LJudi,samo jednoprosto pitanje. Vredi li kuiti W950i ili neko ima bolji predlog za manje-vise slicnu sumu?
Prebačeno iz "Convert M600i -> W950i" by gameforce
W950i ili bolji predlog za manje-vise slicnu sumu?
Pa u principu nema modela koji bi se u ovom cjenovnom rangu mogli porediti sa njim,u odnosu na modele koje ti je loki pobrojao, on prednjaci, u displeju osjetljivom na dodir, i internoj memoriji, a ako ti treba jaka kamera, ili trazis veliki izbor programa za instalaciju onda zaobidji ovaj model.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
Ja bih ti preporucio da sacekas do nove godine jer do tada bi trebalo da izadju w960 i w910 i da im se stabilizuje cena!!! Ali ako ne mozes da cekas definitivno uzmi W950! Ja sam bas danas isao da ga kupim i pronasao sam ga malo teze (nis) i taman da izvadim pare ali ipak sam se odluci da sacekam ova dva!!!
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
Kod mene za sad ama bas nista ne zeza!
Jeste da ga imam tek 2 dana al stvarno nisam naisao ni na jedan bug!
Najvise sam se plasio da ce mi zvuk biti tih,al sam se prevario zvuk je stvarno jak,cak i za mene koji sam navikao da stalno sve odvrcem do daske,tako da ne stavljam na max,mozda samo na nekim malo tisim pesmama.O kvalitetu zvuka da i ne pricam,do sada najbolji od svih telefona koje sam probao (nisam N91 tako da me ne napadate
)!
Verzija sw mi je R6A16

Jeste da ga imam tek 2 dana al stvarno nisam naisao ni na jedan bug!
Najvise sam se plasio da ce mi zvuk biti tih,al sam se prevario zvuk je stvarno jak,cak i za mene koji sam navikao da stalno sve odvrcem do daske,tako da ne stavljam na max,mozda samo na nekim malo tisim pesmama.O kvalitetu zvuka da i ne pricam,do sada najbolji od svih telefona koje sam probao (nisam N91 tako da me ne napadate

Verzija sw mi je R6A16
- Roy Fokker
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
ja problema nemam sa njime i super radi cak i baterija drzi kao besna nekih 6 dana mozda i vise ali samo pozivi i sms.muziku nemam nista u njemu a nemam ni filmove.steta za 4gb
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!