6120 je ok po performansama i karakteristikama za datu cenu ali ko sto sam sto puta na ovom forumu pomenuo ja sam imao lose iskustvo sa njim jer mi je "uginuo" par dana posle kupovine, takodje telefon je nemoguce naci da je napravljen bilo gde drugde sem u madjarskoj tako da je kvalitet po meni diskutabilan (mislim da tako niska cena takodje govori u prilog tome). sto se tice performansi telefona, pa recimo da sam bio odusevljen

sad imam e65 i u odnosu na 6120 imam utisak kao da sam preso sa core2duo pentijuma na 486, sto se tice brzine rada. znaci taj telefoncic sve otvara trenutno ! kamera je takodje ok.
mislim da bi za te pare mogo jos da pogledas 6290 (iste performanse kao i 6120 mada mi se cini da se ljudi zale na kvalitet plastike jer se dosta brzo guli) e65( sporiji rad od 6120 ali mnogo lepsi dizajn) n73( bolja kamera i veci displej ali spriji rad i dosta ljudi se zali na dzoistik). po meni su to neke alternative u tom cenovnom rangu a da su priblizne po specifikacijama sa 6120. a ako ti nije bitno da li je telefon smart onda imas jos hiljdu opcija..