W810

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Odgovori
fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

rixxon mene bi recimo mrzelo da se cimam time a i iskreno ne bih imao vremena za to zato pamet u glavu i samo hrabro kada krecete po radnjama u potragu za (cistim fonom) bar na izgled 8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

makins
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 02. Avg 2007. 22:14

Post od makins »

Eh kupih ga danas konačno, telefon je sjajan (ili sam ja definitivno trebao da kupim novi mob odavno)... nego jedna pomoć... teta u telenoru mi reče da po uključenju treba da istrošim to malo snage na bateriji što ima pa onda prva tri punjenja po 12 sati... i ja krenem da njakam telefon i izgubim se i počnem da prebacujem gomilu mp3 na mem.karticu i tek na kraju skontam da mi sve vreme na telefonu stoji ikonica kao da se baterija puni (to je trajalo jedno 2 sata preko USB-a)... recite mi samo jedno-da nisam sjebao bateriju... jer još uvek nije istrošena do kraja... plašim se da je tokom tok prenosa ustvari baterija punjena...

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 18. Jun 2006. 11:24

Post od rixxon »

makins, jeste, baterija se punila dok ti je telefon bio povezan preko USB-a :smutny:

Al bez brige, teta nema pojma :D Li-Ion & Li-Polymer baterije se NE FORMIRAJU, tako da slobodno možeš da puniš i trošiš bateriju proizvoljno. 3 x 12h se radilo pre 10 godina!

I nemoj uopšte da pokušavaš da puniš bateriju duže od 2 sata. To NE MOŽE!!! :D (džaba ga ti držiš na punjaču, telefon isključi punjenje čim dostigne 100%, a to je najduže 1,5 - 2h)

fain2daniel, a što se tiče vremena, pa više mi vremena treba da obiđem sve radnje u gradu (sa neizvesnim ishodom) nego da flešujem telefon (sa izvesnim ishodom). Samo je pitanje da li više voliš da šetaš ili da sediš ;) :D
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

na sledecim W serijama ima opcija da se iskljuci punjenje baterije dok je prikacen na USB...rixxon vise volim da se setam :wink:

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Ajde sad da mi neko objasni zasto w810 nece da pusta neke 3gp klipove? Nece ni wav? Da li ima neki poseban konverter za 3gp koji odgovara w810? I ako neko moze da okaci i podesavanja koja je koristio na tom konvertoru.
5130+Koss the plug....

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Masterokrata, bilo je dosta tema na pitanje koji video konverter....najbolji se pokazao(iskljucivo pravljen za se fonove) M3 konverter(free)....instaliras,on sam pokupi sa neta potrebne kodeke izaberes koji fon imas i kovertujes film,klip ma sve....javi se na pp... :D
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Masterokrata,zavisi kakvi su ti video kipovi,SE telefoni bi trebalo da pustaju sve 3gp klipove al ako im je bitaza prevelika (citaj preko 30fps) onda sigurno nece moci!
Ja sve video snimke (klipove) konvertujem preko programa koji je Gameforce okacio jos ranije.Program je extra sa dosta ponudjenih video i audio formata,takodje sam podesavas bitazu...
Evo mozes da ga skines >>OVDE<<,program je 100% legalan!
Ako ti nesto nije jasno oko programa (mada bi trebalo da jeste jer je stvarno lak za kosriscenje) slobodno pitaj! :wink:
E da poseban konverter napravljen samo za W810 ne postoji! ;)

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od kljaja »

McLaren napisao:E da poseban konverter napravljen samo za W810 ne postoji! ;)
postoji upravo je to M3 konverter pravljen iskljucivo za SE telefone u ponudi su svi telefoni SE-a i kad npr izaberes k750i on sam podesi rezoluciju i kvalitet npr mp4-aac ili 3gp-amr...a inace on sam namesti konstantan bitrate na 15 ili 20 fps u zavisnosti od kvaliteta i velicine koja je izabrana...a ovaj tvoj program je u stvari obican video koverter za telefone malo je tezi od M3...a joooj koji off topic... :shock:

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

kljaja,iskreno da ti kazem taj M3 nikad nisam koristio jer mi se uvek pojavi neka greska pri instalaciji tako da ne znam kakav je,al sam siguran da i ovaj program koji sam okacio obavlja posao odnosno mozes da konvertujes audio i video u skoro bilo koji format,ponavaljam za M3 ne znam kakav je mada verujem da je dobar jer ga svuda hvale!

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od kljaja »

McLaren, ma ok je to nije los ali ja proverio kvalitet kod 3gp konverzije postoje kockice da ne idemo vise u off...M3 to radi bas dobro bilo da je 3gp ili mp4 format i sve je automatizovano...a to sto nece da se intalira treba neki windows plug in,ne mogu da se setim tacno koji...

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od rixxon »

SUPER video converter koji je Gameforce okačio je odličan program, ali može biti malo komplikovan za podešavanje (previše je tu parametara, pa ko nije baš u tim vodama - može da deluje pomalo :? )

ImTOO/Xilisoft 3GP/MP4 Video Converter dobro radi posao (ako se podesi kako valja):

VIDEO:
Codec: MPEG4
Video size: 176 x 144 (qcif)
Bit rate: 224 kbps
Frame rate: 18 fps

AUDIO:
Codec: MPEG4AAC
Bit rate: 48 kbps
Sample rate: 22050 Hz
Channels: 1 (mono)

Što se tiče WAV fajlova, podržani su, ali samo do 16kHz (Sample Rate)

energy_fresh
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 17. Avg 2007. 09:58

Post od energy_fresh »

:) Zdravo ljudi, treba mala pomoc..danas sam kupila ovaj fon u telenoru :) i sad ja proveravala memoriju i na memorijskoj kaze da imam slobodno 462mb , kako to ako je kartica od 512?! je l treba da je formatiram?
:dry: :unsure:
hvala unapred :)

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

energy_fresh, pa slobodno je formatiraj ali ces izgubiti sve sto je na njoj...ali to vec znas verovatno.
A sto se tice te razlike ima vec vise tema o tome,pa putem opcije TRAZI....
D500&E71

energy_fresh
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 17. Avg 2007. 09:58

Post od energy_fresh »

hvala loki13 procitala sam..
a je l ima mozda neki prog koji moze da zakljucava sms? da niko ne chachka po fonu?

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

na SE nema ta mogucnost nadamo se u skorijoj buducnosti da ce biti nesto ;)rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Jel zna neko kakva je situacija u BG po pitanju rezervnih baterija?

Gde kupiti, jel pristojno drze uz slusanje MP3 itd itd??

Hvala unapred!

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

mislim da nema potrebe za rezervnom baterijom jer ova drzi i po 4 dana a oko 3 uz cimanje i slusanje po 1h muzike dnevno :wink:

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Nisam se dobro izrazio: mislio sam kakva je ponuda baterija kada ova u telefonu rikne odnosno bude trajala 1.5 dana u slusanje mjuze? :|

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od rixxon »

AquaZX, ma neće ti baterija riknuti bar 2 godine, a do tada ćeš verovatno svakako promeniti telefon 8)

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

rixxon je u pravu...baterije ne crkavaju tek tako sem ako ih ne sprzis prikljucujuci fon na 220W bez punjaca :wacko: tako da no worryes :wink: raspitaj se po radnjama da vidis kakva je situacija sto se baterija tice...ne bi trebalo da su vise od 20E

Odgovori