Od 100-170 evra sa dobrom baterijom?
Od 100-170 evra sa dobrom baterijom?
Zanima me telefon marke nokia od 100 do 170 evra,sa dosta dobrom baterijom( mesecno imam i do 30 sati razgovora). Zanima me iskljucivo dobra baterija pa tek posle kamera,ekran,meni.....Koji je najbolji telefon sa ovakvim karakteristikama i za ove pare?
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Shomy, pa svakako nokia 5070,ista je kao i 6070 ali ima nesto jacu bateriju,sto bi sa tvojom upotrebom (oko 1h razgovora dnevno) trebalo da izdrzi oko 4 dana!!!
A ako hoces neki bolji telefon,mislim da je jedini u tom cenovnom rangu 6233,ima dosta jaku bateriju,jer i ja ga koristim vec 4-5 meseci i imam na njemu oko 80h sati razgovora i u tom rezimu mi drzi oko 3 dana...
A ako hoces neki bolji telefon,mislim da je jedini u tom cenovnom rangu 6233,ima dosta jaku bateriju,jer i ja ga koristim vec 4-5 meseci i imam na njemu oko 80h sati razgovora i u tom rezimu mi drzi oko 3 dana...
D500&E71
Takodje preporuka 6233,ili 6234 jer je jeftiniji, a za razliku para mozes uzeti memorisku karticu, samo kad budes uzimo telefon, budi oprezan, veci broj mili amper casova neznaci i veca autonomija, vec je sve to povezano sa zahtjevnoscu telefona, razolucija i velicina displeja itd. A ako je autonomija bas prioritet, razmisli i o jednostavnijim modelima u koje se bas nerazumijem pa te necu ni savjetovati.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Nokia 6310i je apsolutni sampion po pitanju baterije, a tu je i 3510i, i jos neki stariji modeli. E sad je fazon sto su oni bas bas zastareli. ali ako ti je samo baterija bitna, i ako ce ti fon sluziti samo za razgovore, ovo je pravo resenje. Ako zelis jos nesto, moraces da pravis kompromise. Ili uzmi jos jednu karticu, pa nadji jos neki telefon koji ce imati sve ostalo sto ti treba.
E61 ima isto dosta jaku bateriju, meni bez problema izgura 3 dana, a ako ga manje koristim, izgura i 4., pa cak par puta se desilo da sam imao i punih 5 dana (ali fon skoro da nisam pipnuo).
E61 ima isto dosta jaku bateriju, meni bez problema izgura 3 dana, a ako ga manje koristim, izgura i 4., pa cak par puta se desilo da sam imao i punih 5 dana (ali fon skoro da nisam pipnuo).
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!