Diskusija o UIQ3 telefonima (M600, W950, P990 i P1i)

Pravila foruma
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
MotorolaSony Ericsson
Odgovori
Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

pilgrim, čestitam, i meni je m600 ekstra dizajn - the best.
Ulazim u UIQ tim, malo sam par dana trkeljo po netu, mislim da ima svetlu budućnost (programi, etc :) )
Bezobrazno su pale cene :)
Probao sam danas telefonom da nađem w950, prvih 5 radnji sa MS ga NEMA :dry: , 6-ta ima brendiran, dalje nisam išao, moraću peške da tražim. Nije brend problem, 'al kad već kupujem "novo"...
:D
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Vlada Zem, pa ajde onda, da ti cestitamo dobrodoslicu :wink: Neces sigurno pogresiti ako ga uzmes

madness99 nema potrebe da se stavlja folija, ekran je i ovako dosta uvucen, a ako je i tastatura stavljena, onda je skoro centimetar u telefonu, i nema sanse da se izgrebe. Ako opet skines tastaturu, i tad je bezbedan, ali ja ne bih rizikovao...
iPhone + CX300

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Evo updateovao sam evo verzija je R9GA001 nadam se da je ovo najnoviji softver .
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

malina
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 02. Sep 2007. 21:40

Post od malina »

evo i ja nesto da pitam,imam P990 i nakon bilo koje instalacije aplikacija pri svakom sledecem paljenju telefona podize mi ponovo instal obrisanih applikacija,na koji nacin mogu to da ubijem da mi se vise ne pojavljuje??

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

To valjda ima veze sa delom memorije gde si ubacivala app, al'to će već UIQ gospoda da ti objasne :wink:
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

lanmibg
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 03. Avg 2007. 23:51

Post od lanmibg »

@ Malina

To se i meni pojavljivalo i na kraju sam morao da ih instaliram samo da me ne bi smarale te aplikacije. Nisam uspeo da provalim kako da ih obrisem. Inace u pitanju je fora jer smo instalirali te aplikacije na karticu. Ali kako obrisati sad... Aj ako neko zna, nek se javi...

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

kljaja, rešio sam problem sa plejlistom.pošto nikako nije hteo dir da mi ubaci ja lepo iz winampa napravim istu i prebacim je na fon.bla bla bla
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

step89_la
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 05:36
Kontakt:

Post od step89_la »

Olovka za W950!
Ljudi stvarno mi treba pomoc oko kupovine olovke za w950 posto ne mogu nigde da je nadjem, ili ako ima neko od vas da mi je proda, poceo sam da kriziram bez nje! Unapred hvala! :( :( :(

The_Saint
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 15:43
Kontakt:

Post od The_Saint »

madness99, Madness, da li bih mogao da te zamolim, posto vidim da se poprilicno razumes u ove stvari oko W950, kupio sam ga pre neki dan i voleo bih da mi das neki link na neki forum, ili posaljes na mail, neke interesantne programcice, i kazes neki interesantan trik. Takodje pomoc nekog drugog je dobrodosla. Ako ne sme javno, onda na privatnu poruku.
Mail je skojic@mace.co.yu

Pozdrav svima!

zed9
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 04. Sep 2007. 08:59

Post od zed9 »

Evo da se uclanim i ja u klub.. prilicno sam odusevljen telefonom (w950) ali imam i par zamerki:

- tastatura je ipak krsh.. ja vrlo lako pritisnem 7 umesto 4 recimo jer nisu dovoljno dobro odvojeni dugmici, srecom ne koristim je puno, u stvari skoro uopste, samo jos da nabavim foliju..

- walkman je po meni mogao mnogo bolje da se odradi

-nisam jos dobijao poruku out of mem. ali mi bedno izgleda da imam samo 18 mb slobodno, a ove aplikacije dosta jedu mem.. cesto mi dodje do 2-3 mb

- nikako u file manageru ne mogu da dobijem opciju add to playlist, cak i kad udjem u njega preko plejera, sigurno je to sklonjeno u najnovijoj verziji sw koju imam.. (R9GA001)

@ Vlada Zem.. ja sam kupio tel. od decka koji ga je kupio u jednoj prodavnici u TC millenium, tamo daju full paket cak i sa torbicom koju retko gde daju i koja je super (nebrendiran je) oko 210e

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

-Tastatura nije krsh.
-Walkman je odlicno uradjen
-to je ram memorija nije memorija za "podatke" :lol: :lol: :) :D :D
-Zuma u javi meni radi ok
-Pa to se ne radi u file manageru nego u Walkman playery ;)
-Futrola se dobija u Logich Shopu takodje znam jos dvojicu koji su uzeli telefone u bg i oboje su dobili futrolu tako da to nekom drugom pricaj za torbicu.Torbica ce puci za par dana aktivnog nosenja :(
-Pa to je problem zato sto programi treba da se signuju.

lanmibg
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 03. Avg 2007. 23:51

Post od lanmibg »

Ko kaze da ce futrola puci za par dana nosenja? Evo vec 2 meseca ga nosim samo u futroli gde god idem, i i dalje je ko nova...

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

pa meni pukla,Spykeru i jos nekom na forumu cini mi se tako da ... A zale se ljudi i na stranim forumima .

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

step89_la, imaš u merkatoru ako se ne varam ali sive.ebi ga
inače fotrola je i dalje super
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

zed9
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 04. Sep 2007. 08:59

Post od zed9 »

au madness, bas si me lepo docekao(to mi je inace bio prvi post). Nekako osecam veliku dozu podsmeha u tvom odgovoru ali ajde.. mada moram ipak da ti odgovorim na prozivke

- prva dva su ipak subjektivni dozivljaji i iskustva, necemo dalje..

- ram memorija jeste za podatke i za "podatke".. nije sigurno za pasulj, ne znam sta ti nije bilo jasno u mom postu a ni sta je smesno.. koji si razred, verovatno mogu da ti predajem informatiku (nemoj da se ljutis, imas mnogo smajlija ovde)

-za walkman i file manager je u pitanju vrlo specifican problem(iz ranijih postova) valjda sam trebao da ga opet celog ispricam.. znaci, kada imam direktorijum RAZNO sa pesmama razlicitih autora i albuma i hocu da ih sve odjednom stavim u jednu lisu.. ili da selektujem njih pola recimo i da ubacim u listu.. valjda sad razumes..

- meni torbica izgleda jako kvalitetno.
- moguce :)

Obrisan deo by:gameforce:Najstrože zabranjeno propagiranje, traženje ili davanje linkova ka warezu!

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

nije bilo podsmeha.Ja sam 13 razred skole za decu zaostilom u razvoju :| .Nema veze koji sam razred i ovo nema veze sa informatikom.torbica izgleda kvalitetno ja sam uzeo od Sony foto aparata koja odgovara odlicno W950.Nije moguce za programe nego sigurno ili da se plati ili... Sto se tice zume zabranjena je piraterija :uhuh:

soulsugar
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 04. Sep 2007. 17:33

Post od soulsugar »

Ja sam nedavno kupio W950. Pokusao sam da ga debrandiram po uputsvu, medjutim kada pokrenem SEUS i kada dodje do kraja, nakon poruke "Your software is up to date" ne mogu nista vise da ucinim.. Po uputstvu pise da i pored te informacije nastavim dalje sa updejtom tel, ali jednostavno ne znam kako . Jel moze neko mozda da mi pomogne?
Isto tako ako neko zna neku prodavnicu u kojoj bi mogao da kupim futrolu za njega. Ova koja se dobija se cepa brzo

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

Treba mi pomoc u vezi P990i ovako napravio sam AP na kompu i nakacio se sve ok al nece da radi internet dok je sa n91 radilo odlicno.Jel pravio ko AP kod sebe i jel probao kako radi?

Hvala unapred na pomoci :)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

evo da se pohvalim i ja dolaskom u klub pametnih SE telefona... naime uzeo sam P990i i odusevljen sam telefonom... imam samo pitanje, koliko se razlikuje softver M600i i P990i? ima li nekih velikih razlka osim wi-fi-ja i kamere?

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:22

Post od pilgrim »

To su prakticno jedine razlike, sve ostalo je manje-vise isto: verzija Symbian-a, kolicina RAM-a, procesor, fabricke aplikacije, organizacija menija, itd. Postoje samo sitne razlike, npr. na M600 je moguce personalizovati ikonice u standby modu i sl.
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!

Odgovori