razlike u cenama
razlike u cenama
zasto tako drasticne razlike u cenama medju beogradskim trgovcima mobilnim telefonima, a prema podacima na ovom site-u?
ne mogu da shvatim da npr siemens s65 ide od 230 do 300 e, a neki drugi modeli i do 2x razlike.
o cemu se ovde radi
pozdrav
ne mogu da shvatim da npr siemens s65 ide od 230 do 300 e, a neki drugi modeli i do 2x razlike.
o cemu se ovde radi
pozdrav
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
sto se mojih iskustva tice,to je isto, jedino je razlika u kutiji, u tehnomarketu dobijes originalkutiju sa svim kablovima.... a u drugim radnjanjama dobijes samo fon,punjac i to je to
sto se ticecene nekad je opravdana a nekad ne
npr, dku5 kabalkosta 69.00eur,pa kaddodascenu kabla na telefon to ti je to
sto se ticecene nekad je opravdana a nekad ne
npr, dku5 kabalkosta 69.00eur,pa kaddodascenu kabla na telefon to ti je to

-
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48
I da se ja malo ukljucim.
Kad budes kupovao telefon, obavezno pazi da nije skinut sa neke strane mreze, jer u bar 90% slucajeva ti telefoni imaju problema kod nas. Npr. ne moze da salje i prima mms poruke, gprs isto tako zeza, imaju skoro svi budjavi software koji je prilagodjen mrezi sa koje je skinut.....
Tako da je zakljucak da ipak (ako imas) dodas koji evro i kupis pa si siguran. Ovako iz licnog iskustva znam da ces imati problema........
Pozdrav
Kad budes kupovao telefon, obavezno pazi da nije skinut sa neke strane mreze, jer u bar 90% slucajeva ti telefoni imaju problema kod nas. Npr. ne moze da salje i prima mms poruke, gprs isto tako zeza, imaju skoro svi budjavi software koji je prilagodjen mrezi sa koje je skinut.....
Tako da je zakljucak da ipak (ako imas) dodas koji evro i kupis pa si siguran. Ovako iz licnog iskustva znam da ces imati problema........
Pozdrav
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59
Slazem se da je nezgodan za upotrebu telefon koji je skinut sa mreze i takodje se slazem da je uvek bolje uzeti fon koji nije skinut s mreze, ali isto tako to shto je neki telefon skinut s mreze i ne predstavlja toliki probelm. Uvek moze da se stavi druga verzija frimware-a i sl.
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
Moja 6630 je sa TIM mreze isljaka OK.
Jedino sto ima od TIM-ovog softera je screensaver, tema i neki iTIM.Prva dva mogu da se iskljuce tj. zamene. Jedini problem je sto nece da sljaka mms na 063 ali mislim da je to do mobtelovih podesavanja jer na 064 sljaka. 

Poslednja izmena od Dream Weaver u Uto, 11. Jan 2005. 16:25, izmenjeno 1 put ukupno.
and justice for all...
Ja sam kupio T-Mobile 3650... Prodavac nimalo nije krio odakle je skinuta... Dobio sam je u originalnoj kutiji koja je imala T-Mobile kartonsku "navlaku", da je tako nazovem... Unutra je bilo originalno stampano uputstvo, CD sa softverom i gomila T-Mobile prospekata. Za divno čudo, na maski telefona (definitvno je originalna) nije bilo znaka te mreze... Dalje, u telefonu je bio njihov wallpaper, postavljena njihova melodija za zvono, sva njihova podesavanja (GPRS, MMS, SMS), pa čak i ona njihova odvratna roze paleta boja... E, da - na kartici je bilo i desetak kratkih reklamnih video klipova... U samom softveru razlikuje se od "ciste" 3650 po tome sto ima odeljak "Favorites" u kome je gomila wap linkova prema T-Mobile mreži i koji se ne mogu obrisati ma šta da im radim (jedino bi novi firmware pomogao). Soft format ne pali -proverio.
Fon super radi (normalne i resive zezancije s vremena na vreme - ja sam im uzrok), MMS, GPRS i ostalo takodje, i cini mi se da nema nikakve razlike u odnosu na "čist " telefon...
Fon super radi (normalne i resive zezancije s vremena na vreme - ja sam im uzrok), MMS, GPRS i ostalo takodje, i cini mi se da nema nikakve razlike u odnosu na "čist " telefon...
@Saša NS
Kupio si dve 3650??? Ova sada ti je Vodafone, ima nazada na masci, a odakle je doletela spomenuta T-mobile??? Imaš dva ista, ili...
@Dream weaver
Saša, znam da si to ti. Sve kupovine ti se poklapaju sa onim u realnosti, problemi, nedoumice, čak i potpis. Imaš i službeni 063 broj, imao si srebrnu 6600 sa plavom MMC karticom od 256mb...
Kupio si dve 3650??? Ova sada ti je Vodafone, ima nazada na masci, a odakle je doletela spomenuta T-mobile??? Imaš dva ista, ili...
@Dream weaver
Saša, znam da si to ti. Sve kupovine ti se poklapaju sa onim u realnosti, problemi, nedoumice, čak i potpis. Imaš i službeni 063 broj, imao si srebrnu 6600 sa plavom MMC karticom od 256mb...

U susret novim izazovima...
Ludak, u nekoj si zabuni ili te ja ne kapiram... Imam samo 3650 "skinut" sa T-Mobile mreže. Nisam nikad imao neki "Vodafone" aparat... Nemam ni 6600 (a voleo bih da imam, naravno)... Brkaš me sa nekom drugom osobom... Kako da te uverim u to?
Mislis da smo Dream weawer i ja ista osoba? Grešiš. Imam 063 broj, naravno, ali ne "službeni", već običan pripejd. Istina, šestocifreni, jer sam ranije "bio" postpejd. Imam i karticu od 256 mb, ali ne "plavu" (kakva ti je sad to?), već Transcend i narandžasto-crno-crvene boje (boje Transcenda)... Jedina kupovina u poslednjih godinu dana bila mi je ova 3650... Pre toga sam "potrošio" 3 Alcatela... itd.
Opisao sam svoju 3650 zato što je čovek pitao kakva je razlika u "čistom" telefonu i onom skinutom sa mreže (a moj telefon je takav super primer)...
Mislis da smo Dream weawer i ja ista osoba? Grešiš. Imam 063 broj, naravno, ali ne "službeni", već običan pripejd. Istina, šestocifreni, jer sam ranije "bio" postpejd. Imam i karticu od 256 mb, ali ne "plavu" (kakva ti je sad to?), već Transcend i narandžasto-crno-crvene boje (boje Transcenda)... Jedina kupovina u poslednjih godinu dana bila mi je ova 3650... Pre toga sam "potrošio" 3 Alcatela... itd.
Opisao sam svoju 3650 zato što je čovek pitao kakva je razlika u "čistom" telefonu i onom skinutom sa mreže (a moj telefon je takav super primer)...
1. Je's, kupio sam ga u maloj prodavničici, ali T-Mobile je to telefon. Napisao sam u jednom postu (preporucio sam nekom kupovinu, cini mi se) da sam u istoj prodavnici mesec kasnije video isti takav telefon, ali sa Vodafone znakom... Mozda si tu pomesao pojmove?
Evo, nije me mrzelo da pronadjem taj post (da te uverim, nadam se). Autor je Vlada_NS, post nosi naziv "Kako do prave 6600" a ja sam odgovorio (sreda, 13.10.2004, 14,39) - citiram (deo):
"Jos jedna korektna prodavnica nalazi se na ulazu u Laze Teleckog iz Zmaj Jovine - tamo sam kupio svoju 3650 i prezadovoljan sam (mislim da sam ti vec preporucio tu prodavnicu preko pp). Pre petnaestak dana bio sam ponovo tamo i video da imaju ponovo 3650, ovog puta sa Vodafone mreze."
2. Da, nisam taj.
3. Definitivno znam kako se zovem. Nisam još toliko prolupao. Na ovom i svim ostalim sajtovima pojavljujem se samo pod ovim "nickom".
Evo, nije me mrzelo da pronadjem taj post (da te uverim, nadam se). Autor je Vlada_NS, post nosi naziv "Kako do prave 6600" a ja sam odgovorio (sreda, 13.10.2004, 14,39) - citiram (deo):
"Jos jedna korektna prodavnica nalazi se na ulazu u Laze Teleckog iz Zmaj Jovine - tamo sam kupio svoju 3650 i prezadovoljan sam (mislim da sam ti vec preporucio tu prodavnicu preko pp). Pre petnaestak dana bio sam ponovo tamo i video da imaju ponovo 3650, ovog puta sa Vodafone mreze."
2. Da, nisam taj.
3. Definitivno znam kako se zovem. Nisam još toliko prolupao. Na ovom i svim ostalim sajtovima pojavljujem se samo pod ovim "nickom".