Mislim da ne moze,osim ako ne pokvaris * na tastaturi
Mada mozda postoji neki program za zabranu odlaznih poziva,pa bi to moglo da se iskoristi
Samo iskreno,ne verujem da postoji takav program.
guava, razlog je veoma jednostavan da onemogucim *106* servis kod promontea jer on sluzi za transfer novaca sa jednog na drugi racun...... a to mene koji uvijek imam unistava
hehehe ja sam ranije drzao onaj telenorov program za uplate kredita i kad ovim mojima iz odeljenja treba ja uzmem po 50 din za proviziju (drugarski zar ne?)Al kada su provalili kako se to radi lako morao sam da izbrisem program
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
Joj koja tema, ja mislio nesto korisno. Megartrone kad ti neko sledeci put zatrazi telefon da pogleda sta imas na njemu ti mu odma daj 200 dinara da uplati dopunu i onda ti ne mora ni uzimati telefon
nisam nista uradio ali sad imam bolju "silent" foru..... nazovem korsnicki servis i kazem da mi je nestao novac sa racuna i oni ga lijepo vrate a tom somu ispisu samo da mu je racun umanjen za taj iznos....
kako sam dosao do resenja kada se tek pojavio ovaj servis ljudi su slali sms poruke da se na odredjeni broj posalje novac i to je kao neka nagradna igra pa kada shvate da su namagarceni onda je mreza morala da vraca taj novac
Pa razmislim malo i sa kim se to družiš. A ako su ribe u pitanju potrudi se da im daš nešto drugo pre nego što stignu da te pitaju da pogledaju telefon
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.