Nokia 7710 vs. SE P910

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?

Koji je bolji?

Nokia 7710
16
70%
Sony Ericsson P910
7
30%

Ukupno glasova: 23

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

I shta bi niko nece da se isprsi i da ga kupi.. :mrgreen: :mrgreen:
Steta shto josh nema softwere-a :|
Nishta onda nam ostaje da prichekamo pa vidimo.. :wink:

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 21:08
Kontakt:

Post od Srbin »

Ima ljudi koji su probali telefon i kao odusevljeni su i sve.. medjutim sta mogu sa njime da rade sad? :) Ceka se psiloc i proizvodjaci igara.
Za mene licno s60 platforma ostaje i dalje broj 1 a ostalo polako i s80 i s90 i UIQ su za nesto vise od smartphone uredjaja

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Post od Ludak »

Koliko ja vidim, 7710 polako pobeđuje P910(šteta što je dizajn malo uvrnut). čak je i jeftiniji... Ja sam očekivao cenu od makar 700 evra, ali ona je skočila samo do nekih 500. :mrgreen:
U susret novim izazovima...

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Sony-jeva P serija je jako skupa... Tu je morao da pobijedi P910. :mrgreen: Ali i da su iste cijene ja bih ipak radije uzeo 7710... (bolja kamera, veci ekran, to sto nema tastaturu moze da mu se oprosti...)

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

S tim sto postoji jedna "mala" prednost P serije a to je da je provereno dobra, ova nokia je super ovako na papiru ali jos je ljudi nisu iztestirali i videli sta fali a ja mislim da nece biti bas toliko savrsena kao sto izgleda! Videcemo kad prodje malo vremena!
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

Pa necemo tako da se igramo u pesku :) A sta je bilo sa p900 i p910 :)
Ko tu nije istesterisao sve sto treba :)

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

@akki

Ne slazem se, u svetu trenutno ima neochekivano mnogo ljudi koji ga koriste, a razne utiske korisnika mozesh da porchitash na linq ispod (ako znash engleski :mrgreen: ):

http://www.mobile-review.com/forum2/sho ... hp?t=19251
:wink:
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Znam citao sam to, ali koliko dugo ga koriste? Da li ima neki isqsniji korisnik koji ga koristi, sem jednog lika, ne znam tacno nick, svi ostali mi deluju :roll:
Ali moguce da je pouzdan, kazem ne znam nisam probavao a ni cuo od nekih ljudi kojima ja verujem ili citao po forumima od nekih likova koji su dokazali da znaju!
Brine me to sto je 7700 tako neslavno zavrsio, pa se plasim da nije nesto zeznuto i na 7710!

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak

Nokia 7700 je zavrshila neslavno iz drugih razloga, Nokia 7710 sigurno nece zavrshiti neslavno shto pokazuje broj trenutno proizvedenih jedinica koji iznosi oko 30 - 40 000 za razliq od N7700 koja je proizvedena u 2000 primeraka. :wink:
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

sdejan
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 13. Jan 2005. 19:32

Post od sdejan »

svakako 7710. telefon je ekstra. iako ekran p910 ima vise boja 7710 ima vecu rezoluciju, stereo mp3, bolju kameru i jos puno toga. najbolji telefon do sada. samo jos malo da mu padne cena i moram ga imati.

sdejan
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 13. Jan 2005. 19:32

Post od sdejan »

umalo da zaboravim.tacno je da trenurno nema puno stvarcica za 90 platformu ali bice bice. a kada nadodju bice ih na tone.

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak

Upravo sam saznao da je lonelycat games (smartmovie) najavio da ce izbaciti verzije svojih aplikacija za s90. :D
Vecinu app. koje ljudi sad stavljaju na svoje telefone s60 (dodatni mp3 plejeri, smartmovie i sl.) su vetj po default-u ugradjeni u 7710 (mislim adekvatne zamene programa). :wink:
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

Pa svi su najavili, tako je bilo i sa s80 serijom.. relativno mali posao je to prilagoditi a kad se to uradi jos jedan front na kome se moze zgrtati velika kolicina para.

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

7710 definitivno. Kakav p910, ne moze da se poredi sa sa 7710, kao sto 6630 ne moze sa p900. To govorim iz iskustva. 7710 sam koristio na kratko, i telefon je bukvalno fenomenalan, ne kazem da se p910 los, ali stvarno nema dileme. Jedina mana je (kao sto su svi vec zakljucili) je nedostatak software-a, sto ce vremenom biti ispravljeno. Dovoljno je da se uporedi vec istorijska VGA kamera na p910 u odnosu na 7710.
I akki daj priznaj konacno da je bar jednan nokijin model bolji od se-a :D :D

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

NE, ne ne popste, dok ga ne probam nikako ne mogu to reci! A da sam pricao da su neki nokiini modeli bolji od se jesam i to uveliko! Recimo 6630 od s700, koje mnogi porede sto je meni suludo al ajde!
A sto 7710 jede P910? Ljudima koji taj tel koriste nije potrebna takva kamera i zaboravljas da je P910 biz tel a ovaj multimedijalan! :roll:

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od popste »

Ma znam akki, salio sam se. Cuo sam da na p910 moze da se nakaci bolja kamera, kao dodatak, ali nije original SE-ova vec je pravi neki 3rd party proizvodjac. Jel je neko cuo za to i da li je istina??

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Opusteno, opusteno :))) Nisam cuo za to??? odakle ti to? Meni na njemu kamera ne igra nesto veliq ulogu, bilo bi dobro da je bolja ali i ova je ok!
Ma ja cekam P1000 pa cu onda da menjam P900! :D

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od popste »

Za kameru sam cuo u ovoj emisiji na BK, valjda network ili se tako nekako zove. Mada su i oni rekli da to nije potvrdjena informacija. Doduse tebi i ne treba pored s700 8) . Danas sam odstampao neke fotke sa 6630. Posto imam kvalitetniji pronter, slike su stvarno izgledale fenomenalno kao da sam uradio film u foto radnji. Jedino sto sam stampao 2 slike na jednom A4 photo papiru, i stvarno sam zadovoljan, bolje nego na monitoru.

Jel si cuo mozda kad izlazi P1000? To mora da bude zanimljivo. Verovatno ce u njega da ubace neku kameru sa CCD senzorom i bar 1.3 mpx ko na s700, mada verujem da ce da bude i vise

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Aha, pa ne znam za to, kad bi izbacili tu kameru po nekoj pristupacnoj ceni ne bih ni menjao! :) Ne treba, al ne moze da skodi! :lol:
P1000 koliko sam ja cuo izlazi u avgustu, barem tako je rekao onaj Eldar sa mobile-review-a a on je do sada uvek pogadjao! on rece da ce imati 2 mpx i da ce biti loodilo a isto tako treba da izadje novi se smartfon nize klase bez touchscreen-a! Rekao je za jos jedan se koji treba da izadje u martu i koji ce po njemu biti ubica( kao s700 samo jeftiniji dosta), ali nije dao puno informacija!
E da samo da kazem ja mislim da je 7710 odlican tel ovako da ne pomislite da mi se ne svidja samo mi je izgled malo :roll: ali je po funkcijama odlican! :mrgreen:

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

Sto lepo ne naprave da se na telefon moze ustekati klasican usb ili usb 2.0 drive pa samim tim i pojedini usb dodaci ... bilo bi xtra

Odgovori