Wicker Man,
mislim da se isplati ta zamjena, jer jeste najveca mana nok. n70 displej, tj njegova rezolucija, ali je on ipak unapredjen u odnosu na model 6630, i to ne kroz broj boja, vec 3D ikonicama, koje mozda nisu ostre kao na e50 ali su vrlo pristojne, bas sad cackam 6681 i to je nebo zemlja u odnosu na n70 koji sam takodje cackao. Druga vrlo bitna stvar je i to sto je displej na n70 veci,sto je naravno plus. narocito na filmicima. Ja sam imao e50, citava 3 dana, telefon je ekstra cvrst, to kazem iz razloga sto mi je predhodni bio 6233, ciji bateriski poklopac je bio onako bljak. Najveca zamjerka mi je bila dzojstik koji je pravljen da bi trajao, ali je brate suvise krut, svi pokreti sa njim su bili ok, ali palcem ga pomjeriti sa ljeva na desno mi je bilo kao da pravim neki ne prirodan pokret prstom.
E sad poenta, a tu ti treba jos nekih 20evra, znaci izvrsi zamjenu, i uzmi tih 30 evra, kasnije n70 prodajes, ako je u odlicnom stanju ladno za 130 naravno u oglasima, znaci sada je cifra je 160+20 ti ladno imas za nok. n70me, koji ima prvo atraktivnu masku, kazu da je kvalitetnija, zatim tu je 1gb kartica,, music software, i kvalitetne sluske, neznam da li ide adapter.
Bila je tu i ona kombinacija uzmi telefon i 30 evra, a onda kupi crnu masku i karticu. To je vrlo lijepo, ali ja nisam siguran da se ta original maska moze naci za 20 evra, mozda i moze ali ja sam vrlo skeptican prema nasim dilerima opreme, pa pobogu Srbi smo, mislim.
Nok e50 je vrlo atraktivan, tanak, telefon, ispis informacija na displeju je stvarno mikroskopski. N70 narocito me je dobro rjesenje zbog kvalitetne dodatne opreme, vjerovatno sa music software dobijes i nesto bolji zvuk. Takt rada procesora im je identican, tj mislim da je nekih 20tak Mhz brzi kod e50 ali to se prakticno neprimjeti, jedino postoji mozda mala razlika u brzini kao rezultat toga sto je software za e50 noviji i na njemu je izvrsena optimalizacija, tj njegova arhitektura je sad poboljsana pa je otuda i mozda nesto brzi.
Razmotri sad jos i n72, naravo kada dobijes kes od prodaje, jer telefon ima nesto vecu tastaturu, tj. samim tim je ugodnija, a drugo intarzija, tj one sare na masci su skroz kul, maska je kvalitetnija,bar meni, i naravo sve ovo u slucaju ako sa taj model pojavi za nekih 170-160 evra.
Eto toliko, mada pravo poredjenje i nemozes dobiti, jer je u ptitanju strogo poslovni telefon, naspram n serije koja je sama po sebi multimedijalna. Ovo mi je sad sinulo, n70 ima i fm, jer plejer je plejer, ali volim ja malo procackati i po stanicama

.
PS. lik koga cije sam n70 cackao ga veoma pazljiv, i nakon 5-6 mjeseci telefon je ko nov, i jedina njegova zamjerka, je hod poklopca kamere nekih 1-1,5 milimetara lijevo desno, ali kaze to mu je od pocetka.
Ova prednost za dostupnost programa mozda sad i nije tolika.
Samo da znas svaka promjena godi, provjereno.

Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3