K800i
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
ne mozes otvarati dokumenat sa extenzijom pps – PowerPoint datoteka u obliku multimedijalne prezentacije na tvom K750 i ovo nije tema namenjema tvom fonu..za slicna pitanja o tvom modelu postavi ovde
btw tvoj model ima realnih 65000 boja iako u specifikacijama pise 262.144 isto zavisi i od osvetljenosti displaya kao i rezolucije da bi ekran bio sto cistiji i jasniji
btw tvoj model ima realnih 65000 boja iako u specifikacijama pise 262.144 isto zavisi i od osvetljenosti displaya kao i rezolucije da bi ekran bio sto cistiji i jasniji

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
Ekran je isti kao kod modela K700 i K600. Ima istu rezoluciju od 176 x 220 piksela (28 x 36 mm) i može da prikaže do 262.144 boje (upotrebljena je TFT tehnologija). Čak je i matrica ista kao kod prethodnih modela, dok je broj boja povećan korišćenjem drugog kontrolera za prikaz boja. Nećete primetiti veće razlike između prikaza 65.536 i 262.144 boja na ekranu
poredjivao K700 sa K750 i razlike ima samo u osvetljenu displaya koji je kod k750 izrazeniji a da ne pricam o novijim SE modelima koji imaju isto 262.144 boja i slika je 3x kvalitetnija i bolja nego na K750 sa istom rezolucijom
poredjivao K700 sa K750 i razlike ima samo u osvetljenu displaya koji je kod k750 izrazeniji a da ne pricam o novijim SE modelima koji imaju isto 262.144 boja i slika je 3x kvalitetnija i bolja nego na K750 sa istom rezolucijom

"Nećete primetiti veće razlike između prikaza 65.536 i 262.144 boja na ekranu" - sa ovim se slažem. Mnogo je bitnija sama tehnologija izrade displeja nego broj boja.
"poredjivao K700 sa K750 i razlike ima samo u osvetljenu displaya koji je kod k750 izrazeniji" - sa ovim se apsolitno ne sažem - K750 ima znatno bolji displej od K700 (rezolucija i dijagonala jesu isti, ali je display K750 tehnološki napredniji (na stranu broj boja)).
"...a da ne pricam o novijim SE modelima koji imaju isto 262.144 boja i slika je 3x kvalitetnija i bolja nego na K750 sa istom rezolucijom" - i sa ovim se delimično slažem (mada je onaj koeficijent 3 možda malo preteran) - što opet potvrđuje da je tehnologija izrade bitnija od broja boja.
"poredjivao K700 sa K750 i razlike ima samo u osvetljenu displaya koji je kod k750 izrazeniji" - sa ovim se apsolitno ne sažem - K750 ima znatno bolji displej od K700 (rezolucija i dijagonala jesu isti, ali je display K750 tehnološki napredniji (na stranu broj boja)).
"...a da ne pricam o novijim SE modelima koji imaju isto 262.144 boja i slika je 3x kvalitetnija i bolja nego na K750 sa istom rezolucijom" - i sa ovim se delimično slažem (mada je onaj koeficijent 3 možda malo preteran) - što opet potvrđuje da je tehnologija izrade bitnija od broja boja.

K750+W950+K550 (W610 SW)+More...
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Kontakt:
Na K750 jeste napredniji od K700 ali je mala razlika u bojama a o tome se i radi ovde
sto se benchmark'a tice na mom W880 pokazuje 262.144 boja tako da moze da bude da je bug ali i ne mora da znaci za pitanje koje je stevan postavio

sto se benchmark'a tice na mom W880 pokazuje 262.144 boja tako da moze da bude da je bug ali i ne mora da znaci za pitanje koje je stevan postavio

Treba mi neka aplikacija pomocu koje je moguce obrisati fabricke fajlove iz fona...Nesto tipa greeting,glupe melodije iz VideoDJ i neke bzv slike...Ovi fajlovi ne zauzimaju puno memorije,ali me strasno nerviraju...Pa bih da ih obrisem...Probao sam i preko moby explorera,ali uopste ne prepoznaje ove fajlove,tj nevidljivi su,iako sam stiklirao show hidden file Help
I Procitao sam negde da postoji aplikacija koja od blica pravi lampu...Pa ako neko zna kako se zove.Ja sam nasao samo aplikaciju "Torch" koja od pomocnog blica pravi lampicu koja svetli crvene boje...
I Procitao sam negde da postoji aplikacija koja od blica pravi lampu...Pa ako neko zna kako se zove.Ja sam nasao samo aplikaciju "Torch" koja od pomocnog blica pravi lampicu koja svetli crvene boje...
- Bull Terrier
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 17. Jul 2006. 15:27
- ixtis
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 15:10
- :: Galaxy J5
Ček da na brzinu bacim šaku pasulja pa ti kažem, a treba i Mandrak da svrati na partiju šaha pa ću da ga priupitam!! Pa majku mu, zar je teško da skokneš do par radnji i vidiš šta će da ti kažu! Ili pogledaj ovde u oglasima kako se kreću! Iz iskustva znam da ti u radnjama mob vrednuju maksimalno 60% od cene novog (pod uslovom da je u korektnom stanju). Pozdrav i nema ljutiš!Alien napisao:Koliko bih mogao da dobijem za k800 u nekoj od prodavnica...
nema veze sto ima 200 minuta moj ima 40h i nije ogreban.U sapcu ga prodaju za oko 240 eura novog drug mi je tako rekao znaci moje misljenje nekih 150-160 eura mozda i vise nikad se ne zna i jos dodaj memorijsku oko 30-40 i otprlike oko 200 u keshu.Bolje vidi da ti nadjes nekoga da mu prodas jel ces sigurno vise uzeti novaca nego u prodavnici.Eto toliko od mene
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Alien, pa probaj preko oglasa ovde na MS....
Polovni sa karticom od 64 se prodaju od 170-190e,e sad po tvojim recima tvoj bi pre isao u onu gornju cifru,a karticu ti je mozda najbolje naknadno da prodas,za oko 30e!
A da ga takvog odneses u radnju,pa jos u BG-u,racunali bi ti ga oko 150e sa karticom...
Svakako neisplativo,ali ti znas najbolje!
Takodje mislim da je sada najbolji trenutak za prodaju k800,jer ce mu naglo pasti cena
Telenor je dao u ponudi k810 (samim tim i on ce u radnjama da pojeftini),a uskoro stize i njegovo visocanstvo k850i....
Polovni sa karticom od 64 se prodaju od 170-190e,e sad po tvojim recima tvoj bi pre isao u onu gornju cifru,a karticu ti je mozda najbolje naknadno da prodas,za oko 30e!
A da ga takvog odneses u radnju,pa jos u BG-u,racunali bi ti ga oko 150e sa karticom...

Svakako neisplativo,ali ti znas najbolje!
Takodje mislim da je sada najbolji trenutak za prodaju k800,jer ce mu naglo pasti cena
Telenor je dao u ponudi k810 (samim tim i on ce u radnjama da pojeftini),a uskoro stize i njegovo visocanstvo k850i....
D500&E71
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
luca,imas "Opera Mini",po meni najbolji Java program koji je do sada napravljen,preko njega mozes da otvaras sve stranice sa neta,cak neke koje ni N73 nije mogao da mi otvori!
Ako na to mislis,ovo ti je pravo resenje!
Btw,Alien ja bih na tvom mestu zadrzao tu M2 jer ce ti trebati za neke naredne modele!

Ako na to mislis,ovo ti je pravo resenje!

Btw,Alien ja bih na tvom mestu zadrzao tu M2 jer ce ti trebati za neke naredne modele!

- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
@milan91 - evo sad sam ubacio i novi folder u pictures i jos jedan u njega i vide se oba...ako si na to mislio... >>>pitanje za McLaren-a<<< kada se nakacim na yahoo preko N73 web browsera pokaze mi isti onaj yahoo koji vidim ako idem preko kompjutera a preko opere nesto je drugaciji pa me zanima u cemu je razlika...pozz