akcija mts-a se nastavlja i posle 1.9.
dok je za telenor stanje jos nepoznato ali sudeci po porukama koje su slali svojim korisnicima
nece je nastaviti
Telenor i mt:s roaming u Crnoj Gori
31.08.2007.
Roming promocija se nastavlja
Za sve vas, prijatelje mt:s-a ROMING PROMOCIJA SE NASTAVLJA
Svi prepaid korisnici koji se nalaze u Crnoj Gori ili Republici Srpskoj, a odaberu m:tel mrežu mogu da pozivaju prijatelje u Srbiji, Crnoj Gori i Republici Srpskoj za samo 8 dinara po minutu, dok su svi dolazni pozivi besplatni. Za ljubitelje SMS poruka, koji odaberu m:tel mrežu, slanje SMS poruke košta neverovatnih 6,50 dinara bez obzira na destinaciju gde je poruka poslata.
I svi postpaid korisnici, kada su u Crnoj Gori, Republici Srpskoj, a odabrali su m:tel mrežu, pozivi ka Srbiji, Crnoj Gori i Republici Srpskoj tarifiraju se samo 7,00 dinara po minutu, a dolazni pozivi su potpuno besplatni.
http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=202
ili na drugoj strani
TELENOR ZAVRŠIO LETNJU AKCIJU NIŽIH CENA ROMINGA
Beograd - Kompanija Telenor u Srbiji u subotu je završila letnju promotivnu akciju i vratila na staro cene rominga u Crnoj Gori i šest zemalja u kojima najčešće letuju srpski turisti. Prema podacima sa sajta kompanije, pripejd korisnici će u Crnoj Gori minut razgovora u romingu preko Promonte mreže, koja je u vlasništvu Telenora, plaćati 75 umesto 8,5 dinara, a cena dolaznih poziva, koji su bili besplatni biće 19 dinara. Cena minuta razgovora u Crnoj Gori za postpejd korisnike umesto sedam iznosi 8,5 dinara, dok su dolazni pozivi i dalje besplatni, a sve navedene cene su bez uračunatog poreza na dodatu vrednost (PDV). Mobilna telefonija Srbije (MTS) zadržala je niže cene rominga u okviru kojih pozivanje korisnika u Srbiji, Republici Srpskoj i Crnoj Gori preko Mtel mreže, naplaćuje sedam dinara po minutu za postpejd korisnike, odnosno osam dinara za pripejd korisnike. R. D.
http://www.danas.co.yu/20070903/ekonomija1.html#6
Roming promocija se nastavlja
Za sve vas, prijatelje mt:s-a ROMING PROMOCIJA SE NASTAVLJA
Svi prepaid korisnici koji se nalaze u Crnoj Gori ili Republici Srpskoj, a odaberu m:tel mrežu mogu da pozivaju prijatelje u Srbiji, Crnoj Gori i Republici Srpskoj za samo 8 dinara po minutu, dok su svi dolazni pozivi besplatni. Za ljubitelje SMS poruka, koji odaberu m:tel mrežu, slanje SMS poruke košta neverovatnih 6,50 dinara bez obzira na destinaciju gde je poruka poslata.
I svi postpaid korisnici, kada su u Crnoj Gori, Republici Srpskoj, a odabrali su m:tel mrežu, pozivi ka Srbiji, Crnoj Gori i Republici Srpskoj tarifiraju se samo 7,00 dinara po minutu, a dolazni pozivi su potpuno besplatni.
http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=202
ili na drugoj strani
Beograd - Kompanija Telenor u Srbiji u subotu je završila letnju promotivnu akciju i vratila na staro cene rominga u Crnoj Gori i šest zemalja u kojima najčešće letuju srpski turisti. Prema podacima sa sajta kompanije, pripejd korisnici će u Crnoj Gori minut razgovora u romingu preko Promonte mreže, koja je u vlasništvu Telenora, plaćati 75 umesto 8,5 dinara, a cena dolaznih poziva, koji su bili besplatni biće 19 dinara. Cena minuta razgovora u Crnoj Gori za postpejd korisnike umesto sedam iznosi 8,5 dinara, dok su dolazni pozivi i dalje besplatni, a sve navedene cene su bez uračunatog poreza na dodatu vrednost (PDV). Mobilna telefonija Srbije (MTS) zadržala je niže cene rominga u okviru kojih pozivanje korisnika u Srbiji, Republici Srpskoj i Crnoj Gori preko Mtel mreže, naplaćuje sedam dinara po minutu za postpejd korisnike, odnosno osam dinara za pripejd korisnike. R. D.
Remember, remember
The 5th of November
The 5th of November
Da samo spomenem moj racun or 35000 din kod mts-a. Tih 35000 din. je navodno za skinutih 35MB u crnoj gori. Jesam ja skinuo 35MB i to kost u inostrannstvu, medjutim na sve strane bilbordi OD SADA BEZ ROMINGA ? Isto tako sam proveravao stanje non stop i uvek je bilo oko 2000 din. tek posle nekih 15 dana meni skocio racun na gore navedenu cifru. Zalbu sam napisao pre 20 dana, odogovora jos nema, odlazne pozive mi iskljucili, razmisljam o advokatu ali mnogi su mi rekli dzabe tuziti Telekom ..
I mom drugu se isto to desilo, ali njemu je doslo 6000. I kada je otisao u telekom ovako su mu rekli. Rominga nema samo na odlazne i dolazne pozive, a SMS i GPRS ide preko ROMINGA. Trebali ste da se raspitate u nasoj poslovnici pre nego ste otisli na put. Tako da sumnjam da ce nesto i tuzba da pomogne. Ja sam odnedavno sa 065 presao na VIP bas zbog telekomovih prevara i ljubaznih operatera.
lilici meni su isto to rekli, ali bilbordi , pise bez rominga .. mislim kako to. Ja sam tu postovao cisto da vas obavestim o prevarantima iz mts a sto se cele price tice resavam ja to. Bio sam nekih 4 puta u poslovnici , svaki put mi kazu da cu dopiti pismeno resenje i odgovor na kucnu adresu. U svakom slucaju oticu i do beograda u direkciju da se upoznam sa direktorom ( nema svrhe verovatno ali jace je od mene a i 500eura ... ) a potom do blica gde mi radi prijatelj imam obecanje da ce objaviti clanak o prevarantima. Ne kosta me nista, racun svakako ne mogu platiti i kad tad ce stici do suda.
...
batancev napisao:
Telenor cene u CG na Promonte mrezi
pre paid
Promonte dolazni 6,00 odlazni putem ussd koda 19.00 cena sms 13,00
post paid
Promonte dolazni besplatno odlazni od 30.28 do 60.49 zavisi od zone i cena sms je 9.12