Koji telefon imate?
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Za koliko bi mi prodao JasJam?
Jeste da prvi put cujem za tu marku ali verujem da je telefon odlican cim ga ti imas.
Jeste da prvi put cujem za tu marku ali verujem da je telefon odlican cim ga ti imas.

Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- kljun
- Mobil manijak
- Kontakt:
Razmislicu o ponudi, za sada nemam dovoljno kesa, mozda ako bih prodao n71, madness99 sta ti mislis koliko da trazim za ocuvanu n71(u full pakovanju)?
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
kljun, odakle ti ideja da bih ja prodao JasJam,sada kad sam ostao na jednom telefonu?A i malo sam daleko za tako nesto.....
Ok,salu na stranu,vec sam zazalio sto sam prodao Treo jer me lik koji ga je kupio svaki cas zove da pita za ovo i ono,tako da sam morao da ka stavim na black listu
U planu je da se JasJam zadrzi na neko duze vreme,posto sad kad sam ubacio evropsku verziju WM6 za HTC TyTN radi ko zmaj,a plus je nestao onaj nepodnosljivi automatski voice commander,gde sam sva imena morao da mu izgovaram s engleskim naglaskom da bi razumeo....izem ti ja to....
Pre neki dan sam gledao HTC Touch i fenomenalan je,jako elegantan i tanak i definitivno najmanji PPC phone koji sam ikad video,ali nista od te kupovine,trebaju parice za druge stvari
Izgleda da sam silom prilika nasao fon koji ce se zadrzati duze kod mene....hahahaha!Mada,i super me sluzi

U planu je da se JasJam zadrzi na neko duze vreme,posto sad kad sam ubacio evropsku verziju WM6 za HTC TyTN radi ko zmaj,a plus je nestao onaj nepodnosljivi automatski voice commander,gde sam sva imena morao da mu izgovaram s engleskim naglaskom da bi razumeo....izem ti ja to....

Pre neki dan sam gledao HTC Touch i fenomenalan je,jako elegantan i tanak i definitivno najmanji PPC phone koji sam ikad video,ali nista od te kupovine,trebaju parice za druge stvari

Izgleda da sam silom prilika nasao fon koji ce se zadrzati duze kod mene....hahahaha!Mada,i super me sluzi

- kljun
- Mobil manijak
- Kontakt:
araphel gledao sam nesto vise o tom telefonu na I-mate oficijalnom sajtu, i mogu ti reci da telefon ima sve(sta ja to tebi pricam kad ti to sve znas).
AKo budes nekad ramisljao da prodas telefon prvo meni javi.
AKo budes nekad ramisljao da prodas telefon prvo meni javi.

- kljun
- Mobil manijak
- Kontakt:
Spyker, znam gde zivi(Ramat-Gan,Israel), ali ako fon bude prodavao po pristupacnoj ceni nije problem ni da odem do Izraela. 

Pa i to sto kazete,s obzirom da preko JATa povratna karta kosta oko 400 eura,mnooooogooo skupo bi te izasao telefon
Kad smo vec kod toga,imam nekog manijaka koji mi se nakacio na vrat,bas bi da me nekako zezne i uzme JasJam od mene,ali sve sto nudi su neke gluposti na koje nikad ne bih pristao....
Moram priznati da mi je malo zao Trea...Nedostaje mi njegova jednostavnost i stabilnost....Mozda uvalim JasJam i uzmem Treo 680,nisam pametan...

Kad smo vec kod toga,imam nekog manijaka koji mi se nakacio na vrat,bas bi da me nekako zezne i uzme JasJam od mene,ali sve sto nudi su neke gluposti na koje nikad ne bih pristao....
Moram priznati da mi je malo zao Trea...Nedostaje mi njegova jednostavnost i stabilnost....Mozda uvalim JasJam i uzmem Treo 680,nisam pametan...
ja sam imao qtek s200 i stvarno je extra fon,ali mislim da mu je malo ekran los tj.slaba rezolucija,mada nije ni los p990,ali je sporiji od qteka s200.trenutno nosim n93
note n7100 note 9005 honor 8x asus zx551ml zoom honor 8x note9 nikond7200
https://www.flickr.com/photos/30207060@ ... nelayout=1
https://www.flickr.com/photos/30207060@ ... nelayout=1