Uglavnom su ti to nokia telefoni koji imaju extra video snimak.E sad ako Alien, tako kaze onda ok,posto se nerazumem bas u to toliko.Znam samo da sam se odusevio video snimkom na 6233 i na n73...Naravno kao i na mom n70 samo sto je na n70 manja rezolucija...
Sjajan ali zaista sjajan snimak prave Nokia 6280 i 6288,mislim stvarno odlicano a kao sto rece Alien i N93i ima dobar snimak ali on je cenovno nepristupacniji.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
N70 nema naročito veliku rezoluciju videa (352x288) ali je zato izuzetno kvalitetan, bez sjeckanja, čista slika, mnogo dobar.
Naravno ima boljih, ali su dosta skuplji. Recimo na N95 je perverzija, znači nisam mogao da vjerujem! Gledam na telefonu i ne vjerujem! Prebacujem na kompjuter, jos bolje! Stvarno je fenomenalan! Sa ostalih navedenih nisam gledao, tako da nisam kompetentan da sudim da li je na nekom bolji
Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
N93,n93i imaju bolji video zapis od n95,ako ne zbog kvaliteta onda zbog jedne male sitnice...n93,n93i snimaju stereo zvuk,n95 mono
Dalje n93,n93i koriste autofokus pri snimanju,ne znam da li to vazi i za n95
kada je izasao Samsung E720 cekao sam ga Deset dana iz Nemacke i placen tada 350 eura u fullu sa stonim punjacem duplom baterijom itd,tad je telefon imao najbolji video snimak mp4 352*288 (mislim)Znaci nema da koci slika itd,ja taj telefon nosio 2 meseca kada sam ga kupio drugi dan ispadne mi na vikendici na beton otvoren i evo ga dan danas radi extra nema problema sa flatom da ga ne ureknem pu pu pu...
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
ljudi hvala vam puno, pomogli ste mi. n93i je definitivno tel. za mene, ali nije bas ni naj jeftiniji.. 6288 ima super cenu, ali mi se nekako cini da je pomalo zastareo, tako da sam se odlucio za n73 za koji mi se nekako cini da ima solidan odnos kvalitet - cena + solidan snimak. cini mi se da je to dobar izbor za mene dok cekam na n93i da padne na neku razumnu cifru..
Pa ja ne bih bas uzimao N73 ako mi je na prvom mestu video snimal. Za to ti je bolji N80 , ako ti vec ne odgovara 6288 koji za tu cenu je super izbor !
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.