Slike sa mobilnih telefona
- Lobachewsky
- Gatekeeper

- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- Lobachewsky
- Gatekeeper

- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
neke od ovih fotografija su me zaista iznenadile kvalitetom! narocito "by sasa-SE!
jedan predlog za sve vas... imageshack je pun dosadnih popup-a... i ima citav niz drugih nedostataka... sto ne probate http://www.photobucket.com ?
jedan predlog za sve vas... imageshack je pun dosadnih popup-a... i ima citav niz drugih nedostataka... sto ne probate http://www.photobucket.com ?
Spring, pa aktiviraj Pop-Up blocker...
Za Photobucket vec svi znaju oooooodavno,treba da se registrujes,a na imageshack ne...pa sad sve zavisi
Dobrodosao na temu,ajde postavi neku slikicu...
Alien, spomenuo si taj FQ400,mnogo je dobar,ali ima veeeeliku manu koja se zove Turbo "rupa" ili Turbo Lag od koje pati dosta automobila s turbom (na Top Gear testu je uporedjen sa Fiat Multipla TD,u petoj brzini pri 80 na sat Fiat ode kao da ima 600 konja!!!). Ko je za Evolution seriju nek pazari FQ320...

Dobrodosao na temu,ajde postavi neku slikicu...
Alien, spomenuo si taj FQ400,mnogo je dobar,ali ima veeeeliku manu koja se zove Turbo "rupa" ili Turbo Lag od koje pati dosta automobila s turbom (na Top Gear testu je uporedjen sa Fiat Multipla TD,u petoj brzini pri 80 na sat Fiat ode kao da ima 600 konja!!!). Ko je za Evolution seriju nek pazari FQ320...
- vlada1970
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
najbrzi za mene je www.imagevenue.com . najbrze otvaram i bez mnogo je gluposti . i uvek uploadujem tamo slike . 
- MilančeBGD
- Expert

- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- vostezmaj
- Mobil poznavalac

- Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
- Kontakt:
Juce i danas su bile organizovane trke ubrzanja na 201m u Vrbasu.Organizator je bio Opel klub.Evo nekis slicica sa te manifestacije:

Ovako,dosao je lik iz Hrvatske sa yugom,koji ima 2.0 turbo iz lancije,i on je sve drao,ali njega je odrala ona kockica(kadet) sto sam ranije postavljao slike,ona zlatne boje...
Evo i tog yuga:

Inace nisam se takmicio,jer sam imao obaveze oko organizacije,ali se buraz dva puta trkao,prvi put sa astrom 1.7td-ona nova,jos je isao na plin(moj buraz,a astra je jos izbacila sedista,a meni pun auto),i izgubio,a drugu sa vectrom "a" 1.8i,i nju je buraz dobio,imam i snimke,ako neko hoce da vidi,ili neveruje,mogu da mu posaljem.
A evo i gde smo proveli noc zajedno sa drugarima im honda kluba:

n70

Ovako,dosao je lik iz Hrvatske sa yugom,koji ima 2.0 turbo iz lancije,i on je sve drao,ali njega je odrala ona kockica(kadet) sto sam ranije postavljao slike,ona zlatne boje...
Evo i tog yuga:

Inace nisam se takmicio,jer sam imao obaveze oko organizacije,ali se buraz dva puta trkao,prvi put sa astrom 1.7td-ona nova,jos je isao na plin(moj buraz,a astra je jos izbacila sedista,a meni pun auto),i izgubio,a drugu sa vectrom "a" 1.8i,i nju je buraz dobio,imam i snimke,ako neko hoce da vidi,ili neveruje,mogu da mu posaljem.
A evo i gde smo proveli noc zajedno sa drugarima im honda kluba:

n70
- Super Sayian
- Mobil fan

- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40
- napalm death
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
- Super Sayian
- Mobil fan

- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40
Super Sayian, nije nego je modena, spider je kabriolet verzija... I, stavljajte slike u ovu temu izmog potpisa, Miskoni je nju bas i odobrio da bi se tu preselilo sve o autima, ugusili smo vise forum. Nema veze sto je slika sa telefona, ipak je vec dosadilo, tako da ako zelite da nastavite...
napalm death, jesi li ti ovo uopste slikao telefonom?
napalm death, jesi li ti ovo uopste slikao telefonom?
iPhone + CX300
- napalm death
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
Alien, ako mislis na temu o autima gde si je stavio u "probe".. onda ta tema jos malo i leti u kantu, tako da dole nema sta.. i da, slikano je sa k750
Super Sayian, http://www.rsportscars.com/eng/cars/360_modena.asp ipak je modena
Super Sayian, http://www.rsportscars.com/eng/cars/360_modena.asp ipak je modena