Predlog za novi tarifni dodatak koji mi je danas pao na pamet

Bilo bi lepo kad bi ovo neko iz Telenora procitao a ujedno bih voleo da cujem od clanova ovde , sta misle ?
Znaci dodatak , na primer nazvan , "Besplatan sat" - i koji bi vazio za sve pre paid i posta paid tarifne pakete .
- Posto dan ima 24 sata , korisnik bi mogao da odabere u mesec dana koji sat hoce da uzme kao svoj Besplatan i tad bi svakog dana prema svim korisnicima 063 i 062 mreze mogao u tom satu da prica besplatno i da salje u tom satu besplatne poruke prema svima a prema 064,065 i fiksnoj mrezi bi mu se u tom satu , naplacivalo po 1 dinar = minut .
Mislim da bi Telenor tako bio za dlaku a i vise , ispred svih sadasnjih nasih operatera , jer samo zamislite mnoge studente , djake , ljude , koji borave van svojih rodnih mesta i koji bi u tom satu mogli sa svojima da se ispricaju za DZ. pa ko ne bi tada uzeo bilo koji Telenor broj da ga ima ?
A i mnogim drugima bi to znacilo da bar u tom satu , koji sami odrede , mogu da obave neke razgovore koji su svakodnevni . ( penzioner sa pijace svakog dana u 7.30 zove babu , da pita sta je zaboravio osim luka da kupi

, majke svoju decu svakog dana u 13.30 zovu svoju decu ,da vide da li su dosli iz skole i da li su nasli rucak u frizideru

, ljubavnici jedno drugo svako vece u 23.30 , da vide da li se medjusobno jos vole i da ima kazu da im nedostaju

, itd . ) . Puni smo navika i radimo nesto u odredjeno vreme a Telenor bi bas mogao tako da nam izadje u susret i da bude prvi u tome

zar ne ?
A taj dodatak , na primer da se naplacuje na primer kao i omiljeni broj sada , po 123 dinara bez pdv-a i moguce je odrediti samo jedan sat u ovom mesecu , a vec sledeceg mozete birati drugi sat koji vam odgovara tokom dana
Sta mislite prijatelji ? jel ovo zvuci ok ?
Pozdrav Vlada .
p.s. patent zasticen u sluzbi za izgubljene pasose Beograd

i trazim za mene i za devojku , par meseci besplatnog koriscenja ove usluge , nista vise