Malo radnji radi to sto ti hoces

tj. zamena staro za novo kako se to zove
Ja sam bas gledao jer sam hteo da udomim 6630, u radnji u kojoj sam ja uzeo bivsi k750i i gde znam vlasnika oni to rade, i zovnem ja lepo i prihvati on, ali kaze da ne moze da otkupi jer je taj sto je zaduzen za to na odmoru, vraca se tek 11.08
Onda sam pokusao da dam opet oglas na MS ali dzaba ljudi su otisli na odmore nema nikog sada...
Onda sam lepo otvorio halo oglase i zvao sve one sto otkupljuju telefone, ponuda za moj 6630 je 60-70e ne vise, ovo ti govorim da znas sta da ocekujes kad ti neko ponudi.Jos nesto mem.kartice ih ne interesuju, znaci to sto imas 1GB ili 512MB njima to ne treba tako da nemoj racunati na prodaju kartice.
Ovako sta ti ja preporucujem, uzmi ovu stranicu :
http://www.halooglasi.co.yu/5/50/1.shtm
I vidis sigurno ove slike sto su izmedju oglasa, kliknes i pogledas taj veliki oglas koji je od nekih prodavnica, i gledaj koji nude zamena staro za novo i sutra zovnes i ponudis i vidis

Ako ti nista ne odgovara zovni nekog iz halooglasa koji otkupljuje pa njemu prodaj i lepo odes u radnju u kojoj znas da ide sva oprema i da nije sa mreze

I da jos sad sam se setio, davno sam jos slao telekom+ mail i pitao da li otkupljuju telefone i rekli su da, i kad sam pitao koliko daju za moj 6630 mislim da su mi rekli 60e(tad je nov kostao 170e)
edit: pogledaj 4 i 5 stranu ovog gore linka tu ima najvise oglasa nisam ni video da tu imaju