IPhone Crash Test
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
- Super Sayian
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40
IPhone Crash Test
Nemojte da se nervirate samo gledajte ... nije nista strasno samo malo testiranje.....
http://www.youtube.com/watch?v=czCCavcnNd8
http://www.youtube.com/watch?v=czCCavcnNd8
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Wicker Man, blaster90, ne vidim sta je lose sto je uradi crash test. Nisam cuo da iko kuka kada se slupa auto od 100.000e, a kukate za telefonom od 500e
Inace, nije mi uopste cudno sto je preziveo, to je APPLE... Ne znate sta je moj iPod preziveo, i radi ekstra, video ga je madness ako mi neverujete koliko ga rasturam, a nije mu nista i jos razbije n91 i w950 po glasnoci skoro duplo.

Inace, nije mi uopste cudno sto je preziveo, to je APPLE... Ne znate sta je moj iPod preziveo, i radi ekstra, video ga je madness ako mi neverujete koliko ga rasturam, a nije mu nista i jos razbije n91 i w950 po glasnoci skoro duplo.
iPhone + CX300
- Wicker Man
- Expert
@Alien pa dobro jel ti kupujes phone da sa njim igras fudbal,kosarku i sta ja znam kakve egzibicije ili da ga koristis za ono za sta je namenjen?Svi mi znamo da su telefoni lako lomljiva roba i bez kojekakvih kvazi crash testova (cast izuzecima).
Kada se vrsi crash test na automobilima to je zbog sigurnost a ne eto sto je nekom palo na pamet da lupa nove automobile.
,tako da ti je poredjenje besmisleno i na kraju ne vidim uopste svrhu svega ovoga.
Kada se vrsi crash test na automobilima to je zbog sigurnost a ne eto sto je nekom palo na pamet da lupa nove automobile.

When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
- Wicker Man
- Expert
@Alien ne smeta meni sto oni njega lupaju,sto se mene tice mogu da rade sta hoce,meni ni u dzep a ni iz dzepa
,nego jednostavno mi je glupo i nevidim svrhu toga.U redu je ako se radi provera za neki telefon koji je predodredjen za ekstremne situacije ali iPhone to nije.
Kako god kome se svidja nek uziva,meni je bezveze.

Kako god kome se svidja nek uziva,meni je bezveze.

- Wicker Man
- Expert
@ Alien pa dobro sad kakve veze ima pice u vrednosti 500 eura sa svim ovim dosadasnjim komentarima i ko je uopste to spomenuo?Malo si mi konfuzan.
Znas sta da se vise ne bi smarali tebi se dopada ovaj test meni ne i gotovo,cica mica i gotova prica.
Znas sta da se vise ne bi smarali tebi se dopada ovaj test meni ne i gotovo,cica mica i gotova prica.

- Super Sayian
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
Ma sto se tice testa ja ga odgledo ovo su i pre radili koliko je samo klipova bilo za cuvei sony R seriju sa gumenom antenom ako se neko seca...pivo,voda,pravi fudbal sa fonom i nista tel radi...a ovo je ok..donekle(mada je tip lood).,,,
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
sedim ja tako juce u jednom kaficu kad sedne jedna devojka za sto pored mog i izvadi ni manje ni vise nego Iphone na sto!!! hteo sam prvo:
1. da joj maznem i pocnem da trcim ka izlazu
2. da je mlatnem po glavi i maznem joj ga
3.da je pitam da pogledam ali devojka mi ljubomorna pa nista nisam ni uradio
inace, bruka izgleda...(i devojka i telefon)
pozz...
1. da joj maznem i pocnem da trcim ka izlazu
2. da je mlatnem po glavi i maznem joj ga
3.da je pitam da pogledam ali devojka mi ljubomorna pa nista nisam ni uradio
inace, bruka izgleda...(i devojka i telefon)
pozz...