Nokia N95
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
razmisljam da uzmem N95 pa me zanima da li ima neke realne razlike izmedju one od 520-ak evra i one od 800 evra ? ok, ove jeftinije su skidane sa mreze ali da li to ima nekog uticaja na sam rad telefona ? da li je takav telefon sa mreze moguce update-ovati normalno preko pc-sute-a ? da li ima bagove, kocenja, resetovanja i ostale sitnice koje zivot cine nepodnosljivim ?
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
tazman, Već je više puta pisano o svim tvojim pitanjima
Zašto je toliko teško ako te stvarno zanima taj telefon da malo pretražiš?
Ukratko:
NE nema razlike sem eventualne oznake
NE nema uticaja na rad
DA može se update
NE nema nekih većih "bagova"

Zašto je toliko teško ako te stvarno zanima taj telefon da malo pretražiš?
Ukratko:
NE nema razlike sem eventualne oznake
NE nema uticaja na rad
DA može se update
NE nema nekih većih "bagova"
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
Pre neki dan sam pazario nokiu n 95.Imam problema sa gps navigacijom.Ako se ne konektujem na neki acces point onda imam samo tacan polozaj na ekranu ali bez mape.Stoga sam resio da skinem maploader,pa preko nje da instaliram mape,makar srbiju samo za probu.Kad namesti usb konekciju,vec me upozorava tlf da ANY ONGOING DATA TRANSFERS WILL BE STOPPED Ako cekiram ovo pojavljulje se USB DATA TRANSFER MODE ACTIVATED.MEMORY CARD MAY NOT BE USED DURING THIS TIME.Ako opet stanem na OK pustim maploader program.Krene lepo odaberem europe,posle serbia i download.Sve se skine 7.3 MB ali tu dodje do zastoja kad hoce podatke upisati na mem karticu.Informacija sledeca : CONNECTION TO THE STORAGE MEDIUM HAS BEEN INTERRUPTED.ATTACH YOURE STORAGE MEDIUM AND RETRY.Eto tu mi je stao pamet pa neznam sta bi moglo da se radi dalje.Ako mozete nekako da mi pomognete,ja bi se zahvalio unapred !
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
Probao ja vec dva tri puta formatirati,i opet nista.Cak sam probao i sa drugom karticom.Jednostavno neda nikakvo upisivanje na karticu ako je povezano u data rezimu,tojest usb data.Cak sam probao staviti u citac kartica tu nokijinu micro karticu,ali nista !!!Sve po starom,isto se ponasa ko da je u telefonu.Sumnjam da taj program sto je instaliran fabricki u mob TELE ATLAS i NAVTEQ nije kompaktibilan sa nokijinom Maploaderom,pa ne moze upisati iste podatke u te napravljene foldere.Ostaje mi da ako hocu neki grad da vidim na mapi,lepo odem na GPRS,napravim skoro 1 Mb download(otp 50 din) i resim slucaj.Problem je ako odaberem neki dalji grad,recimo Hamburg,koji je obradjen redovno(ne samo glavne ulice ko kod nas)pa mi downloduje vise od 4-5 Mb(a to vec 200-300 din)Sve lepo ,dok opet ne treba formatirati karticu.E onda baj-baj podacima.Ako neko vise upucen u te mape,molio bi da mi pomogne,ali molim da mi ne napise FORMATIRAJ KARTICU.I ja sam bio glup kad sam uzeo pa novu karticu formatirao da bude po mome.E otad odose mape!Grrrrrrrrrrr
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
Pa itamo je 1.1 verzija koju sam instalirao.Ali ako mislis bas na smart2go program,lepo pise : Please select your mobile from the list.
Select your device Windows Mobile 5 Phone Edition * 6110 6120 N70 N72 N73 N93i
Note: Please do not install this application on a N95 device that has been purchased within the People's Repuplic of China.
Is your device not listed? Please choose the generic version for any unlisted devices that use Windows Mobile.
Next
* SIM card required!
Etoti sad opet sam na nuli !
Edit:
U kako vidim nisam jedini sa ovim problemom.Evo diskusije na Npkijinog foruma
h**p://discussions.europe.nokia.com/discussions/board/message?board.id=pcsuite&message.id=17928
Edit:
Izgleda da sam resio slucaj sa maploaderom.Instalirao 1.0 ver i sad mogu skidati mape.Bar sam nasu mapu uspesno instalirao.
h**p://maploader.en.softonic.com/pocket
Select your device Windows Mobile 5 Phone Edition * 6110 6120 N70 N72 N73 N93i
Note: Please do not install this application on a N95 device that has been purchased within the People's Repuplic of China.
Is your device not listed? Please choose the generic version for any unlisted devices that use Windows Mobile.
Next
* SIM card required!
Etoti sad opet sam na nuli !
Edit:
U kako vidim nisam jedini sa ovim problemom.Evo diskusije na Npkijinog foruma
h**p://discussions.europe.nokia.com/discussions/board/message?board.id=pcsuite&message.id=17928
Edit:
Izgleda da sam resio slucaj sa maploaderom.Instalirao 1.0 ver i sad mogu skidati mape.Bar sam nasu mapu uspesno instalirao.
h**p://maploader.en.softonic.com/pocket
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
A jel ima negde da se kupi ovde kod nas n95 i u onoj drugoj boji ili ima samo u ovoj standardnoj (mislim na masku)?????? 
Evo kao sto sam napisao u nekom prethodnom postu,,evo malo svezijih informacija ,tacnije 29.avgusta Nokia pusta Nokiu n95 black 8GB,i gle cuda sa baterijom od 1200mah,e to je posao
http://www.gsmarena.com/nokia_n95_8gb_a ... ws-295.php

Evo kao sto sam napisao u nekom prethodnom postu,,evo malo svezijih informacija ,tacnije 29.avgusta Nokia pusta Nokiu n95 black 8GB,i gle cuda sa baterijom od 1200mah,e to je posao
http://www.gsmarena.com/nokia_n95_8gb_a ... ws-295.php
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
imam jedan problem kod instaliranja aplikacija na telefon. Instaliram ih prek nokia pc suita i stalno mi piše file corupted to mi se več dogadjalo i ponovno sam instalirao mobilni softver i radilo je. al onda mi se vračaju tvorničke postavke pa ak neko zna kako to složit bez reinstaliranja neka napiše kako.

- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Jeste bitno oboje gledano uopsteno, ali ja govorim za ovaj tel. On je imao i prije sasvim pristojnu fizicku velicinu gdje je cak i prijala veca rezolucija a sad je jos povecavaju pa bi bio red da to urade i ra rezolucijom, zar ne? poz
Poslednja izmena od janka_88 u Sre, 29. Avg 2007. 21:29, izmenjeno 1 put ukupno.
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac