najglasniji zvuk na fonu
najglasniji zvuk na fonu
hej ljudi koji tel. ims najglasnije zvučnike ili zvučnik, svejedno, samoda ubija, pre neki dan sam sedeo u bašti kafića, bilo je oko 50 ludi koji su razgovarali poluglasno a nekom čoveku je zazvonio fon, počeo je da šišti nestvarno jako, svi su se iznenadili... dakle najjači zvuk pri emitovanju mp trojki...
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
- napalm death
- Mobil manijak
ahh.. slayer, bas kad sam imao w550 izmedju ostzalih melodija, svirala mi je SOUTH OF HEAVEN i DEAD SKIN MASK.. a znas kak dobro dead skin mask zvuci na stereo mob..
a za ostale mobitele sa stereo.. pa ne znam, ne pada mi nista konkretno na pamet, recimo d600 ima stere ali jaci je moj k750 nego njegova dva zvucnika tak oda, on pada uvodu.. ako se setim jos kojeg koji ima bas ekstra ozvucenje, javim.. mada stvarno ne znam nista glasnije od w550 ..ako ti je sam oto bitno
a za ostale mobitele sa stereo.. pa ne znam, ne pada mi nista konkretno na pamet, recimo d600 ima stere ali jaci je moj k750 nego njegova dva zvucnika tak oda, on pada uvodu.. ako se setim jos kojeg koji ima bas ekstra ozvucenje, javim.. mada stvarno ne znam nista glasnije od w550 ..ako ti je sam oto bitno
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Recimo ja sam se uplasio kad sam stavio zvuk na max na Nokia 5300. Ono je da ogluvis. Ima nehumano jak zvuk, mada jako mnogo zavisi i od same numere - pojacas zvuk u recimo Sound Forge-u ili nekom drugom editoru. Recimo moj stari Panasonic GD76 koji ima voice ringer, ako mu dobro usnimis zvuk moze extremno glasno da ga pusti.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- mikilegenda
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 19:04
- Kontakt:
- Roy Fokker
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39
- napalm death
- Mobil manijak
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Iz ličnog iskustva mogu reći da je Nokia 3250 jedan od najglasnijih telefona! Nisam imao prilike da čujem W550, ali 3250 stvarno glasno svira na zvučniku!
Isto tako i Motorola A1200, s tim da ima neka caka da se u terminalu (pošto je baziran na Linux-u ima nešto poput terminala) edituje glasnoća reprodukcije na zvučniku i onda stvarno otkida!!! I na zvučniku i na slušalicama to može da se podesi, lično sam vidio i stvarno je fenomenalno, jer zvuk ostaje prilično čist! Možda čak i glasnije nego 3250, napraviću direktno poređenje pa vam javljam! I
Pozdrav!
Isto tako i Motorola A1200, s tim da ima neka caka da se u terminalu (pošto je baziran na Linux-u ima nešto poput terminala) edituje glasnoća reprodukcije na zvučniku i onda stvarno otkida!!! I na zvučniku i na slušalicama to može da se podesi, lično sam vidio i stvarno je fenomenalno, jer zvuk ostaje prilično čist! Možda čak i glasnije nego 3250, napraviću direktno poređenje pa vam javljam! I
Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
- Super Sayian
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40
Neke mp3 zvukove na Nokia N73 nisam mogao slusati na maksimumu jer probijaju bubne opne ko pucanj iz pistolja
tako da pomalo zavisi i od samog tona kako je uradjen.
Mada najglasniji zvucnik je ipak kod Motorole E398,barem tako kazu iz jednog engleskog casopisa,to je bilo pre par godina.Moguce je da je do sad izgubio titulu...
Upravo tako! Evo nadjoh na netu link pa procitajte kratak tekst: http://migs.wordpress.com/2007/07/07/qk ... ile-phone/
Inace telefon je vec bio na forumu kao neko "cudo" sa 5.1 surround sound tehnologijom

Mada najglasniji zvucnik je ipak kod Motorole E398,barem tako kazu iz jednog engleskog casopisa,to je bilo pre par godina.Moguce je da je do sad izgubio titulu...
Upravo tako! Evo nadjoh na netu link pa procitajte kratak tekst: http://migs.wordpress.com/2007/07/07/qk ... ile-phone/
Inace telefon je vec bio na forumu kao neko "cudo" sa 5.1 surround sound tehnologijom

- Super Sayian
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40