Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
gameforce
Hvala na linku
Ako mi jos nesto nebude jasno pitacu vas
Njegovan
Kakve ti se linije pojavljuju? Gdje si kupio telefon ?
Znaci oni su ti flashovali i opet se pojavljuju
I mene interesuju te linije mogu li se ukloniti flesovanjem?
Pozdrav!!
imam N70 i hteo sam da kupim karticu od 1 GB. Od kog proizvodjaca su najbolje kartice (postoji li neka veca razlika)? Koja je razlika izmedju MMC mobile i RS-MMC i mogu li obe u N70.
Ne postoji neka razlika izmedju rs-mmc i mmc mobile, uzmi bilo koju trebalo bi da radi u telefonu. sto se tice proizvodjaca uzmi Kingston ili sandisk
obrati paznju da budu dual voltage.
ja sam svoju kingston mem. od 1gb platio 1100 din. cena ne bi trebalo da bude veca.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Kojim programom da uradim screenshot ali sa velikom rezolucijom jer trebam da iskoristim pozadinu da napravim operater logo koji se uklapa u temu 100%?
@Njegovan
Reci kakve linije ti se pojavljuju ?
verzija softa ti je, sto bi se reklo "out of date"
Njegovan, moj savet ti je da ga sam flešuješ prema Lomnicinom uputstvu koje je jako jednostavno i vrlo detaljno viewtopic.php?p=72714&highlight=nss#72714
Ako ti se budu javljale i posle toga linije onda je to do hardvera
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Ne, ne, isto se i meni dešava, ne vjerujem da je do toga... Ponekad mi trepne display u poruci, pojavi se par linija, ali mislim da to ima veze sa opterećenjem memorije, tj. kad je telefon pun malo sjecka ponekad... Ne vidim tu ništa strašno.
Ja sam te linije primjećivao na većini modela, ne samo N70, i na N73, 3250... Nije to ništa strašno, vjerovatno kad se aplikacija otvori "brže", tj. ne sačeka se da se otvori prozor za pisanje poruke već se odmah počne sa kucanjem i sl....
Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Moguće, ali ja imam preko hiljadu poruka i to na memoriji kartice...
Evo upravo sam flešovao telefon i mogu opet da čuvam poruke na internoj memoriji, mislim da je ipak samo bilo do memorijske kartice, ali opet sam promijenio ME firmver koji i nije nešto.
Inače, bilo bi mnogo dobro kad bi u sledećoj verziji ubacili Music Player od N91, kao što su uradili na N73, koju sam juče flešovao drugu na najnoviji firmver! I da ubace dictionary za Srpski jezik, isto kao na N73.
Pozdrav!
Poslednja izmena od Vincent u Sre, 29. Avg 2007. 14:50, izmenjeno 3 puta ukupno.
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Kako prepoznati dal je telefon "prepakovan" tj.. polovan, sa promenjenom maskom i malo ociscen,flesovan itd...Dal moze da se proveri nekako?Sta ti "prodavci" uglavnom zaborave da pogledaju tj. promene? Interesuje me kod ovog modela specijalno.
Gerila, ima jedna tema koju sam ja pokrenuo bas zbog ovoga.broj oklopa tj one nalepnice mora da odgovara imei moba. jedino to sto moze da ti da neku sigurnost.
ili pak stqari dobri njuh ako je mob nov.nov oklop drugacije mirise u odnosu na polovan
Da li mi neko moze pomoci; koliko kosta nov telefon N70 u Beogradu posto nisam iz Beograda a dolazicu najvjerovatnije tamo pa da kupim telefon. Na sajtu mobilnog sveta sam gledao ali je nesto poskupilo prije 15 dana je bio jeftiniji 20-ak eura. Pa neznam jelsu li cijene tacne A ja sam iz Bijeljine i nemogu nigdje da nadjem da je dobar svugdje su neki skinuti sam TIM mreze, a zale se ljudi koji kupuju-pojavljuju im se neke crtice i tako dalje.A ovde kostaju oko 200 eura trenutno.
Pozdrav i hvala na odgovorima!
Da li neko zna malo jeftinije (bar da je manje od 200 eura). Moze biti skinut sa mreze. A ovde u Bijeljini ih valjda dobro ne flesuju kada ih donesu sa druge mreze pa se pojavljuju neke crtice i to je normalno za njih u prodavnicama da ti nude te pokvarene telefone
A mislim da toga u BG nema pa ako neko zna cijene neka napise.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.