program- bt info
program- bt info
dali ste culi za ovaj program , mozes preko blututa da udjes u drugi telefon i da komandujes sa njim , mozes da citas poruke cak i da zoves .ako neko zna neka kaze sajt na kom moze da se skine PP.
N73 MUSIC ZAKON
Pa držati BT uključen je pored takvih programa je isto kao instalirati samo Win, i sesti na Explorer i surfovati. I kad te neko pita: "koji antivirus i firewall imaš?", odgovoriš sa: "koji šta?".
Mada nađe se po neka budala, ili po neko neupućen. Samo ne znam da li se telefon kada se poveže na BT slušku ili GPS receiver zaključa za ostale uređaje. Btw, jel može da prevaziđe ono pitanje šifre za uparivanje? Ako je jedna cifra u pitanju naravno da može, a ako je malo komplikovanija?

Mada nađe se po neka budala, ili po neko neupućen. Samo ne znam da li se telefon kada se poveže na BT slušku ili GPS receiver zaključa za ostale uređaje. Btw, jel može da prevaziđe ono pitanje šifre za uparivanje? Ako je jedna cifra u pitanju naravno da može, a ako je malo komplikovanija?

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Sta kako se zove??? Pa pise ti u naslovu kako se zove program.
gargamel4, Kada jednom upadnes [psle mozes kd hoces... Ja sam uzimao telefone od drugova kao da posaljem sebi nesto preko bt-a i kad upadnem, ceo cas ih zajebavam, a oni nemaju pojma... Jednom kad sam se posvadjao sa drugom, promenio sam mu preko programa jezik telefona na madjarski i naplatio mu da mu vratim na srpski
gargamel4, Kada jednom upadnes [psle mozes kd hoces... Ja sam uzimao telefone od drugova kao da posaljem sebi nesto preko bt-a i kad upadnem, ceo cas ih zajebavam, a oni nemaju pojma... Jednom kad sam se posvadjao sa drugom, promenio sam mu preko programa jezik telefona na madjarski i naplatio mu da mu vratim na srpski

iPhone + CX300
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Nije tacno, ja sam koristio ovaj program, i nema sanse da se uradi sve sto pishe. Pokusao sam na 6670, 6630, LG KG800... Sve ovo sa svog E61. Ma nema Boga da ti nekome preumes komandu nad telefonom. A nije tacno da sledeci put mozes tek tako da udjes. Jedino ako nijedna strana nije gasila bluetooth konekciju. Nema sanse da iscitas poruke, imenik... Jedino sto sam uspeo je da podesim alarm na 6630 i 6670. Na LG cak nije hteo ni da udje.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Ni jedan symbian program nije ni blizu jak kao ovaj(sto se tice hakerskih sposobnosti!
iPhone + CX300
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
VladaII, pa eto malo SE monopol nad drugim telefonima heheh kad moze Apple da stavi ceo fon da se koristi iskljucivo sa njegovim aplikacijama da ne moze preko bt da se salju i primaju pesme,da nemogu druge sluske osim applovih,da konekcija ne moze nikako bez i tunesa,i ostale zezancije...zasto n ebi mogao neko da napravi samo jedan program za SE....
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
Omg, nije namerno napravio aplikaciju da radi samo na SE telefonima, jeste da je to java j2me, ali program takve prirode trazi mnogo requestova od platforme telefona koja se razlikuje kod svakog branda.VladaII napisao:Da li je moguce , da je neko toliko retardiran da napravi software koji bi radio na samo jednoj vrsti telefona...
Npr. skroz se drugacije zove funkcija za vibraciju iz java aplikacije kod nokije i kod SE-a. Pa da bi radilo korektno na oba telefona treba da se i implementira da aplikacija identifikuje telefon i u zavisnosti od tog odgovora da pozove odgovarajuce funkcije za zeljenu akciju.
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
pokusao juce da uradim nesto sa p990 vs nokia n72 i nista vise osim da biram broj,saljem sms i promenim rezim rada u silent ostalo nije moguce...miodrage, btw procitao o tome na stranom forumu...u pravu si u potpunosti...skidam kapu.. 

SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
kljaja, ja nisam citao, ja sam bio frapiran kad mi je to drugar pokazao sa svojim k750i. KAze on meni, ukljuci BT, ja uradim, i on pocne da pregledava sadrzaj mog fona, i onda je ladno sebi prekopirao sta mu je trebalo... Ja ostao skamenjen. Dobro, znao je sifru ja mu rekao, ali koji procenat nas promeni default sifru telefona? Pa drugar i ja smo jos davno sa njegovim Pocket PC-em na nekom splavu iscupali nekoj ribi iz fona sve MMS-ove koje je slala decku u vojsku. Vrlo bezobrazna devojka

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!