DV RS-MMC za 6630(256mb)?

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
bireli
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 13. Dec 2004. 21:07

DV RS-MMC za 6630(256mb)?

Post od bireli »

Jel ima sanse da se nabavi u BG-u mmc kartica za 6630 od 256mb?,
ja sam probao par "obicnih" RSMMC i naravno nisu htele da rade.

Pozdrav

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 21:08
Kontakt:

Post od Srbin »

Za sada jos uvek nema dual voltage kartica kod nas.. bar ja nisam cuo da ih neko ima ...

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

Mislim da josh niko nije dobio al' probaj na ovim mestima, oni bi trebali uskoro da dobiju:
Mikro rachunari: 011/3020293
Valentin Visual Computer: 063/8172276
:wink:
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Post od Ludak »

Imašea danas u Mikro računarima, ali od 128mb, ja sam baš pitao, jer je jedan moj prijatelj kupio fon. Jednio što njemu ne odgovara ništa manje od 256mb. :mrgreen:
U susret novim izazovima...

pop73
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 31. Okt 2004. 21:12

Post od pop73 »

Da pitam ovde se prica o 6630 {danas sam je kupio} svidja mi se jako imao sam 6600.... 6630 skinuta je sa mreze TIM {italy} Imam za sada jedno pitanje :Ispod crtica za pokazivanje signala se nalazi znak za antenu a ispod nje dve polu -strelice levo desnu , nisam nigde konektovan i dali trebam da imam te strelice strasno mi smetaju volim da mi sve bude pod konac
tako ti je to...

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

Prvo.. lepo bi bilo flashnuti cist firmware al ne mora.. strelice ako mislimo na istu stvar mogu biti od aplikacije Sync, pogledaj malo i izgasi i mislim da ce biti ok

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Ja nemam te strelice! :D Jos je kod mene 6630, mada je to jeres jer mu nisam instalirao nijedan program, al je tu! :lol:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

pop73
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od pop73 »

Te strelice su iste boje kao i znak za antenu i slicne su velicine . Pogledao sam Sinc log i tamo stoji status : cancelled nisam ni na gprs-u a neznam ni kako izgleda znak za gprs znam za 6600 bilo je veliko slovo G .
tako ti je to...

gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
:: iPhone 7 Plus
Kontakt:

Post od gajic_ivan »

Nemas cega da se plasis! To telefon detektuje da li ti je dostupan neki paketni prenos podataka (GPRS ili EDGE). Ako te toliko iritira odes lepo u Tools>Settings>Connection>Packet Data> pa u polju "Paket data conn." umesto "When available" obelezis "When needed". "Problem" je resen. Da... Kada si konektovan strelice su pune, a kada nisi - isprekidane ili ih nema uopste (posto postupis po gore navedenom uputstvu :lol: ).

laki!!!
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 29. Jul 2004. 19:37
Kontakt:

Post od laki!!! »

da ne otvaram novu temu kada smo vec ovde zna li neko podesavanje za mms posto nikako nece da posalje
Nokia 6120

gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od gajic_ivan »

Podesavanje za 6630? Pa isto je kao na svim drugim Nokia telefonima serije 60 (N-gage, 3660, 6600, 6670, 7610, 7650...)

laki!!!
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 29. Jul 2004. 19:37
Kontakt:

Post od laki!!! »

pa nebih rekao da je isto imao sam preo ovoga 7610 ovde ima malo drugacijih opcija valjda zato sto je 3G
Nokia 6120

bireli
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 13. Dec 2004. 21:07

Post od bireli »

Imašea danas u Mikro računarima, ali od 128mb, ja sam baš pitao, jer je jedan moj prijatelj kupio fon. Jednio što njemu ne odgovara ništa manje od 256mb.
Ja ih danas zvao i kazu da nemaju?
koja je cena bila?
da ne otvaram novu temu kada smo vec ovde zna li neko podesavanje za mms posto nikako nece da posalje
6630 koje su sa TIM mreze ne mogu da salju mms na 063 mrezi(mozda i na 064 nisam probao)

pop73
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od pop73 »

ovo za strelice sam resio kako je rekao Gajic :D :D :D nego zasto u memory details : Phone memory stoji da u Messages imam 5079 kB a meni je tamo sve prazno nemam nigde ni jednu poruku
tako ti je to...

gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od gajic_ivan »

bireli, moze li mms da se posalje sa nekog drugog telefona (da nije 6630) ili jos bolje sa neke 6630 koja nije skinuta sa TIM-a? da nije mobtel nesto zeznuo? nisam ni probao da li radi mms, al' sad kad si to pomenuo probao sam i nece da salje... kaze da poruka nije prihvacena od strane mms centra (ili tako nesto.)..
e, a da nije problem to sto 6630 podrzava mms verzije 1.2 dok 6670 pa i 7610 (jedni od novijih modela) podrzava 1.0?

pope, da nisi slao nesto na telefon preko bt? to sve ide u inbox, tj registruje se kao poruka... :?

kakve li samo ovo ima veze sa dv rs-mmc karticama? :lol:

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Nokija 6630 "skinuta" sa TIM mreze ne moze da salje mms na 063 mrezi.Problem je u tome sto su te nokije i dalje kodirane tj. nemogu da se dekodiraju.One mogu da se fleshuju ali nista od dekodiranja.To sam procitao na ES-u (elitesecurity) i na jos nekom forumu.Takodje 6630 sa vodafona imaju neku foru koju mora prvo da uradis da bi mogao da instaliras nove apps.Ovo drugo sam procitao sa allaboutsymbian.com foruma. 8)
Tako da ja sutra tj. danas idem da je kupim (6630) nasao sam u jednoj prodavnici za 400e nema oznaku neke mreze,a uz nju se dobija cd, kabal, 64mb kartica i punjac.Nazalost ne dobijaju se slusalice. :cry:
Zanima me koje slusalice idu za ovu nokiju i gde mogu da ih kupim i koliko kesha. :D

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

Polako. jos malo vremena i sve ce moci da se sredi jer telefon je nov pa nije mnogo ljudi ni bilo u kontaktu sa njim.
Sto se sluski tice, bice uskoro fm sluske za nekih 30ak eura .....

pop73
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od pop73 »

gajic_ivan, slao sam mnogo toga preko BT , ali sada mi je inbox, outbox ,itd sve prazno jedino ako je nevidljiva neka poruka neznam dali moze nekako da se obrise ako negde postoji jer sve poruke mi idu na memory card .

Edit:
Resio sam i ovo za message memory u exploreru sam nasao jednu poruku od 5 mb koja je bila na C i obrisao je i evo nama memory nazad Nego ja bih kupio novu masku original ( danas mi je pala) i karticu od 256
pa ako neko sazna neka javi:
tako ti je to...

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

Maska mozda i moze da se nadje za doduse ogromne pare, ali kartica nigde nema, i u inostranstvu mi se ljudi zale :(

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Našao sam negde na netu da i obične RS MMC rade u 6630, dual voltage imaju samo manju potrošnju i to je bitna razlika, naravno - info nije proveren, ali ću probati ovih dana.

Što se tiče flešovanja TIM-ovih 6630 u kompletno čist telefon, Info Tim će ovih dana početi da radi to, koštaće oko 30-ak evra...

Odgovori