Nokia N70 ili Nokia 6233
Nokia N70 ili Nokia 6233
Pff prvo da kazem da je pretraga na ovom forumu katastrasna.Koristio sam i one "trikove" preko Google-a,al slaba vajda.
Pitanje je valjda jasno.Imam 200e i `ocu da uzmem jedan od ova dva fona(SE nikako).Vase preporuke?
Pitanje je valjda jasno.Imam 200e i `ocu da uzmem jedan od ova dva fona(SE nikako).Vase preporuke?
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Kao sto rece @milan91, ako ti treba Symbian, n70, ako zelis pre svega brzinu, jednostavnost, odlicnu mp3 reprodukciju, uzmi 6233. Mada bih se usudio da ti ipak preporucim 6233, jer se ocigledno slabo razumes u Symbian, cim uporedjujes fonove koji ne spadaju u istu klasu, tj. ne mogu se nikad porediti smartphone i dumbphone. 

Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Pa kratko i jednostavno da li mu treba ili ne
, ako uzme n70 i ne zanima ga symbian i gomila programa, posle dobije nesto preko BT pa ne moze da pomeri iz poruka, kako da pomeri, a sto je telefon tako spor, a 'ocu wall preko celog ekrana...

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Nije bas pet puta, al' ajde sad... Mislim da bi ti vise odgovarala 6233, osim ako bas nemas zelju za Symbianom. Ekran je bolji, ima solidnu kameru, dobar video zapis, kvalitetna izrada vrlo...
Moj glas za 6233!
Pozdrav!
Moj glas za 6233!
Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Nemoj nikako uzimati n70 ako te Symbian ne zanima!
Spyker, malo si pogresio za video zapis - n70 ima bolji video, 6233 samo snima u vecoj rezoluciji - VGA vs CIF. Zasto je video zapis bolji na n70 - snima u mp4 formatu, a 6233 u 3gp, takodje, video zapis koji napravi n70 ima mnogo bolji zvuk, za to je zasluzan aac audio format, dok je na 6233 prastari amr.

Poslednja izmena od pilgrim u Pet, 24. Avg 2007. 00:16, izmenjeno 1 put ukupno.
Kako to mislis da 6233 ima uzasnu kameru
Kamera mu uopste nije losa ! Nego kad je u pitanju brzina N70 tuje stvarno slab... Ali ako ga ''rasteretis'' i ubacis neku novicju verziju softvera onda situacija se malo poboljsava ! Ne znam koliko ti znaci ali oba telefona su 3G s tim sto N70 ima i prednju kameru ! Kad bih se ja odlucivao izmedju ova 2 fona to bi definitivno bio N70! E pa sad nije bas lako dati ocjene kao sto si ti rekao. Ali ako uzmemo u obzir i cenu neka to bude:
N70 - 9
6233 - 8

N70 - 9
6233 - 8
Video na n70 nije mnogo mali, gledam ga na kompu u full screen-u. Drugo, kada se ocenjuje smartphone, 3 elementa su odlucujuca: 1. procesor, 2. RAM i 3. kolicina dostupnog softvera. N70 ima ocene 1. 6 2. 10 i 3. 10, sve zajedno to daje ocenu 8.6. Kad su u pitanju dumbphone aparati, po meni 6233 takodje zaslucuje ocenu 8, jer ne vidim nijedan aparat na trzistu koji je mnogo bolji od njega, ako ne racunamo kvalitet kamere.
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Uvek sam mrzio poredjene dumb i smart telefona
Ovako ja bih uzeo n70,jeste sporiji od 6233 ali brate neces sa njim na trke brzine softvera.
Symbian donosi dosta prednosti i tesko da ce ti brzo dosaditi,kamera dobra,video mod dobar,mp3 dobar,ekran da se ubijes od muke los tj rezolucija nikakva 176*208.
6233 je takodje dobar java telefon,ima dobru kameru,odlican video mod i mp3 je sasvim zadovoljavajuci.
Sad vidi sta ti treba pa odluci.

Ovako ja bih uzeo n70,jeste sporiji od 6233 ali brate neces sa njim na trke brzine softvera.

Symbian donosi dosta prednosti i tesko da ce ti brzo dosaditi,kamera dobra,video mod dobar,mp3 dobar,ekran da se ubijes od muke los tj rezolucija nikakva 176*208.
6233 je takodje dobar java telefon,ima dobru kameru,odlican video mod i mp3 je sasvim zadovoljavajuci.
Sad vidi sta ti treba pa odluci.

When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!