Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Alien, pa, sve im to stoji na nekoj gomilici u "magacinu"... Nego, šta ako su oni baš imali čistu varijantu, a ti zapalio iz radnje a nisi je ni video?
Jeste farba - štampani logo, može da se skine sa razređivačem ili acetonom, ali polako da se ne izgrebe metal.
Vincent ako uspem da uzmem bice 350 sa svim troskovima da castim druga itd,ako si zainteresovan javi se na pm pa da se potrudimo da organizujemo nesto a Alien dobro je da nisi kupio vodafone otkljucani novi u nemackoj 220 e sa postarinom sa ebay i garancijom 24 meseca
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
h**p://search.express.ebay.com/__Cell-Phones?_nkw=nokia+n91&_from=R40&_nd1=
evo adresa za ebay za n91 od 8gb.dobre su cene,pogotovo ova zadnja u fullu,ali kako se narucuje,koliko je sigurno,koliko se ceka?
na to dodaj jos 25$ sto je 525 $ + mozda carina,i u Srbiju ne verujem da ce stici.Ovo mi deluje da je u redu.Sto se tice sigurnosti placa se preko paypall-a ne moze iz Srbije.Ako ne bude ok ima mogucnost mislim da vratis paket i da dobijes nazad novac.Ceka se par dana a mozda i vise zavisi odakle stize
N91 8 gb košta 400 evra, a 4gb 300. Doduše, to je preko novina... U prodavnici 30-70 evra skuplje...
Pozdrav!
P.S.: Miškoni, da li N91 radi bolje sa Album Art sličicama pjesama nego N70? Ja preko WMP updateujem Album Info svakoj pjesmi (ne baš svakoj, nisam toliko lud ), ali N70 prikaže Album Art samo ako je ubačena sličica preko Advanced Tag Editora, a ove što preko Interneta podesim njih ne prikazuje. Da li N91 prikazuje i ove updateovane preko Interneta? Ako ne znaš, molio bih te da provjeriš. Ovo naravno važi za bilo kog vlasnika N91 dobre volje
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Vincent, nisam se nešto igrao sa Album Art-om, to su sredili tek na 8GB verziji. Probao sam nekih par pesmica koje imaju sličicu i Nokia player nije hteo da ih prikaže dok je LCG Jukebox to uradio bez problema. Videću da se poigram sa tim čim ugrabim malo vremena.
hehe nisam obratio u zurbi.Nego cist telefon je sa ebay jos cekam da stigne drugu i da mi posalje slike i da dodje do Srbije.Nego ovaj telefon je kupio Vincent preko mene
Yup, ja sam ga kupio, a on postovao onako da bi me za*ebo, skočio mi pritisak na 200/300 kad mi je poslao mail da će da ga zadrži I to sve jer sam mu se pohvalio da idem na plažu i to ne ja nego drug koji je postovao u moje ime! Uf kako sam izludio! Nego, jedva čekam da stigne, smaram madnessa po čitav dan
Hvala, madness99!
Pozdrav!
Hvala momci na hvaljenju Nego cisto da se zna poruka je 2.9 dinara bez PDV-a Cim stigne N91 prvo cu ja uraditi test izmedju w960 i N91 da se zna ko je bolji
hehehe naravno,smislicemo gde sta i kako,jer verovatno cu biti do 27-8 u BG pa cemo videti.A za ovaj put ce za test biti TopGun i da bas me interesuje da vidim koliko je taj ekran los na N91
Ekran uopšte nije loš, samo je algoritam za prikaz slika vrlo čudan pa deluju mutnjikavo i boje su malo bleđe nego na N70. Verovatno su to uradili da bi ubrzali prikazivanje slika a i da bi odvojili N91 od ostalih "grafičkih" modela. Ugao vidljivosti je bolji na N91 a imam utisak kao da je ekran obrnut za 180 stepeni jer na N70 slika postaje tamnija i prelazi u negativ kada se pod uglom gleda sa gornje strane, dok na N91 slika postaje svetlija i ne prelazi u negativ. Poredim ova dva ekrana jer su iste veličine i rezolucije.
aha,videcu ako mi se svidi uzecu i sebi N91 8GB dok ne bude W960 e da ne mogu da verujem da je cena verzije sa 4GB 150 eura max cena sa 2god garancije i nije sa mreze
Hvala svima koji su mi pomogli Samo da nas dvojica nekako obavimo tu razmjenu, koja će biti malo komplikovana, jer treba baš sve kockice fino da se slože, ali nadam se da će sve biti u redu i da ću napokon staviti šape na N91!!!
Pozdrav!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.