E pa nije!
  E pa nije!Salim se malo, nema veze ni sa jednim ni sa drugim.
Interesuje me, posto hocemo madness99 i ja da napravimo test izmedju ova dva telefona i iPoda kako bi bio najbolji nacin da vidimo koji ima bolji zvuk? Ako bi prebacivali slusalice iz jednog u drugi, ima ta mala vremenska "rupa", zbog koje je tesko oceniti. Bilo bi dobro kad bi nekako mogli da slusamo oba u isto vreme, i onda samo idemo jedan-drugi.
Recimo, posto imamo iste slusalice, da li bi recimo moglo da pustimo pesmu u isto vreme na oba fona, i da onda uzmemo od w950 recimo levu bubicu, a od n91 desnu, i onda samo ubacujemo naizmenicno. Samo menjamo leva, desna, leva, desna...
Ne znam, da li imate neku bolju ideju?

Sećam je jedne japanske reklame iz časopisa "What Hi-Fi" - išla je nešto kao - "Niste više zadovoljni vašim uređajima, zvuk više nije kao nekada? Koristite naše štapiće za uši i vaši uređaji će ponovo zvučati kao nekada"...
 Sećam je jedne japanske reklame iz časopisa "What Hi-Fi" - išla je nešto kao - "Niste više zadovoljni vašim uređajima, zvuk više nije kao nekada? Koristite naše štapiće za uši i vaši uređaji će ponovo zvučati kao nekada"...  

nego sta mislite o kablovima za izlaz za pojacalo video sam na enkom sajtu u kanadi kosta oko 10 eura pa reko da mi drug donese sta mislite jel vredi?
  nego sta mislite o kablovima za izlaz za pojacalo video sam na enkom sajtu u kanadi kosta oko 10 eura pa reko da mi drug donese sta mislite jel vredi?

Znaci, cx300 koje vaze za super slusalice probije kao nista, cuje se na sve strane... A, kad se stave dj100(one velike slusalice) toliko je jak, da je stvarno jak kao telefon na spikerfonu...
  Znaci, cx300 koje vaze za super slusalice probije kao nista, cuje se na sve strane... A, kad se stave dj100(one velike slusalice) toliko je jak, da je stvarno jak kao telefon na spikerfonu...