K800i

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Odgovori
zli zo
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 31. Avg 2007. 16:38

Post od zli zo »

poz za sve na forumu i naravno obracam se za pomoc :D
flesovo sam fon koji je sa vodafon mreze (k800) uz lepo uputsvo sa ovog sajta i sve je proslo ok (uglavnom)
problem je sto su tasteri za uspostavljanje veze (sa zelenom slusalicom) -operater (ovo kaze u testu tastature u skrivenom meniju) odnosno oce da se konektuje na internet
i taster za prekid veze (sa crvenom slusalicom) - meni (ovo opet kaze test tastature) odnosno ukljuci se neki pod meni u kome ima naslov novi dogadjaji: aktivne aplikacije;moje precice; internet
ovo se desava i u toku razgovora pa se mora prekidati veza na gornje funkcijski taster
moogu li vratit ovim tipkama prvobitne funkcije pozivanja odnosno prekida veze
da softver je R1ED001 i CID je 49

poz

NeLePFC
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 23. Jul 2007. 03:59

Post od NeLePFC »

madness99 napisao:Sensei javi se na pm da ti dam user i pass
Hocu i ja srpski menu :) hajde nek mi neko posalje,...

fedja87
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 05. Sep 2007. 18:31

Post od fedja87 »

Kupio sam nov k800, jedna stvar me interesuje, da li je normalno da baterija "skace".Primer:sad mi je na 33% pa ce skociti na 40%, i tako stalno nema velike skokove nekih 6-10%. To se ne desava stalno, vec na nekih 5 min. Jel to normalno?Meni nesto ne deluje?
Poslednja izmena od fedja87 u Sre, 05. Sep 2007. 18:44, izmenjeno 1 put ukupno.

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

To je normalno :wink: to tako skace, nikad to nije tacno ;)
Nemoj brines, uzivaj u telefonu 8)
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

fedja87
Novajlija
Novajlija

Post od fedja87 »

Hvala druze na hitrom odgovoru,i jos jedno pitanje.Postoji li nacin sa obrisem telefon od mreze bez fleshovanja,kao na symbianu?

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

fedja87, šta ti to znači da "obrišeš telefon od mreže" i to još kao na symbianu :?
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

:) sigurno je mislio, da promeni temu i da sve ikonice i tema odu :) :roll:
Postoji nacin odes u servis i to uradis 8)

fedja87
Novajlija
Novajlija

Post od fedja87 »

Imao sam n73, i na njoj sam na primer mogao da obrisem podesavanja sa tim-a, da preimenujem ikonice da izbrisem temu itd, znam da u principu ovi telefon to nemaju ali sam mislio da postoji nacin, a da nije fleshovanje.Posto mi je cist od spolja, pa reko da mi bude cist i iznutra... 8)

adriano
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 17. Avg 2006. 10:53

Post od adriano »

Zeleo bi da pitam sve ....da li ekran telefona moze da se izgrebe ?da li neko ima iskustva sa tim?
Skinuo sam one nalepnice...ekran telefona se vidi bruka! Sve pohvale i preporuke ponovo za ovaj model telefona...

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Evo ja sam bez zastitne folije jedno 15 i vise dana, nosen je po dzepovima, ali nista, nemam nijednu ogrebotinu ;) 8)

fedja87
Novajlija
Novajlija

Post od fedja87 »

Jel zna neko koliko kosta cela maska za k800 ili samo prednja,i da li je problem zameniti?Cisto informativno. 8) 8) 8)

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Pa oko 20e je sigurno ;) 8)

fedja87
Novajlija
Novajlija

Post od fedja87 »

Pa dobro nije to toliko skupo,posto mi se odjednom pojavila neka tackica sa prednje leve strane telefona,a nosim ga u dzepu bez icega,ja mislio prljavstina kad ono,nije mi jasno...

nebo80bg
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 31. Jul 2007. 11:16

Post od nebo80bg »

Kupio sam k800 sa O2 mreze i radi bez problema,baterija mi traje uz normalnu upotrebu 2-2,5 dana sto je odlicno.Mogu li na njemu da se koriste slusalice od w200?Postoji li neka caka da se pojaca zvuk u mp3 plejeru?
zanimljiva sam osoba...

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

nebo80bg, trebalo bi da mogu da rade slusalice od w200. a sto se tice pojacavanja zvuka u mp3 player-u pogledaj ovu temu viewtopic.php?t=11985
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

kraza
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 11. Sep 2007. 00:53

Post od kraza »

Pozdrav svima na forumu, imam problem sa sony ericsson k800i koji nece da se upali. Drzao sam ga na punjacu vise od pola sata a on i dalje nece da startuje. Kada mu zadrzim dugme za paljenje njemu mu se pali mala crvena sijalica koja se nalazi u IC portu, gori 2-3 sekunde i ugasi se, a telefon i dalje ugasen. Inace razgovarao sam snjim oko 30 min i kada sam zamenio kartice on se trudio da nadje mrezu, opet sam ga ugasio i upalio opet nije mogao da nadje mrezu. I onda kada sam ga opet ugasio on od tada vise nije hteo da upali. Telefon mi nije ispadao, nije kvasen sve je bilo uredu do sad, a inace garanciju nemam jer sam ga kupio od nekog tipa. On mi je rekao da je update-ovao softver pre 3 meseca u servisu i da je u njemu najnoviji program. Ja ga imam oko mesec dana i nisam imao nikakvih problema
Ne verujem da je baterija jer je bila vise od pola puna a inace mi drzi oko 3 dana. Jer bi mogao neko da mi kaze u cemu je problem?
Unapred hvala!

strom
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 14. Maj 2007. 15:39

Post od strom »

Ja sam imao isti problem pre par dana, telefon nece da se upali vec kada pritisnes dugme za paljenje crvena lampica zasija 5-6 puta i to je to. Trebas da izvrsis update EROM-a (sta god EROM bio).Uradi Sledece: 1. Izvadi bateriju na jedno 5 minuta. 2. Instaliraj na PC USB Flash Driver i ovaj program (USBFlashDriver.zip i KulanKendiClient.exe) sa ove adrese: http://www.kulankendi.com/index2.php?pStrona=download ( ako ti pri skidanju i instalaciji programa komp bude prijavljivao viruse dozvoli da se instalira inace od popravke telefona nista, kad program odradi svoje izbrises ga sa kompa) 3. Raspakuj USB Drivere 4. Kad otvoris KK Client oznacis "EROM Update" i Login: Kulan , Password: Kulan 5. Pritisni "Flash" 6. Prikacis USB kabal Na PC 7. Pritisni na telefonu zajedno tastere 2,5 i ustekaj USB kabal u telefon I to bi trebalo biti to, otkacis telefon i trebao bi da radi

kraza
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 11. Sep 2007. 00:53

Post od kraza »

storm opet isto prijatelju, raspakovao sam USB Drivere i uradio sve sa KK Client ali nista se ne desava, com mi uopste ne reaguje kada ubodem telefon, kao da nije instaliran u com, neznam ovaj driver kada ga raspakujem jer bi trebalo da ga instaliram i kako?

strom
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 14. Maj 2007. 15:39

Post od strom »

USB drivere samo unzipp-ujes nista ne treba da instaliras, kod mene je radilo bez problema. Jel si drzao pritisnute tastere 2 i 5 kad si ubo USB kabal u telefon?

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

kraza, najbolje je da odneses telefon u neki servis i lepo platis ;)
strom, ne znam kako mozes nekom da preporucujes nekom igranje sa EROM, cak i ne znas sta je... Potrazi malo na google vise informacija sta je i kako je...
Mogu samo da kazem da igranje sa EROM je vrlo velo ozbiljna igra, ako nesto krene po zlu telefon mozes da bacis u kantu :roll:

Odgovori