Hajde ljudi da vidim predloge.Telefon do 400evra

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
oktagon
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 27. Jun 2007. 09:49

Post od oktagon »

Ma ne mozes se dvoumiti izmedju N93 i N80 :chytry: N93 je mnogo bolji fon !
A koliko kosta original W960 ?

pantadv
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 10. Mar 2007. 13:14

Post od pantadv »

E sad stvarno nemam pojma sta da radim. Ili N93 ili E61i hajde pomozite mi jos, pa idem u utorak da kupim fon!
NOKIA 6110 Navigator

llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

monoblok je uvek bolji od preklopa i slajdera,ali ti odluci sta zelis,e61i je laksi i tanji i ima veci ekran ali losiju kameru(i fotke i video),muzika di su tu su,sad sta ti je bitnije kamera(n93) ili tastatura i ekran(e61i
nokia c7

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Ma brate uzimaj E61i i uzivaj,odlican uredjaj kompaktan,fina kamerica,ekran (ma sta ekran ekrancina),i kao sto rece llulle, monoblok pa nema da te boli glava sta ce biti i hoce li se ista dogoditi flat-u.
E ako bas ti treba kamera onda n93.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Ja ipak mislim da bi trebalo da zaboravis na to da ti je bitno da je NOKIJA. ,islim e61 i n93 su super telefoni, ali svakako treba pogledati i p990. Ipak, mislim da je e61i najbolji od svih telefona ovde pomenutih, ali sad, da li je bolji od p990 koliko je skuplji, ne bih bas rekao :wink:

U svakom slucaju, ako ti cena nije presudna onda e61i, a ako ti znaci da nesto ustedis, pogledaj i p990...
iPhone + CX300

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

I say N93, njega bih ja odabrao za te pare i overall je najbolji, ima maltene sve. Jedino ti prije njega predlažem E61 ako ti ne smeta "neobičan" oblik :lol:
A i P1 mi se opasno sviđa...

Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40

Post od Super Sayian »

Alien, N93 je najaci medju ovima al je po meni najaci N80
pantadv, ako ti nije vazan dizajn i ako imas dubke dzepove uzmi N93 :D a ako zelis malo losiji fon za manje pare uzmi N80 (samo crnu) e61i je super fon extra tastatura ekran super... ako si covek kojemu dizajn nije vazan uzmi N93 ili e61i
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Ja bih ti savetovao ako mozes da nadjes Sharp 903 on bi trebao da bude oko 300 e ima extremno dobar display odlicnu kameru opticki zum lep dizajn crni pogotovo onako lakiran.To je moj savet ako mozes da ne uzmes nokiu ako ne mozes uzmi E61i
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

pantadv
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od pantadv »

E ljudi ovo je da poknes od smeha. :lol: :lol:

Izadjem danas u grad, inace sam iz Paracina, ponesem lovu u nameri da kupim fon, i tako ja udjem u prvu prodavnicu i pitam koji fon imaju najbolji u ponudi, a oni kazu N70, 6233, 6300! Na moje pitanje da li ce da bude nesto od N93, N77,E61i modela, gledaju me sa cudjenjem i kazu ti modeli ne postoje. :lol: :lol: :lol:

U drugoj prodavnici dobio sam odgovor da je kupovina tih modela bacanje para jer nisu nista bolji od 6233 i 6300. :dry: :dry:

Ostao sam bez teksta, i sad jbg planiram da odem do BG-a da kupim fon ``KOJI NE POSTOJI`` :lol: :lol:
NOKIA 6110 Navigator

hagor
Banned
Pridružio se: Sub, 23. Sep 2006. 16:51

Post od hagor »

a zasto za tu lovu lepo ne uzmes polovnu N95, pazi jednine mane su joj preslaba baterija(ja sam je dosta koristio ali sam je zato punio na 6 sati) , druga mana je slajder koji se iz prve rasklima i to cak i nov kad kupis, a treca mana dosta los kvalitet plastike

N93 nekupuj niposto ja sam ga imao grdnu sam lou pukao na njega i onda sam ga 3 meseca prodavao i na kraju jedva prodao, isti je slucaj i sa e61, to su telefoni koji se slabo kupuju idosta im pada cena, pravo da ti kazem ja bi najradije uzeo polovan fon sada, jer na svakom novom fonu mnogo se novca gubi

tako da moj predlog ti je polovna N95 za 400 eva ili polovna N80 za oko 200 evra
P.S. Vertu prodaje njegov N80 pa ga pitaj detaljnije na PP

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Pa za pare za koje ce uzeti n95 moze uzeti i SE p1, koji je (malo) bolji telefon...
iPhone + CX300

pantadv
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od pantadv »

hagor, a sta mislis o modelu N93i? Posto je i njegova cena slicna kao i N95!!! :blinky: Da li vredi te pare?

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

E61 je telefon koji kad uzmes, neces skoro da se rastanes od njega. Sto se mene tiche, ko pre umre, on ili ja :) Fantastican telefon koji u potpunosti ispunjava sve moje potrebe.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

oktagon
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od oktagon »

miodrage

Nemoj da se uvredis, ali vise te ne mogu citat koliko hvalis taj telefon ! Uh brateeeeeeeeeeeeeeee..............

Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Naročito onih iznad tvoje! Sledeći put brisanje bez upozorenja!

hagor
Banned

Post od hagor »

N93i definitivno ne vredi te pare, on je bre sve isto kao obicna 93-ojka samo ima bolji blic i nesto je manji, uglavnom funkcije iste, ali kazem ti posle da ga prodas ima da se otelis,zato ti kazem pazari polovnu N95 jer ces nju moci svakog momenta da prodas, telefon je dosta trazen, e ako ti on ne odgovara moj predlog je N80, mada uzmi malo u obzir i 6110 telefon je bas kvalitetno napravljen i dobar je po funkcijama jedino ga kolje kamera od svega 2mpx

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

oktagon, a ti gde vidis da ga hvalim, preskochi :D . Ja svuda napomenem da je to moje, i samo moje misljenje, i ako se i niko drugi ne slozi sa njim, bas me briga. Mislim da je cela E-serija fenomenalna inace.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

karanm
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 25. Jun 2005. 00:33

Post od karanm »

Uh, kad sve ovo procitas samo se vise zbunis! Meni treba telefon do nekih 350 evra, ali ne bi imao nista protiv i da dam mnogo manje ako me neko ubedi. Ono sto ja trazim od telefona je 3G, pristojna kamera (2mpix me zadovoljava), SMARTPHONE, i jako mi je bitno da se mp3 melodine cuju glasno na zvucniku jer telefon drzim konstantno u tobici (nemam neke koristi od vibracije).
Modeli koji dolaze u obzir su N80 vs E61i vs Samsung i600 vs 6110navigator (eventualno N73vsE65vsSE990i)

pantadv
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od pantadv »

Mislim ja sam posle svega ovoga odlucio! Trazim polovnu N95 za neke pristojne pare ! :)

hagor
Banned

Post od hagor »

ipak si poslusao moj savet, imas na malim oglasima prodaje se jedna za 400 evra, 2 meseca stara, sa memorijom od 2Gb

oktagon
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od oktagon »

miodrage napisao:oktagon, a ti gde vidis da ga hvalim, preskochi :D . Ja svuda napomenem da je to moje, i samo moje misljenje, i ako se i niko drugi ne slozi sa njim, bas me briga.
OK, to je bilo dobronamjerno. sorry :)

Odgovori