Nokia N71
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Nokia N71
Imam Nokiu N71i zbunjuje me jedna stvar! Kada je ukljucim,podizanje sistema trje oko 1min.i 45sec!!! Koliko je to normalno? I,ako nije sta bi mogao da bude problem? Imam na njoj trenutno vazecu verziju softvera 

- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
kljaja to nije tako zbog brzine procesora ni zbog ram memorije, posto i ja imam nokiu n71 i meni se telefon pali za 25-27 sec(imam i mem. od 1gb i 4 mb slobodno na telefonu). Nokia n71 ima istu kolicinu slbodnog rama kao i n73.
deca61 Problem bi mogao da bude u kolicini slobodne memorije na telefonu. ako telefon ima ispod 1mb slobodne memorije onda ce ga to znatno usporiti.
mogao bi da vratis telefon na fabricki podeseno, ukucaj *#7370# a sifra je 12345. ako se i posle toga bude dugo palio, flashuj ga preko nokijinog programa.
deca61 Problem bi mogao da bude u kolicini slobodne memorije na telefonu. ako telefon ima ispod 1mb slobodne memorije onda ce ga to znatno usporiti.
mogao bi da vratis telefon na fabricki podeseno, ukucaj *#7370# a sifra je 12345. ako se i posle toga bude dugo palio, flashuj ga preko nokijinog programa.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
kljun Sve je to uradjeno,i imam najnoviju verziju softvera,i odradioformat,ali i dalje to traje! Jedino sto me buni je da sam ranije instalirao Ybrowser,izbrisao ga ,ali mi se pojavljuje aplikacija u app.man. i nemoze da se izbrise! Neznam sta bih trebao da izbrisem preko citaca kartica,jer mi uvek ,pri ukljucivanju telefona ovo prijavljuje kao nepouzdan softver,a ustvari ga i nemam na telefonu!!! Moguce je da mi to i pravi zabunu! 
Hajde molim te kljun,reci mi jos jednu stvar! Formatirao bih mem.karticu,ali me zanima kako da povratim preinstaliran softver? Mislim da bi format mem.kartice resio problem satim neproverenim softverom,i uopste,bi resio problem! Na kraju tako se to radi i na racunaru,ako nemas vremena za gubljenje!!! Format i resen problem! Na kraju moze i neko drugi ,ako zana da mi pomogne!! Hvala1
Spojio:gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje!Sve to može u jednoj poruci! Koristi opciju "Izmeni"

Hajde molim te kljun,reci mi jos jednu stvar! Formatirao bih mem.karticu,ali me zanima kako da povratim preinstaliran softver? Mislim da bi format mem.kartice resio problem satim neproverenim softverom,i uopste,bi resio problem! Na kraju tako se to radi i na racunaru,ako nemas vremena za gubljenje!!! Format i resen problem! Na kraju moze i neko drugi ,ako zana da mi pomogne!! Hvala1
Spojio:gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje!Sve to može u jednoj poruci! Koristi opciju "Izmeni"
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
deca61 formatiranje memorijske mozes i da uradis i preko telefona.
Udjes u tools/memory/options/format memory card.
A mozes i preko kompa:
1. Prikacis fon na USB i odaberes `mass storage device`.
2. Udjes u My Computer(trebalo bi da ti se pojavi nova ikonica)

Trebalo bi da bude kao na slici.
3. Stisnes desnim na memorijsku(ima i na slici) i odaberes format.
4. Ostavis sve kako jeste i stisnes START.
Sto se tice programa reci koje programe imas na memorijskoj.
Udjes u tools/memory/options/format memory card.
A mozes i preko kompa:
1. Prikacis fon na USB i odaberes `mass storage device`.
2. Udjes u My Computer(trebalo bi da ti se pojavi nova ikonica)

Trebalo bi da bude kao na slici.
3. Stisnes desnim na memorijsku(ima i na slici) i odaberes format.
4. Ostavis sve kako jeste i stisnes START.
Sto se tice programa reci koje programe imas na memorijskoj.

Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album