Svaki dan dok visim na forumu i ubijam vreme proletim pored banera Media Mobile i uvek mi prodje deo sa Treo 750 i uvek mi se ucini da ne pise Treo 750 nego nesto drugo, i sad slucajno citao nesto i tu bio baner i opet se meni ucini, sacekam ja deo gde je Treo 750 i procitam sta pise Travel 750 Palm
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
a ima i slicica kad je 400e...
evo sad u editu sam nasao i link http://www.mobilnisvet.com/img/dsg/bnn/ ... _temp2.gif
ako idete da gledate motorola modele onda je 400 a ako gledate nokie onda 750, znaci nisu cene za sve iste
araphel, ee pa nije ti to isti model...ovaj ti je Special Ultra Edition a sadrzi dodatnu opciju...super-svemirski interplanetarni modulator... pa je zbog toga travel..a cena ja mislim da su isputili jednu nulu?!!!
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.