Koji telefon imate?
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- vostezmaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
- Kontakt:
Imam n70,i prezadovoljan sam njime.Pre njega sam imao mpx220,i zbog njega sam zavoleo smarthphon-ove.Ali apetiti rastu,pa sam uzeo n70,ponajvise zato sto ima dobru kameru,i ima brdo dobrih programa za njega...Jedina mana je baterija koja najvise moze 3 dana i to retko ali retko kad,uglavnom je oko dan ipo,2...
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb
Nokia X6 16gb
Ja imam nokiu 1100 sa mobil lampom. To nije loš telefon i ne koristim ga pošto imam drugi. Ali stvarno mi nije jasno kako nokia koju svi vi "nokiaši" toliko dižete u zvezde izbaci tako bolidski telefon koji ima samo lampu kao jedinu dodatnu opremu. Valjda je to bitan detalj u Finskoj zbog dužine polarne noći!?
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
BenqSiemens EF91, mislim da je odlican, bio je strasno jeftin, odlicne karakteristike koje nisu "samo na papiru" takve, flesujes ga sam ako je potrebno i uzivas
Pre njega sam imao P800 pa mi sada nedostaju malo one PDA funkcije ali jos se nisam pokajao i ne nameravam da ga menjam sledecih 10-ak meseci...

Vratio se na JasJam...uspeo da ga sredim.....i sad uzivam u blagodetima WM6......mada i nisu neke razlike....ali polako,otkrivam nove detaljchice svaki dan....zasad me najvise odusevljava glasovna komanda apsolutno svachime bez prethodnog treniranja...mada ponekad zezne sa imenikom,jer su srpska imena malo zaj....
- Super Sayian
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
Trenutno nista,
, posljednji bi BS ef81, mjerkam sad 6120, nadam se korekciji cijene,na dolje u naredne 2 sedmice i moj je, naravno, pogledacu ga uzivo,( cim se vratim u BGD) prije nego sto ga uzmem, a ako nebudem zadovoljan, vjerovano E50 koji sam vec imao, ali se nisam mogao naviknuti na dzojstik, ili mozda cak N70me mada me nervijraju losi displej, jesu li ogranicenja na ovom novom simbijanu zaista tolika, da se nemogu naci barem oni korisnije programi. E da uzecu jos jednom i EF81 da mi bude rezerva. 

Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
SE W950+senheiser sluske, MOto F3