Nokia 8600 Luna,u najavi

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
valdevit
Banned
Pridružio se: Pon, 25. Apr 2005. 09:33

Post od valdevit »

jel si dobio originalno,full pakovanje crne boje ili... 8) :) :) to me jedino interesuje i koliko para

Predator2
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 05. Jul 2007. 05:57

Post od Predator2 »

Nisam dobio original pakovanje,dobio sam futrolu,metalnu vezicu za ruku,slusalice i usb kabl,platio sam ga 610eu :|

llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

da li je po vama luna zenski fon,posto vidim da negde pisu da je vise zenski nego muski,po meni nije zenski,drzim trenutno u rukama 8800 siroco i odusvio sam se kvalitetom ,pa me interesuje sta mislite o luni koja ima bolju cenu i ekran,bolja baterija,necu da dam 600e za zenski fon pa posle da drecim
nokia c7

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Ma gde zenski fon.Ja imam drugaricu koja nosi e61,moja devojaka nosi 9300i (dobro i 7380-to je zenski fon),tako da danas nema te podele na musko zenski mob.Sto se tice toga slobodno ga uzmi.

A sto se tice Lune,dobar mob mislim dobar predstavnik serije 40,mozda je sirocco malo bolji jer je ceo od metala,ali Luna je mnogo bolja po obicnim karakteristikama-ekran baterija,veca i uobnija tastatura.Ali ne svidja mi se sto ima onaj glup prikljucak za punjac,tako da ako krenes negde moraces da nosis onaj dodatak :blinky: .Ostalo je ok,a sto se gramaze tice veruj mi ja imama sirocco pola godine ne osecam da je tako tezak verovatno je dobro izbalansiran.
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Predator2
Novajlija
Novajlija

Post od Predator2 »

Adrijano,ja sam skoro uzeo lunu,al razmisljam se da uzmem sirocco za drugu karticu,jel imas neku zamerku na njega? :blinky:

blaster90
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jun 2007. 19:32
Kontakt:

Post od blaster90 »

llulle, do skoro je roze boja bila zenska a sada je (skoro)svi nose... Vise nije strogo podeljeno sta je musko a sta zensko(pogledaj samo patike)... Ako imas pare kupuj, ja bih je rado kupio :D

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Predator2 evo ti linkovi sam vec pisao o mojim utiscima,da se ne ponavljam

viewtopic.php?t=9616

viewtopic.php?t=10516

U svakom slucaju preporucujem sirocco,ako ti nisu potrebne funkcije.

Nego jel mozes da napises malo utiske o Luni?Nista posebno,da li ostaju otisci i kako se cuje sagovornih dok pricas?
:)
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Predator2
Novajlija
Novajlija

Post od Predator2 »

Sagovornik se cuje super,al jeste mu mana to sto kad god ga pipnes ostaju otisci,slajd sistem mu je super,ne znam tacno sta te zanima,pa ako imas konkretno pitanje ,odgovoricu ti

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

oduševio me je fon i zaljubio sam se u njega.e sada još samo da ga ponudi neki operater pa da razmišljam o njemu
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

nisam bas ljubitelj fensi telefona(symbian je zakon), ali ako budem uzimao neki fensi fon onda ce to biti ovaj.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Predator2
Novajlija
Novajlija

Post od Predator2 »

Venom,pa nudio ga je telenor,al za 70000,plus ona mesecna pretplata,video sam neke flajere sto ostavljaju u postankim sanducicima :|

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

Predator2 nemam ja toliko para za bacanje.pošteno nisam ga video.kljun ovo mi nije fensi fon nego mi je sličan kao 8800.veliki sam ljubitelj 8850 a 8800 mmu dodje kao naslednik ali mi se ne svidja to što mu ekran slajduje dok koliko sam mogao da vidim to nije isti sluičaj sa 8600.
ja se nadam da će ovo čudo da pojeftini ili pak da se nadje u nekoj povoljnoj ponudi
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Yogisha
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 04. Dec 2006. 14:58

Post od Yogisha »

Luna se pojavila u mts-u za 1 din. ja cim sam video telefon i zljubio sam se, ali ne znam kolika je mesecna pretplata, ako neko zna, neka napise jer bi da prodam svoj w950 i da ga kupim

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

mesečna pretplata ti je 4000din + pdv .

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Yogisha, sine, ako ti je telefon očuvan gde si bio kad sam kopovao fon? Sad si se setio da ga prodaješ kad sam ga već kupio :oops: :roll: :P

Ne znam, jedino ako ti stvarno ne treba ono što W950 ima, a treba ti fensi telefon onda ok, ali ako nije tako onda ne znam šta očekuješ od Lune :unsure:
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Vrh
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Nov 2006. 11:06

Post od Vrh »

ovaj tel nikako nisam mogao da preskocim...

ekran-vrh
kamera 2 megapxl ali u kombinaciji sa ekranom koji imam mnogo miliona boja-vrh
kvalitet telefona-standardno za ovu klasu-vrh
ostaju otisci ali ljudi koga bre to zanima...
veoma lak i brz za upotrebu sto je vrh
zvono ne moze da se meri sa recimo n klasom,sobzirom da imam n70 ali za moj ukus n 70 se ponekad i previse dere stoga meni je ovo sasvim sasvim dovoljno...
slike su sasvim dobre...bolje od n70 ali video zapis imam utisak da je na nivou neke 1.3 mpx kamere ili jos gore...
u pakovanju idu sluske,futrola,lancic za tel,krpica za brisanje,kablovi disc i mislim da je to to...
venom je pograsio...pretplata moze da bude 3.540 din sa pdv ili oko 4.700 sa pdv,zavisi od tarife no to vise nije ni bitno jel telefona nema niti ce ga biti...informacija koju sam danas dobio od coveka iz mts je da ce uskoro biti n73 music edition kao paket...sorry ako off topic....
ono sto o luni mogu jos da kazem jeste da je neobicno lep i prikladan....ne mora da se otvora kad te neko zove sto je meni bolje od ranijih modela 8800,ali ne mogu a da se ne zapitam sta bi se desilo kada bi ispao tj. kakve bi posledice bile...nadam se da to necu saznati...poz i uzivajte :D
Blackberry 9700

Odgovori