Nokia N95

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Janka_88, kao sto rekoh, nikad dosta velicine, jmeni se svidja ovaj potez... Sada kada sam se navikao na 2,8 inca ekran, sve ostalo je smesno.

Inace, ne kazem, trebali su da poprave i rezoluciju, ali ne moze sve od jednom, mora nesto i kasnije da se popravi :lol:
iPhone + CX300

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

U pravu si, treba zaraditi para na jos nekom novom modelu, samo govorim sta je nedostatak na ovom telefonu.

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

bolje da su ubacili rezoluciju kao na E60/70 bilo bi odlicno mada ovo za ram je odlicno,steta sto nije touchscreen ekran :(
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

JaN-123
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 19. Jun 2007. 20:16
Post od JaN-123 »

Phantom Lord,
kak to dojdeš do toga gde to piše? :?

....

zna onda netko odgovor na pitanje koje sam postavio u prošlom postu? :|

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

googlanje je super pametna stvar.. :wink:
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Ako oni njemu ne poprave kvalitet izrade (naročito slajdera) onda ništa nisu uradili. Sve ostalo je ok, telefon je odličan, ali mislim kvalitetnije je odrađen svaki SE slajder od 150-200€, mislim to je sramota!!! Užas jedan... :dry:

Inače, looking forward to this one and N81 8gb...

Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

da li je moguce da kinezi odrade kopiju fona(n95 ili bilo kog drugog posto vidim da su se zaukali sa 20 modela) a da nismo u stanju da uocimo razliku,pa nam prodaju tako lose fonove(lose izrade),da li smeju da urade npr. kopiju n95 tako dobro da nema razlike(sem iznutra-ploca i svi delovi iznutra)
nokia c7

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

llulle, ha, ha, napravljena je kopija ferarija u kini, neki su kopirali enca i prodali ga za skoro milion dolara, a ko da im je problem da kopiraju n95 :lol:
iPhone + CX300

llulle
Mobil fan
Mobil fan

Post od llulle »

pa super,ja odustajem od n95 :D ako je tako,cekam ja k850,monoblok je monoblok(ima da traje i traje)samo me interesuje kako nokia ne tuzi te kompanije koje proizvode te fonove,i rolex npr. te sto prave kopije satova,znaju da niista nece izvuci
nokia c7

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

kako li se sad osećaju vlasnici obične N95 , kad vide ovu N95-8GB sa većim ekranom i 30% jačom baterijom ... :lol: :shock:
16 godina na forumu MOBILNISVET

Demian
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 26. Apr 2006. 18:37
:: Samsung NOTE 9

Post od Demian »

Vi ceo zivot nesto cekate,prodje vam zivot u cekanju,ja imam obicnu n95 i zamenicu je naravno za ovu black,a vi ce te i dalje cekati i cekati ja nisam neki punisa i nemam pare ali volim mobove oni su mi jedini porok,i kada ja budem imao ovaj od 8 giga vi ce te cekati neki od 16 itd...Slabi ste vi ljubitelji ovih uredjaja :x
>> N7100 <<

llulle
Mobil fan
Mobil fan

Post od llulle »

sta pricas demiane,pa ja bas nikad nisam imao strpljenja da cekam,kad ocu da kupim fon odma ga kupim posto jedva cekam,a ovakva situacija nije jos bila da na trzistu nema telefona kojim bi ja bio zadovoljan.mislio sam da uzmem n95 al znam da bi hteo da ga zamenim za k850 ili neki drugi sad kad se budu pojavili u oktobru.ja nisam cekao prosle godine da padne cena k800 pa sam ga kupio za 370e krajem jula,a n95 8gb ce imati lepu cenu :smutny: ,to je potez nokie zbog w960,koji sad ne izgleda tako exkluzivno,ali nema sumnje da je po mnogim stvarima bolji od n95 8gb,samo kasni,nokia ce ubrzo izbaciti monoblok sa 5 mpx sigurnu kao konkurenta k850 koji ce bez sumnje imati bolju kameru od n95(kvalitet slike i mnogo vise podesavanja)
nokia c7

Bira
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 24. Apr 2007. 14:30

Post od Bira »

Jel popravljao neko slider po upustvima koja se mogu naci na internetu?
Desna strana telefona kada sa pritisne "propadne" malo vise pa ne znam koja je metoda najbolja
da se to resi?

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Zezao sam se ja sa tim "utezanjem". Bolja varijanta je da se ubaci selotejp u sam kanal sa desne strane, ali mora da se skine zadnji deo maske da bi moglo lepo da se priđe. Još bolje rešenje je spuštanje samih šina za nekih 0,3-4mm, a za to već treba spretnost i alat da se prošire rupice na šinama. Na taj način će se kompletan gornji deo pomeriti ka ostatku telefona. Nisam još probao jer i ja čekam nešto od alata, ali kad budem završio preneću rezultate. :)

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

Demiane,prozivka ti nije na mestu.Svako sa ovog foruma moze da kupi n95,ali ne moze svako da ga priusti.
Biti ljubitelj,ne znaci izlomiti se za svakim novim (mesecnim) izdanjem nokie. :dry:

llulle
Mobil fan
Mobil fan

Post od llulle »

dal se zna kad ce n95 8gb i n81 tacno biti u prodaji,znam da je u pitanju q4 ove godine,ali nije isto pocetak oktobra i kraj decembra,stvarno nemam sta da kupim(nema modela koji mi treba),pa cekam k850,n95 8gb ili n81(8gb)
nokia c7

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

llulle, a da lepo uzmes w960 koji je bolji mnogo od svih tih???
iPhone + CX300

llulle
Mobil fan
Mobil fan

Post od llulle »

spyker,uzo bi ga majke mi,al ko ce cekati jos 2 meseca,poludecu,nosim ovaj dosadni k510 i smaram se,gledam kako svi nose nove telefone oko mene, aj cekam da stignu novi modeli u prodaju
nokia c7

R91
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 19. Maj 2005. 09:49

Post od R91 »

Andrijano napisao:A jel ima negde da se kupi ovde kod nas n95 i u onoj drugoj boji ili ima samo u ovoj standardnoj (mislim na masku)?????? :wink:
ja sam pre neku nedelj.. kupio ponovo n95 u zelenkastoj boji,,, sa zadnjim softwarom 12.0.013,, nije skinuta sa mreze,,
slajder je jednostavno savrsen za razliku od prethodne... nema ni lufta ni bilo kakve nepravilnosti,,, kao da sam uzeo neki samsung...

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

R91, aaaa????

Kako si bre uzeo zeleni? A to sa slajderom - jeste tačno je. Prve 2 nedelje se stvarno super ponaša i super je utegnut. A onda malo kad uđe u štos se "opusti" u novoj sredini :P :oops: :roll:

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Odgovori