Siemens CX70/CXV70/CXT70
-
- Novajlija
- Pridružio se: Pon, 20. Dec 2004. 21:51
Siemens CX70/CXV70/CXT70
Sve o ovom modelu, ali sa akcentom na nedostatke, jer osnovne karakteristike su mi dobro poznate. Hvala unapred.
-
- Novajlija
Nije mi bas poznato to flashovanje...pretpostavljam da treba da instaliram najnoviji FW ukoliko vec nije takav u fonu. Uzgred, ne znam koja je to najnovija verzija FW za ovaj model i da li treba obratiti paznju i na nekakve variante za koje sam takodje samo nacuo nesto. Ako moze neko malo da pojasni...hvala!
-
- Novajlija
Prije dva dana sam kupio cx70 onakav kao sa testa, znaci novije kuciste nije kao cx65. sve radi super, softver je za nijansu brzi od cx65( ima ga moj brat pa znam) nema zaledjivanja, skoro sve otvara trenutno.
Medjutim imam par nejasnoca:
1. tel ima zvanicnu oznaku CXV70 ( nije na vodafonu) a ne CX70
2.nemogu da nadjem 3d vodice kroz software
3. nemogu da nadjem PAT funkciju
4.kad provjerim vrstu softwera sa *#06# pojavi se da je
product: cx65,
verzija softwera: 16
Jeli to znaci da je to ustvari cx65 sa novim softwerom iako ispod baterije pise CXV70.
Jedino sto ima od onog sa testa su 3d igre i isti okvir.
btw. kamera je fenomenalna, snima i po noci bez problema
Medjutim imam par nejasnoca:
1. tel ima zvanicnu oznaku CXV70 ( nije na vodafonu) a ne CX70
2.nemogu da nadjem 3d vodice kroz software
3. nemogu da nadjem PAT funkciju
4.kad provjerim vrstu softwera sa *#06# pojavi se da je
product: cx65,
verzija softwera: 16
Jeli to znaci da je to ustvari cx65 sa novim softwerom iako ispod baterije pise CXV70.
Jedino sto ima od onog sa testa su 3d igre i isti okvir.
btw. kamera je fenomenalna, snima i po noci bez problema
CX70 dinamilčko osvetljenje
Imam siemens cx70 ali kad ukucam pokazuje softver od cx65 verzija 16!
Kad upalim dinamo svetlo na standby, cesto mi se desi da svetlo blokira stalno gori i nikako se ne gasi, a trebalo bi da treperi. Da li se ovo nekome desavalo i da li je to do softvera ili ...?
Kad upalim dinamo svetlo na standby, cesto mi se desi da svetlo blokira stalno gori i nikako se ne gasi, a trebalo bi da treperi. Da li se ovo nekome desavalo i da li je to do softvera ili ...?
Nisi jedini koji je kupio cx70 sa softverom od cx65 sw 16. U siemensu kazu da nisu instalirali softvere od cx70 za ona trzista gdje mreze ne podrzavaju PaT funkciju
Sto se tice dinamickog svijetla, moras otici na podesavanja pa podesiti mod koji zelis, imas da je stalno upaljeno, da treperi brze ili sporije itd...

Sto se tice dinamickog svijetla, moras otici na podesavanja pa podesiti mod koji zelis, imas da je stalno upaljeno, da treperi brze ili sporije itd...
gprs siemens cx70
Zanimam me jedna stvar, da li kod cx70 mora biti stalno upaljen gprs, kad hocu da saljem i primam mms? I da li se baterija vise trosi kad je stalno upaljen gprs? A glupo bi bilo stalno paliti gprs prije slanja mms pa ga onda gasiti?
Ako nece da ti se sam ukljuci i iskljuci definitivno trebas to podesiti! Trebalo bi da je tu negde u Settings ali vidi ako nemozes nadji neki servis pa im kazi da ti rese to! A za bateriju normalno je da trosi vise ali ne preterano!
Pozdrav,

Pozdrav,
Ovaj post je pisan iskljucivo radi povecanja ukupnog broja postova u mom profilu i ni u kom slucaju ne odrazava moje stvarno misljenje o doticnoj temi.
Ne mogu nigdje da nadem tu opciju da mi se GPRS sam ukljucuje i iskljucuje? Moze li mi neko reci ko ima siemens cx65 ili cx70 da li mu je iskljucen GPRS to jeste da GPRS ne pise na displeju telefona a da moze slati i primati mms? Nigdje ne mogu naci tu opciju da se GPRS sam ukljuci i iskljuci ako je to uopste i moguce ?
cxv70
Tako ja danas se igram drugaricinim cxv70 i nadjem u meniju opciju voki-toki!! 8O 8O 8O 80 Da li je to ptt?I da li je omoguceno na nasim mrezama? Ne znam da li ga je kupila preko 064.80
Black Sabbath!!!