STa kupiti w610i ili w850
STa kupiti w610i ili w850
Danima razmisljam koji telefon da kupim!!zanimam me dali je kupovina jednog od ova dva modela dobra ideja?interesuju me vasa mislljenja i iskustva sa nekim od ova dva modela...
I jedno i drugo je dobra stvar, ja bih ti preporucio W610 najvishe zbog cene a i zato sto je monoblok (nema flat kabl) i ima autofokus.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Ni w610i ne pravi bolje slike, tako da su po kamerama tu negde, velicina ekrana je tu negde, ali w850i ima 240x320 sto daje bolji prikaz na ekranu 
Prednost w850i je sto dobijas duplo vecu karticu, 3G, bolju rezoluciju, svetlosne efekte, po meni bolju tastaturu i navigacione tastere.Vrlo tesko bih odlucio koji da uzmem, ali mislim da bi to bio w610i samo zbog cene

Prednost w850i je sto dobijas duplo vecu karticu, 3G, bolju rezoluciju, svetlosne efekte, po meni bolju tastaturu i navigacione tastere.Vrlo tesko bih odlucio koji da uzmem, ali mislim da bi to bio w610i samo zbog cene

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Miloske83,pre w850 sam imao w810,i prelaz sa w810 na w850 je bio wau,wau,wau...
Displey je mnogo bolji,barem po meni,kamera je sasvim prosecna (jbg nema af),ali u rangu samsunga ili nokie (npr d600 ili 6233,6300),dok je video snimak totalno unakazen na se
Ako su ti te dve stvari glavni parametar (displey i fotke),bolji izbor za tebe je k800,samo dokupis karticu i uzivas,cak i on peva u rangu ostalin (naravno ne walkman modela)
Displey je mnogo bolji,barem po meni,kamera je sasvim prosecna (jbg nema af),ali u rangu samsunga ili nokie (npr d600 ili 6233,6300),dok je video snimak totalno unakazen na se

Ako su ti te dve stvari glavni parametar (displey i fotke),bolji izbor za tebe je k800,samo dokupis karticu i uzivas,cak i on peva u rangu ostalin (naravno ne walkman modela)
D500&E71
Da loki u pravu si bitno mi je da su fotke extra zelim kad neko uzme moj fon da pogleda slike rekcija bude
u pozitivnom smislu!! razmisljao sam i o k800 drug ga ima ne svidja mi se nekako mi je kabast posebno zbog onog poklopca za kameru!!kao da ima grbu!!i nekako ,mi ruzno izgleda!!!ne znam videcu,,,....

- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i