n73, n80 ili e65 (ili mozda nesto drugo)
n73, n80 ili e65 (ili mozda nesto drugo)
E, posto sam bio u Bg-u i nigde nema normalna n91 (sve su sa vodafona, a 8gb verziju je bezveze uzimati kad ce w960 jos malo izaci), tj. sve su sa vodafon mreze, moracu da uzmem neki drugi telefon.
Znaci ono sto sam uzeo u razmisljanje su n73, n80 ili e65 (ako ima jos nesto dobro za slicne pare, recite).
Znaci, ako bih uzimao ove telefone, muzika mi uopste, ali uopste ne bi bila bitna, zeleo bih da imam sto bolji i veci ekran, naravno dobar kvalitet izrade, i dobru tastaturu, wifi, kamera mi je dovoljno dobra od bilo kog od njih, i naravno dobar izgled.
Znaci, sto se tice mana n73 nema wifi, i svako je ima (a i los je kvalitet), n80 mi se takodje cini loseg kvaliteta, a e65 ne znam koja mu je mana, jedino sto ima najlosiju kameru.
I, naravno, voleo bih da telefon bude dobar za razne programe, ali kako su svi ista platforma, onda da bude sto veca ram memorija.
Znaci, za sada je sve otvoreno, mozda e65 ima malu prednost, ali bih zeleo da cujem i Vasa misljenja...
Pozdrav...
Znaci ono sto sam uzeo u razmisljanje su n73, n80 ili e65 (ako ima jos nesto dobro za slicne pare, recite).
Znaci, ako bih uzimao ove telefone, muzika mi uopste, ali uopste ne bi bila bitna, zeleo bih da imam sto bolji i veci ekran, naravno dobar kvalitet izrade, i dobru tastaturu, wifi, kamera mi je dovoljno dobra od bilo kog od njih, i naravno dobar izgled.
Znaci, sto se tice mana n73 nema wifi, i svako je ima (a i los je kvalitet), n80 mi se takodje cini loseg kvaliteta, a e65 ne znam koja mu je mana, jedino sto ima najlosiju kameru.
I, naravno, voleo bih da telefon bude dobar za razne programe, ali kako su svi ista platforma, onda da bude sto veca ram memorija.
Znaci, za sada je sve otvoreno, mozda e65 ima malu prednost, ali bih zeleo da cujem i Vasa misljenja...
Pozdrav...
iPhone + CX300
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
alien ti i ja smo u istom sosu,ali ja kontam da na n73 samo prednja maska zeza odnosno osetljiva je,sve ostalo mi je ok delovalo kad ju jue buraz imao pre jedno 4 meseca,kvalitet plastike je isti kao na n95,al n95 se drzi u futroli pa nema brige kada su u pitanju ogrebotine,al moj buraz je uspeo da izdere i n95 i da je tresne o pod ili zid,al radi.e65 je super,ali necu slajder da uzimam,posto tu moze da me zeza i flat +losija kamera i manji ekran(a uz n73 me se dobija tona opreme,a uz e65 mono sluske,nema kartice,punjac i usb),n80 nije nesto populara,al onada nema svrhe gledati e65 posto je n80 bolji u svemu sem u izgledu al kad dajes ovolke pare za fon izgled nije na prvom mestu,e61i-odlican fon,vrh,odreko bi se 3.2 mpx za tu ekrancinu i metalne delove,al mnogo brate 385e i kad ga izvadis ljudi ce se zgaditi,malo njih zna kakva je to makina+onda kad ga budes jednog dana prodavao pomisli ko ce ga kupiti,treba dobro da se pomucis da ga prodas,a posto vidim da oces da uzmes w960 to ce biti relativno brzo oko nove 2008. i onda ces traziti 250e za telefon koji je velik ko saka,mozda gresim,ja od navedenih navijam za n73 me
nokia c7
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Slazem se sa Dream Weaver-om, i ja mislim da je E61i najbolji izbor. Drugi bi mi bio N80. E sad, tebi je bitna kamera, sam si to naveo, meni nije, te sam ja odmah uzeo E61 i prezadovoljan sam. Za zle jezike me bas briga, jer po specifikacijama vecinu telefona sa kamerama jedem za dorucak (a obicno ne doruckujem).
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
zavisi kolko imas godina, i cime se bavis,ako imas 30 godina i ako si budza u nekoj extra firmi onda je e61i najbolji izbor,posto je stvoren za emailove i internet on the go,a ako imas 20 godina i treba ti fon da bi slusao muziku i slikao onda uzmi nesto dugo,posto si hteo da uzmes n91 onda bih rekao da tebi alien treba neki jak multimedi fon,odnosno fon koji je prvenstveno pravljen za muziku i slikanje i sl.
nokia c7
Dream Weaver, miodrage, znaci da ne poverujete, cim sam napisao temu, setio sam se e61... I, odmah odoh u onu temu o e61, i vidim sve je ekstra, i taman da napisem da mi se jako svidja, kad ono, morao sam na trening...
Znaci, to sto nema kameru, nema veze, mozda cu nekad nesto propustiti, ali nije mi to toliko bitno. Mada, opet sa e61i ne bih imao taj problem...
Evo, malo sam se presabrao, i lista je sledeca
1. e61i
2. e61 i n80
4. e65
5. n73...
Moze se reci i da sam n73 otpisao, ali za ostale sam jos uvek otvoren...
llulle, kao sto sam rekao u prvom postu, muzika mi uopste nije bitna, jer necu da se patim sa njom. Ili cu uzeti nesto kvalitetno ili necu nista uzimati. A, s obzirom da imam iPod, muzika mi uopste nije bitna. Zeleo sam sa n91 da ga zamenim, ali posto je nisam nasao, zadrzacu ga i uzeti telefon na kom uopste necu slusati muziku...
Znaci, to sto nema kameru, nema veze, mozda cu nekad nesto propustiti, ali nije mi to toliko bitno. Mada, opet sa e61i ne bih imao taj problem...
Evo, malo sam se presabrao, i lista je sledeca
1. e61i
2. e61 i n80
4. e65
5. n73...
Moze se reci i da sam n73 otpisao, ali za ostale sam jos uvek otvoren...

llulle, kao sto sam rekao u prvom postu, muzika mi uopste nije bitna, jer necu da se patim sa njom. Ili cu uzeti nesto kvalitetno ili necu nista uzimati. A, s obzirom da imam iPod, muzika mi uopste nije bitna. Zeleo sam sa n91 da ga zamenim, ali posto je nisam nasao, zadrzacu ga i uzeti telefon na kom uopste necu slusati muziku...
iPhone + CX300
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Ali na svim ovim telefonima imas solidan MP3 player. Zipa, imao sam 3300 pre E61, ustvari jos uvek ga imam. Jedini problem koji E61 ima, je sto ne mogu da nadjem stereo sluske za njega. Ali preko zvucnika, dobro zvuchi. Naravno, fon primarno NIJE pravljen za slusanje muzike, ali ima sve sto mu treba. Vrlo je dobro sastavljen, robustan, meni je par puta tresnuo na zemlju, i nista se nije desilo, samo se resetovao (ugasio se, upalkio, i vratio temu na default nokijinu). Muchim ga svaki dan, filujem programima, koristim za GPS navigaciju... ma radi ko zmaj. A baterija je monstrum koji drzi 3 dana uz sve ovo. Napravio sam i mali test, stavio sam mu offline rezim rada sa deaktiviranom karticom, i izdrzao je 5 dana. Gde ces bolje. Ako imas para, uzmes E61i i neces pozaliti. Jedino sto se meni na njemu ne svidja je D-pad mesto joysticka.
nikad nisam bio u ovakvoj situaciji,da stvarno nisam siguran sta da kupim,da li da uzmem n73 me(nije kvalitetan),,e65(bojim se zbog slajdera+losija kamera od mog k800,n80(napljuvali su ga i rekli da se lako kvari slajder i flat,e61i-zdravo skup i velik,al bi pristao kad bi kostao 350,al cu tesko naci za te pare,ja znam da ako crkne flat da ce mi ga radnja staviti nov,al kad mi vrate fon to nije isto,em n80 ima klimam slajder,jos kad ga otvore-pomozi boze,bolje da im dam jos para pa da uzmem drugi model isto i za e65 koji jos nije prosao test vremena,p1 jako skup i nije pametno uzimati sad,ja pazim telefon i trudim se da nema ogrebotina+nosim ga u futroli za digitalac,pomozite.meni je bitno da je zvuk iz zvucnika kvalitetan i relativno glasan,da mu ekran nije manji od 2,2 incha i da ima kameru minimum 2mpx+da je kvalitetne izrade i da nemam brige oko ovog,idem sad u grad.help
nokia c7
Prekrstis se, kazes pomozi boze, i odes da kupis E65.
Nemoj da brines o slajderu, znam da nije prosao test vremena, ali budes li to cekao, doci ces u situaciju, da kupujes telefon koji imaju svi, kao sto je to sada sa N73, sta onda
.Drugi razlog za kupovinu, sto flet pri normalnom koristenju pokazuje znake riknjavanja, tek nakon pola godine, ali bi se ja tjesio tim da je valjda nokija usavrsila lekciju pravljenja slajdera, jer nije joj privi. A uostalom niko se do sad u user review-ima nije zalio na kvalitet slajdera, pa prema tome nema brige, jer je telefon u prodaji vec oko 3 mjeseca, pa valjda bi do tada isplivale neke ocigledne mane. Sto se tici fleta, kupi telefon u nekoj radnji sa sredine cijenovnog spiska, gdje ce ti u slucaju riknjavanja fleta, on biti bez nadoknade zamjenjen, mozda ces imati neki nelagodan osjcaj da to nije to, ali nebrini, te radnje posluju sa boljim serviserima, i to se napravi da se nemoze uociti nikakva razlika, a ako te taj osjecaj nebude napustao, ti ga prodaj, niko nece znati da je mjenjan flet
.0vi ostali modeli, su pristojni, narocito E61i, ali je skup, N73 imaju bukvalno svi, izlizan je, N80, taj test vremena je pokazao da nije na nivou top klase kojoj pripada, narocito slajder, e61 je interesantan, jer je jeftiniji, ja sam ga planirao uzeti, ali sam napravio gresku sto ga nisam uzeo tamo jos kada se pojavio kada je bio oko 320evra, ja sam cekao da mu se cijena "malo" koriguje, ali njet, kasnije mi je bilo glupo da dam za fon onoliko novca za koliko sam ga mogao kupiti 4 mjeseca ranije, pa sam odustao, a nije mi se kupovala polovna, inace ekran mu je ogroman, stim sto su pixeli malo izrazzzeniji, ali nemari, na tu velicinu to i neigra toliku ulogu. Sto se tice slobodnih rama , tu su identicni i jedino sto iz nokijine ponude odskace, su N70 i N76 ali to nisi uzeo u razmatranje.
Nemoj da brines o slajderu, znam da nije prosao test vremena, ali budes li to cekao, doci ces u situaciju, da kupujes telefon koji imaju svi, kao sto je to sada sa N73, sta onda

Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
Alien, ti bre covek nisi normalan, svakih par dana menjas misljenje!
Od ovih telefona sigurno najbolji izbor, sto se tice kvaliteta izrade i RAM-a jeste E65, ne bi trebalo preterano da brines za slajd - za sada se niko nije zalio, a posto ti menjas telefone k'o carape
, neces verovatno imati problema dok ga budes koristio(znaci mesec-dva, maximum
). E65 je stvarno odlican telefon, da zakljucim. 

Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!
ljudi prodao sam god. dana star k800 za 170e i svoju 6131 za 110e+imam da dam 100e svojih=380e,a za te pare mogu da uzmem e61i ili n93,e sad zivim u kikindi i te fonove treba da narucim(u gradu ima 7 radnji),posto mogu da zakljucim da je e61i za 355e prodata i da je najeftinija u bg sad 385,ja mislim da je to mnogo i da mogu da prodjem jeftinije,u toj radnji u kojo kupujem covek mi je rekao da moze bukvalno da mi donese sve sto je u ponudi u svetu,recimo po gsm areni sta je poslednje pusteno u prodaju,61i vredi 350e maximalno,pa cu ga pitati za kolko moze da je doese,a mozda se vec u ponedeljak pojavi e61i za 320e,,ako ne u pon,onda tokom edelje,a n93 je prevelik stvano,iako vredi svaku paru,al ko zna kolko ce traziti za n93(u bg vidim 370e,sto je ok,a fon je losiji od n95 samo za ameru,ali i to je diskutabilno,video je perfekcija+opticki zoom),znaci odustajem od n73,bas zato sto je izvia,ali e65 me ne odusevljava i to je bukvalno 6120 sa wifi u slajder obliku,sad znam gde sam pa i kolko mogu pa mi predlozite nesto bolje od e65
nokia c7
pilgrim, veruj mi da menjam telefone mnogo redje nego ostali clanovi. Menjam telefon jednom godisnje, a k800 sam uzeo samo na mesec-dva, jer su mi ukrali w950. Ali, u prethodnih 6 godina sam promenio 5 telefona, i jos sam uzeo k800 jel mi je w950 ukraden, inace bih sigurno jos uvek nosio w950.
I, naravno da stalno menjam misljenje kad sam u fazi razmisljanja o telefonima. Ali kad ga jednom kupim, onda je gotovo, i ne interesuje me ni sta izlazi, ni nista vezano za telefone.
Inace, ne bih se slozio da je e65 najkvalitetniji.
A, zasto sam uzeo u razmisljanje e61? Pa zato sto on najbolje ispunjava prvia 4 zahteva, koja sam napisao u prvom postu, tako da mi se on jako svidja
A recimo e61i perfektno ispunjava sve zahteeve, ali videcu da li sam spreman da dam toliko para za telefon... (prosli su me ti dani...)
I, naravno da stalno menjam misljenje kad sam u fazi razmisljanja o telefonima. Ali kad ga jednom kupim, onda je gotovo, i ne interesuje me ni sta izlazi, ni nista vezano za telefone.
Inace, ne bih se slozio da je e65 najkvalitetniji.
A, zasto sam uzeo u razmisljanje e61? Pa zato sto on najbolje ispunjava prvia 4 zahteva, koja sam napisao u prvom postu, tako da mi se on jako svidja

A recimo e61i perfektno ispunjava sve zahteeve, ali videcu da li sam spreman da dam toliko para za telefon... (prosli su me ti dani...)
iPhone + CX300
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
llulle, Alien, toplo Vam preporucujem E61(i). Jos nisam cuo da se iko zalio na bilo koji telefon iz E-serije. Stvarno su ih napravili vrhunski. ako se nekome mozda ne svidja da vuce toliki telefon za sobom, tu je njegov parnjak E60 sa nesto manjim ekranom, bez QWERTY tastature, i sa nesto slabijom baterijom.
ja nisam spavao celu noc,ovo nije dobro.ja e61 necu sigurno uzeti,posto nema kameru,a bas tolko nisam spreman da izgubim,posto imam k800,dakle bice ili e65 ili e61i,a kad bi bio monoblok sa izgledom e65 to bi bilo savrseno,sve zavisi od cene e61i posto bi ja dao 370e max za fon,a ako mogu da mi donesu fon za te pare super.ja do nove godine planiram da uzmem i k850,kad mu cena bude oko 320e ili sl.,samo se bojim da ce mi se drustvo i svi oko mene smejati bukvalno ako uzmem ovaj fon,ja znam sta je e61i,al zli jezici misle da je digitron,kolko su k800 i 6131 super sto se tice dizajna,jos cu razmisliti,a u slikama iz ruke ne izgleda tako lose i veliko,,zar nije pomalo cudno kad se stavlja na uho
a sta mislite o n93,znam da je velik fon,al to je pravi kamcorder,extra je za te pare
a sta mislite o n93,znam da je velik fon,al to je pravi kamcorder,extra je za te pare
nokia c7
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Pa jel tebi vaznije sta ce ljudi oko tebe da kazu, ili da ti budes zadovoljan? Neka zli jezici pricaju sta hoce, bitnoje da ti znas sta furas sa sobom. I onda malo da proveris vremensku prognozu, malo da vidis email, malo ovo, malo ono... Sednu svi na dupe oko tebe. I naravno, moras da si potkovan znanjem sta koji fon nudi, otprilike koja je cena i ostalo.
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
ovako.od ona tri neka ide ovako.n73 skoro svako seta tako da to moze malo da ubije korisnika u pojam.meni ne smeta.njega stavljam na zadnje mesto.imao sam prilike da ga koristim izvesno vreme.
drugo mesto zasluzuje e65 koji je mnogo dobar fon i koji s ene klima mada mi nije jasno sta on trazi u E seriji.
prvo mesto moj omiljeni n80 jer mi se preterano svidja iako je gori od e65/
drugo mesto zasluzuje e65 koji je mnogo dobar fon i koji s ene klima mada mi nije jasno sta on trazi u E seriji.
prvo mesto moj omiljeni n80 jer mi se preterano svidja iako je gori od e65/
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
Veruj mi ako uzmes E61 ili E61i neces se pokajati.
Imao sam E61 pa sam uzeo W950 i moram priznati da je E61 bolji fon, bar po meni. Dobar je W950 ali je E61 masina za njega.
Ako ti ne znaci da imas kameru na fonu i dimenzije fona ne predstavljaju problem uzimaj E61 veruj mio da se neces pokajati
Dobices fom odlicne izrade i izdrzljivosti a da ne pricamo o mamutskoj bateriji.
Imao sam E61 pa sam uzeo W950 i moram priznati da je E61 bolji fon, bar po meni. Dobar je W950 ali je E61 masina za njega.
Ako ti ne znaci da imas kameru na fonu i dimenzije fona ne predstavljaju problem uzimaj E61 veruj mio da se neces pokajati

Dobices fom odlicne izrade i izdrzljivosti a da ne pricamo o mamutskoj bateriji.
and justice for all...