Jedan caletov prijatelj me pitao za misljenje koji telefon da uzme nije bitna marka telefona samo je bitno da je lep i crne boje Kao poslovni telefon ima Qtek 9600.Spreman je da da za telefon 200-300 eura iako ima kinte kaze da ne treba davati vise za telefon .Ja sam mu preporucio U600 sta vi mislite?
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
Ja predlazem Lg cokoladu,ima je moj drug i sve vise mislim da je lg vrlo dobra marka posle 8 meseci koriscena slajder je kao prvog dana,a ako hoce moze i Shine da uzme samo nije crn on je od aluminijuma -ali je u svakom slucaju elegantan.
ovako cokolada otpada odmah a i e900 previse staro a i coveku se ne svidja ima njegova cerka belu cokolodu.LG shine nikako jer ipak naglasio je crni.U700 nema u crnoj varjanti koliko sam video a k810 mozda
da njih se nisam ni setio ova 6500 u crnoj varijatni bi mogla jel ima ovaj W880 crni kod nas mozda ga ja uzmem sebi posto bas mocno izgleda.Jel izasla u prodaju 6500 i ovaj zarez kod tasture jel se ona otvara ili?
mada mnogo je mali ekran u odnosu na W950 i sad dal je glupo da imam dva Walkam telefona iako je ovaj mocno mocan Cini mi se da ga neko ima na forumu?E da covek verovatno uzima U600 mada kaze da ce mozda uzeti i Lunu(a spominjao 300 e)AKo imate jos neki predlog recite do ponedeljka vaze predlozi
Kod 6500 se ne otvara tastatura, nego mu tako skidas zadnji poklopac za bateriju. Koliko sam ja video jos ga nema u prodaji kod nas, ali bi svakog trenutka trebalo da se pojavi.
PozZ
covek je jutros uzeo 8600 Lunu,jedva cekam da se malo poigram na njoj.Nego me interesuje sad nesto jel ima U700 u crnoj varijanti i jel se isplati dati 270 e za taj telefon ili da uzmem E65?
madness99, Ne znam da li je taj covek video E50 u crnoj varijanti,ali mislim da bi mu se sigurno dopao,ali sad kad je vec pazario Lunu.
A sto se tice tebe ja mislim da je bolje pazariti E65 nego U700.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
jeste,odlican ekran nosio sam ga kad je bio "in" mada e65 sad bas gledam u casopisu i malo mi ruznjikava al po funkcijama je odlicna.Sta mislite o N76 black verziji e da izasao je LG Shine Black
A sto ne bi uzeo ovaj telefon(rekao je da mu marka nije bitna) a i crn je i elgantan i proizvode ga Rusi.
Cena je prava sitnica 7000eura.
Ako mu se ne zuri nek saceka da malo padne cena(na nekih 3000-4000 eura) i telefon je njegov.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
hehe odlican telefon al za te pare mozes uzeti odlicna kola mozda cak i vikendicu negde.Uzeo je covek Lunu i telefon je waoooooooo,jos samo ja da se odlucim cujem da se na N76 guli dosta boja
Spartacus, slazem se sa tobom. Kupio sam caletu 6300 za rodjendan, i jako mi se svidja fon. Steta, da u takvo kuciste ubace Symbian, i jos neke gluposti tipa QWERTY, WiFi... mmmm, posedovao bih ga makar morao da prodam nekog od Vas sa foruma u belo roblje
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.