karanm napisao:
N80 vs E61i vs Samsung i600 vs 6110navigator (eventualno N73vsE65vsSE990i)
@oktagon: Hvala na pomoci, ali ipak bi voleo da uzmem neki od ovih van zagrade. Jedino ako ni jedan od njih ne zadovoljava moje potrebe!
Voleo bih da cujem misljenje jos nekog od experata!
Zar je moguce da nema nikog ko bi mogao da mi pomogne.. LM, posle duzeg razmisljanja suzio sam izbor:
E61i vs Samsung i600 vs (6110navigator) vs SE990i (ili neki pocket pc u ovom rangu)
Pa, ili e61i ili p990... Prednosti p990 su mnogo bolja kamera i veci ekran a prednosti e61i su ekran koji se bolje vidi na suncu, i vise programa(mada ima i za p990 sasvim dovoljno) Neki ce reci i da je baterija prednost, ali na oba drzi oko tri dana, tako da to i nije bas bitno. I, da, p990 je sada jako brz telefon(sa novijim verzijama softwera)
Moja preporuka je da pazaris E61i telefon je stvarno odlican po svim segmentima,osim mozda velicine SE P990 takodje je dobar model,ali bih se ja ipak odlucio za E61i
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Verujem da je E61i ipak bolji tel. ali 100evra je ipak 100evra. Uzecu P990i, cini mi se da ce zadovoljiti moje potrebe, samo sam skeptican u vezi jacine mp3 melodija na zvucniku... jos ako me to neko razuveri!!
Dacu mu jedno 1-2 meseca, pa ako se razocaram bice back to 61i!
Hvala svima!
Ne bi bilo lose da mi neko uporedi jacinu mp3 na p990i sa drugim telefonima sa kojima je imao jos kontakta. Tipa n73, v3x, 6630...
Zvuk je definitivno glasniji na n73, kao sto sam i rekao, ali to uopste nije neka bitna razlika, i mislim da ne treba da ti utice na misljenje, jer su realno svi telefoni tihi, sad n73 jeste glasniji, ali opet ne mozes da ga koristis ne znam ni ja za sta...
ma brate to je u jednoj prodavnici koja tako drzi cenu, inace fon je jeftiniji, pa ja kad sam ga prodao pre jedno 15 dana bio je 380, sad je verovatno jeftiniji, inace fon se mnogo tesko prodaje, a ako vec tako ides, na mob svet cena N95 je 510 evra, a N93 540, a naravno da je N95 bolji i skuplji telefon...
Ipak sam se odlucio za samsung i600... danas sam kupio.. javicu utiske!
Jbg-a obozavam winmob...(bilo je jace od mene, iako su centimetri falili da uzmem p990i)
i600 jedina prednost wm5,qwerty ocajan,display mali iako je rezolucija pristojna,kamera moze da prodje,miniSD moze da mu bude samo plus kao i WiFi, generalno dobar uredjaj,brz, zapakovan u ocajno kuciste kao i ispupcenje za kameru,zvuk.(moje licno misljenje) Bitan je OS ali bitne su i druge stavke
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
Kad se pojavio moto q prosto sam se zaljubio u dizajn, i ostao mi je neostvarena zelja, tako da mi je uzimanje ovog fona bilo jedino logicno kad sam podvukao crtu. 3G, qwerty, wifi, hdspa je ono sto me je privuklo pored wm-a. Jos je rano da pricam o manama, ali meni dizajn sigurno nije i trebalo mi je samo par minuta da se prilagodim na tastaturu! Znam da mu ekran nije veliki, ali sam ukapirao da nema idealnih telefona! (mozda nekih priblizno idealnih ima ali koji kostaju mnogo vise)
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.