Nokia "iPhone"

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
hunter
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 20. Feb 2004. 20:15

Nokia "iPhone"

Post od hunter »

Jeste videli ovo?
http://www.youtube.com/watch?v=aFKyAMQPbmI

Nokia napravila svoju verziju iPhone-a! Snimak je autentican, sa Nokijinog GoPlay dogadjaja na kome su najavljeni i novi N95 i N81 8GB. Na novinarske komentare da je ovo plagijat iPhone-a, Anssi Vanjoki iz Nokije je rekao "Ako je nesto dobro, mi to ponosno kopiramo". A posto je i Steve Jobs svojevremeno rekao da se Apple ne stidi da ukrade ideju ako je dobra, onda su se nasli! :)

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Ovo je najobicniji iPhone, samo zamenjena maska... :wink:
iPhone + CX300

n3mke@
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 24. Avg 2006. 10:42

Post od n3mke@ »

Ma dajte, obicna plastika sa natpisom nokia, a display je kompjuterski ubacen :)
Ali za trud, 1+ onome ko je ovo napravio :D
5800 XM

gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
:: iPhone 7 Plus
Kontakt:

Post od gajic_ivan »

jeste li videli klipove na temu n95 vs. iPhone? Extra :D
Nekada se Apple na ovaj način podsmevao Microsoftu, a sad to Nokia radi Apple-u... Doduše ne Nokia zvanično, već korisnici N95 :)
make. believe

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

heheh kad nisam umro sad ovo nije normalno mada ja bih pre kupio iPhone nego N95 .
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

e vala taj Iphone nikad ne bih kupio u zivotu,isto kao sto ni Ipod nebih kupio,jer je precenjen i preskup za ono sto nudi,a sto je NISTA,osim tog famoznog ekrana i upotrebe prstima....izem ti fon u kome nemozes da zamenis bateriju sam ako crkne.....a da se samo prisetimo da i taj ekan i interfejs koji se koristi prchkanjem prstima po ekranu uopste nije nista novo,Neonode su izbacili N1m sa tom opcijom jos pre jedno 2 godine,i telefon je 12344334x lepsi i svakako daleko manji nego glupavi Iphone.....

Ni n95 mi se kao aparat nimalo ne svidja i osecam da mu baterija bas shit traje,ali kad bi mi to bio izbor,trcao bih da uzmem n95 i zaboravio na nesrecni Iphone :D

A ovo cudo na Youtube,nemam pojma da li je fake ili je zaista blatantan pokusaj kopiranja od strane Nokie,nemam pojma,mada me od njih nista ne bi cudilo....Nemojte me pogresno shvatiti,ne mrzim Nokiu,vec samo mislim da kompanija te velicine moze sebi da dozvoli cak i ovako nesto ida ih nije mnogo briga,tako da zasto da ne....Pa i e61 je po stilu poprilican plagijat Blackbery ideje,znaci nije im prvi put :wink:

Odgovori