Coca cola nagradna igra!
Ja mislim da je kokakola nesto najgore sto postoji, upropastio sam grlo jer sam pio tu glupost!!! I, mislim da ovoj temi nije mesto na forumu, sta kog djavola pricamo o kokakola nagradnoj igri 
Izmenio:gameforce:Zabranjena upotreba psovki, nismo na ulici.Pročitaj OVO
Izmenio:gameforce:Zabranjena upotreba psovki, nismo na ulici.Pročitaj OVO
iPhone + CX300
- MilančeBGD
- Expert

- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Spyker, pa nemoj da pijes 
Svako ima pravo da pije sta hoce, a sto si ti otvorio temu o automobilima!?? Ako ti se tema ne svidja, ne moras da je posecujes i da samo spamujes dzaba...
Mozda bude nova nagradna igra
smislice nesto sigurno 
Svako ima pravo da pije sta hoce, a sto si ti otvorio temu o automobilima!?? Ako ti se tema ne svidja, ne moras da je posecujes i da samo spamujes dzaba...
Mozda bude nova nagradna igra
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
milan91, sta bi, vratio si se, nedostajali smo ti...
Tema o autima je otvorena zbog slika o autima kojih je bilo mnogo, i otvorena je samo na kratak period da se postave sve slike(odavno je zakljucana).... Ova tema postoji pet puta duze, ima cetiri puta vise strana, i nema veze sa telefonima!
Tema o autima je otvorena zbog slika o autima kojih je bilo mnogo, i otvorena je samo na kratak period da se postave sve slike(odavno je zakljucana).... Ova tema postoji pet puta duze, ima cetiri puta vise strana, i nema veze sa telefonima!
iPhone + CX300
- kljun
- Mobil manijak

- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Ima jedan lik koji prodaje kodove za coca-cola nagradnu igru. 1 kod je 2 dinara.
Ako neko hoce dacu mu adresu tog lika.
Ako neko hoce dacu mu adresu tog lika.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- MilančeBGD
- Expert

Spyker, jeste
mnoogo ste mi nedostajali, cak sam i plakao
LOL
Nema veze
tema nije dzaba otvorena, ako ne volis coca colu ne znaci da sad ima misljenje kao ti 
Sta bi trebao neko ko ne voli Telenor, da kaze zatvorite temu o telenoru bolji je mts
Nema veze
Sta bi trebao neko ko ne voli Telenor, da kaze zatvorite temu o telenoru bolji je mts
milan91,
kako mi je otislo grlo od koka kole, ako je ne volim
Naravno da je tema dzabe otvorena, a odavno nisam cuo gluplje poredjenje od tvog
Ovo je forum na kom je rec o telefonima i operaterima, ali ne i o koka-koli. Tema je otvorena kao da se lako dodje do telefona, posle je postalo glupo, a od kako su uveli ps3, ovo je totalna glupost...
I, nije da ne volim koka-kolu, ne bih je pio, ali da je stetna stetna je, a i uostalom sto mi o tome pricamo kad je i ovako tema totalni off-topic... Ma koliko flupih tema bilo na forumu, ovo je definitivno najgluplja....
Naravno da je tema dzabe otvorena, a odavno nisam cuo gluplje poredjenje od tvog
Ovo je forum na kom je rec o telefonima i operaterima, ali ne i o koka-koli. Tema je otvorena kao da se lako dodje do telefona, posle je postalo glupo, a od kako su uveli ps3, ovo je totalna glupost...
I, nije da ne volim koka-kolu, ne bih je pio, ali da je stetna stetna je, a i uostalom sto mi o tome pricamo kad je i ovako tema totalni off-topic... Ma koliko flupih tema bilo na forumu, ovo je definitivno najgluplja....
iPhone + CX300
- MilančeBGD
- Expert

Sad nije vezana za telefone, bila je vezana za telefone jer se delio w200i, jer su se delili i ostali telefoni...
Aj nemoj opet pocinjati sa prepiranjem, nemam zivaca...