N77 N73me

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Rustic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 27. Avg 2007. 15:51

N77 N73me

Post od Rustic »

Sta znate o ovom modelu? i koliko se razlikuje od n73me? Znam da mu je losija kamerica da mu je bolji ekran i noviji operativni sistem. To su samo podaci koji vec pisu na sajtu ako znate jos nesto voleo bi da cujem.

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

ovaj telefon podrzava DVB-H(kao i nokia n92), sto znaci da preko njega mozes da gledas TV za dzabe ali ova usluga naravno nije dostupna u Srbiji.
symbian je series 60v3 9.2 sa feature pack 2, i nema nekakvih velikih razlika u odnosu na nokiu n73me, kamera je losija. Ja bih uzeo ovaj model bez razmisljanja jer mi je 100 puta lepsi od n73. ali jedini problem mu je cena(360 eura) to su oni nabili cenu zbog tog DVB-H TV prijemnika.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Rustic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 27. Avg 2007. 15:51

Post od Rustic »

kad ce kod nas moci da se koristi DVB-H TV? spominju li ista ovi nasi mobilni operateri? sad se pojavio i treci a telenor jos nema ni 3G. ma sta ce nam takvi telefoni kad pola opcija ne mozes ni da koristis? meni se svidja taj fon sigurno cu uzeti njega. dugo sam snimao n73 al sad je n77 favorit.

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

A ko kaze da DVB-H signal emituje mobilni operater ??? :? Za tvoju informaciju Telenor ima 3G... 8)
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Мало касним :lol:
Него зна ли неко јел им исти процесор :| :)
Слобода или смрт

jovan1994
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 26. Apr 2007. 11:36

Post od jovan1994 »

ma brate uzmi n73me jer je telefon vrh nokie, naravno posle n95 i n93i mada n93i po funkciji je bolji samo u snimanju a cena je dosta velika ,da n93i i ima 16 miliona boja.
N73 MUSIC ZAKON

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

jovan1994 napisao:da n93i i ima 16 miliona boja.
To je toliko bitno...pih...Taj prijemnik nema nikakve svrhe kod nas jer ne postoji ta opcija da se gleda tv...sto se N73ME tice telefon je extra solidan je za slusanje muzike...ima dobru kameru i to je to...ostale funkcije ce ti se takodje svideti...ja bih se pre odlucio za n73....
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

i ja isto glasam za n73 me. imam ga vec pola godine a nije mi dosadio i svakog dana otkrivam nesto novo. evo, npr. prosle nedelje sam bio u nekom kaficu na nekom rodjendanu i posto sam uvek bio nezadovoljan nocnim fotografijama krenem ja da cackam po telefonu, podesim par sitnica i za rezultat dobijem odlicne fotografije slikane u prigusenom svetlu, da ne kazem mraku. tako da je i kamera i vise nego solidna, sve slike sam vec sutradan izradio i odlicne su
::luv phonez::

nseries
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Sep 2007. 03:59

Post od nseries »

bestboy, nije im isti procesor.Procesor na n77 radi kao i svi symbian 9.2 feature pack 2 modeli na 369mhz a tu je i podrska za stereo bluetooth tj. A2DP profil.Eto to su neke prednosti n77 ali Rustic, ja ti preporucujem n73me-nije sto ga ja imam ali ja mislim da je ipak 360 eura kolika je min. cena n77 mnogo za telefon koji je vise marketingski trik :wink:
Nokia N73 ME+2GB MiniSD Kingston+AD-49+Hama CS-408 Headphones

Odgovori