Zamenis ikonic i zamenis natpis koji stoji pod:
Caption, pored toga stavis Text ne internal, i kliknes apply, onda sve lepo to saveujes i nabacis u fon, zajedno sa ikonicom
Ovo drugo je bug u programu
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Kada stisnem connect stalno mi izbaci failed opet,u cemu je problem ????? nikako ne mogu da odradim too....
I nikako ne mogu da instaliram 4in1cable_driver i pise ftdiun2k.ini not found...
inace sad sam sjebo i fon i ne mogu da ga upalim,u cemu je problem ???
Spojio: gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje.Za dopunu koristi opciju „Izmeni“ !
ccc Ajde postavi vecu sliku, molim te, ne vidim dobro
Pa naravno da nemas, pa pogledaj da ti telefon nije ni konektovan, vidis da pise Connect...
Znam kako mozes....
Kako mislis ne moze da se moduje....NemoguceIzgleda sam uspeo,pise mi flashing was sucesfully,jel to to ?
Sad se cuje glasnije ali kao da mi nije cist zvuk
Spojio: gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje.Za dopunu koristi opciju „Izmeni“ ! Sledeći put brisanje bez upozorenja!
Vidim da se ovde pominje uglavnom k800, jel vazi to uputsvo i za ostale SE telefone, jel bitno koji je cid telefona? Kod mene je, ako se ne varam, cid49 red
Sve je isto samo sto moras da nadjes odgovarajuce dravjere koji su namenjeni tvom telefonu ili mozda w800i ili k750i ovo vazi samo za drajvere, patchevi moraju biti bas za model koji imas
Milane hvala za detaljan post,juče sam odradio drajvere i ikone i sve je prošlo ok, iz prve.
Ako možeš ponovo ubaci fajl za ikonu za operu,pošto su ga izbrisali.
Da Milanče ,na taj mislim,na tom linku stoji poruka da je fajl obrisan.
p.s.kad se ubace te ikone i klikneš na operu dali se ona direktno otvara?
(opera je u aplikacijama)
Nije zato sam ja i vratio k800 sw zbog menjanja ikonica i ostalog
Moras da nadjes original k810 menu.ml i da ga rucno uredjujes sto je mene malo mrzelo, a preko programa menu edit nece, jer su podrzani k790 i w850...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.