program- bt info

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
jovan1994
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 26. Apr 2007. 11:36

program- bt info

Post od jovan1994 »

dali ste culi za ovaj program , mozes preko blututa da udjes u drugi telefon i da komandujes sa njim , mozes da citas poruke cak i da zoves .ako neko zna neka kaze sajt na kom moze da se skine PP.
N73 MUSIC ZAKON

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Naravno da znamo, super je program, i ti nisi naveo deset posto njegovih mogucnosti... Ne znam gde moze da se skine, ja sam ga dobio...
iPhone + CX300

jovan1994
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 26. Apr 2007. 11:36

Post od jovan1994 »

znam jos mogu da ti iskljucim telefon mogu da ti zakljucam tastaturu mogu da ti izbrisem sve podatke . :P :D :lol:
N73 MUSIC ZAKON

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

I jos pet puta toliko mogucnosti... Ali, ovaj forum nije za pirateriju, tako da od tog programa nema nista...(bar od mene)
iPhone + CX300

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Pa držati BT uključen je pored takvih programa je isto kao instalirati samo Win, i sesti na Explorer i surfovati. I kad te neko pita: "koji antivirus i firewall imaš?", odgovoriš sa: "koji šta?".

Mada nađe se po neka budala, ili po neko neupućen. Samo ne znam da li se telefon kada se poveže na BT slušku ili GPS receiver zaključa za ostale uređaje. Btw, jel može da prevaziđe ono pitanje šifre za uparivanje? Ako je jedna cifra u pitanju naravno da može, a ako je malo komplikovanija?

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

a jel moze da se kaze kako se zove? mislim znam da moze nego recite..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

Sta kako se zove??? Pa pise ti u naslovu kako se zove program.

gargamel4, Kada jednom upadnes [psle mozes kd hoces... Ja sam uzimao telefone od drugova kao da posaljem sebi nesto preko bt-a i kad upadnem, ceo cas ih zajebavam, a oni nemaju pojma... Jednom kad sam se posvadjao sa drugom, promenio sam mu preko programa jezik telefona na madjarski i naplatio mu da mu vratim na srpski :lol:
iPhone + CX300

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Bolje bi bilo da si od drugaric, ali dobro sad :D

Nego ne reče mi (pošto ga ne koristim pa ne znam): kako savladava pass key?

Eeeeeee........da je Ilija Čvorović imao ovaj program, gde bi mu kraj bio...... :lol: :lol: :lol:
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

Pa rekoh ti, prvi put ne moze, znaci moras da ga povezes manuelno, tj. da znas pass key, ali kad to jednom uradis, onda ulazi bez key-a, tj. kad god hoces...
iPhone + CX300

megatron
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 21:31

Post od megatron »

Spyker, jovan1994, koja vam je verzija tog programa da mi kazete ja imam 1.04 ali to
o cemu vi pricate nije sve moguce ovom verzijom :smutny: ja imam jos blueover i bt_explorel i nijedan ovaj program mi se nije pokazao 100% pouzdan :dry:

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

najnovija verzija je 1.5
iPhone + CX300

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Nije tacno, ja sam koristio ovaj program, i nema sanse da se uradi sve sto pishe. Pokusao sam na 6670, 6630, LG KG800... Sve ovo sa svog E61. Ma nema Boga da ti nekome preumes komandu nad telefonom. A nije tacno da sledeci put mozes tek tako da udjes. Jedino ako nijedna strana nije gasila bluetooth konekciju. Nema sanse da iscitas poruke, imenik... Jedino sto sam uspeo je da podesim alarm na 6630 i 6670. Na LG cak nije hteo ni da udje.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

:lol: :lol: Pa naravno da nisi uspeo da udjes kad koristis e61!!! Program je jedino dobar za SE, recimo samsung ga ni ne prepozna! A kada je na se-u i napadas drugi SE telefon, mozes da uradis apsolutno sve sto zamislis, cak mozes i da dobijes da ti tvoj telefon postane njegov, znaci sta upalis na svom, to se upali na njegovom! A, mozes i da zoves, saljes poruke i apsolutno sve(ali bas sve sto zamislis)!

Ni jedan symbian program nije ni blizu jak kao ovaj(sto se tice hakerskih sposobnosti!
iPhone + CX300

VladaII
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Jan 2007. 09:20

Post od VladaII »

Znaci taj program je iskljucivo za SE aparate? :| Da li je moguce , da je neko toliko retardiran da napravi software koji bi radio na samo jednoj vrsti telefona... :dry:
Apple Iphone 4S, Nexus S 16gb, Nokia E71, Nokia 7110

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

pa ja sam drugu dok je odgovarao namestio da zvoni alarm onda zvao sa njegovog,slao poruke pa menjao jezike pa t9 ma sta nisam radi se o K700 sa K800
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

VladaII, pa eto malo SE monopol nad drugim telefonima heheh kad moze Apple da stavi ceo fon da se koristi iskljucivo sa njegovim aplikacijama da ne moze preko bt da se salju i primaju pesme,da nemogu druge sluske osim applovih,da konekcija ne moze nikako bez i tunesa,i ostale zezancije...zasto n ebi mogao neko da napravi samo jedan program za SE....
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

VladaII napisao:Da li je moguce , da je neko toliko retardiran da napravi software koji bi radio na samo jednoj vrsti telefona... :dry:
Omg, nije namerno napravio aplikaciju da radi samo na SE telefonima, jeste da je to java j2me, ali program takve prirode trazi mnogo requestova od platforme telefona koja se razlikuje kod svakog branda.

Npr. skroz se drugacije zove funkcija za vibraciju iz java aplikacije kod nokije i kod SE-a. Pa da bi radilo korektno na oba telefona treba da se i implementira da aplikacija identifikuje telefon i u zavisnosti od tog odgovora da pozove odgovarajuce funkcije za zeljenu akciju.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Ma nema to veze. Radi se o sledecoj stvari, SE telefoni imaju u samom svom default firmware-u mogucnost da preko bluetooth-a browse-uju po drugom telefonu. E ovo parce software-a to iskoristava na najbolji nacin. E o tome se radi.

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

pokusao juce da uradim nesto sa p990 vs nokia n72 i nista vise osim da biram broj,saljem sms i promenim rezim rada u silent ostalo nije moguce...miodrage, btw procitao o tome na stranom forumu...u pravu si u potpunosti...skidam kapu.. :D
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

kljaja, ja nisam citao, ja sam bio frapiran kad mi je to drugar pokazao sa svojim k750i. KAze on meni, ukljuci BT, ja uradim, i on pocne da pregledava sadrzaj mog fona, i onda je ladno sebi prekopirao sta mu je trebalo... Ja ostao skamenjen. Dobro, znao je sifru ja mu rekao, ali koji procenat nas promeni default sifru telefona? Pa drugar i ja smo jos davno sa njegovim Pocket PC-em na nekom splavu iscupali nekoj ribi iz fona sve MMS-ove koje je slala decku u vojsku. Vrlo bezobrazna devojka :D :lol: :D

Odgovori