Upgrade slušalica i preporuka
- NoBodyAsAleksa
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 12. Nov 2006. 14:43
Mogao sam i to ma salim se!!!
Aj izvinjavam se ako vas smaram necu vise!!!
Nego ocu da se ubijem ceo grad obisao sve telefone nazvao i nasao sam samo ad 46 za 1800???
A ja samo hteo da vas pitam posto trazim za caletov fon original ad 15 gde mogu da kupim, a vi ubijate postovima
!?!?
Evo ovo je moj zadnji post na ovom topicu i necu vas vise smarati ok!!!!

Aj izvinjavam se ako vas smaram necu vise!!!

Nego ocu da se ubijem ceo grad obisao sve telefone nazvao i nasao sam samo ad 46 za 1800???
A ja samo hteo da vas pitam posto trazim za caletov fon original ad 15 gde mogu da kupim, a vi ubijate postovima

Evo ovo je moj zadnji post na ovom topicu i necu vas vise smarati ok!!!!

Nokia N8 + 4gb Sandisk + Sennheiser CX300-II
- NoBodyAsAleksa
- Entuzijasta
Moze sto posto da koristi, a mislim da je adapter AD 41 (nisam Siguran).
Sto se tice Nokia sluski one su krs, ja ti preporucujem da uzmes neke KOSS ili Sennheiser sluske pa ih koristis za mob, mp3, komp....
Te dve firme su ti najpoznatije za sluske i najbolje!!!
Mada kolko para tolko muzike!!!
Sto se tice Nokia sluski one su krs, ja ti preporucujem da uzmes neke KOSS ili Sennheiser sluske pa ih koristis za mob, mp3, komp....
Te dve firme su ti najpoznatije za sluske i najbolje!!!
Mada kolko para tolko muzike!!!
Nokia N8 + 4gb Sandisk + Sennheiser CX300-II
Once for all
joca986, za adaptere, "zvanično", zovi, pitaj, idi, naruči - Mobis, Alpha copy (distributeri). "Nezvanično", možeš ih naći u skoro svakoj BG rupi od radnje (NBG Buvljak je itekako u igri), AKO ti se posreći da su baš tih dana čerupali neke Nokia pakete na štetu svojih kupaca neznalica. Eto.

joca986, za adaptere, "zvanično", zovi, pitaj, idi, naruči - Mobis, Alpha copy (distributeri). "Nezvanično", možeš ih naći u skoro svakoj BG rupi od radnje (NBG Buvljak je itekako u igri), AKO ti se posreći da su baš tih dana čerupali neke Nokia pakete na štetu svojih kupaca neznalica. Eto.
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
jel zna neko za koju je nokiu ovaj adapter http://img152.imageshack.us/img152/5770/38974851bd4.jpg
Hvala unapred
Hvala unapred
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
- NoBodyAsAleksa
- Entuzijasta
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
juce dok sam putovao busom gledao sam ove MX75 i mogu reci da se mnogo bolje uradjene u odnosu na CX300.
1.Kvalitet kabla je mnogooooo bolje uradjen
2.Onda mnogo je dobro sto dolazi ona futrola bas je odlicna
3.Deluje mi mnogo bolje uradjena slusalica sama po sebi ona plastika .
Eto neki moj mali review a docicei slike ako hocete
1.Kvalitet kabla je mnogooooo bolje uradjen
2.Onda mnogo je dobro sto dolazi ona futrola bas je odlicna
3.Deluje mi mnogo bolje uradjena slusalica sama po sebi ona plastika .
Eto neki moj mali review a docicei slike ako hocete

iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
madness99, ja sam rekao da je subjektivno misljenje, nismo svi isti. Znas i sam da kada si bio kod mene da sam rekao da mi se mx ne svidjaju zato sto su mnogo velike
I, ta ralika u "izgledu" je presudna, jer su mx bas prevelike, meni uopste nisu odgovarale, a opet na cx300 drzim srednju velicinu.
Znaci, misljenje je subjektivno, i zavisi od coveka do coveka, ali kao sto ti je vec madness rekao, probaj oboje pa onda odluci. U svakom slucaju i jedne i druge su odlicne(mada meni vise odgovaraju cx300)

Znaci, misljenje je subjektivno, i zavisi od coveka do coveka, ali kao sto ti je vec madness rekao, probaj oboje pa onda odluci. U svakom slucaju i jedne i druge su odlicne(mada meni vise odgovaraju cx300)
iPhone + CX300