jeftin/besplatan gprs?

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

jeftin/besplatan gprs?

Post od blade_bre »

Da li i jedan od nasih operatera ima opciju u bilo kom "paketu" koji se nude besplatan GPRS?? (ili Jako jeftin gprs, sve jedno...)
...shit happens... keep d smile!

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Ja nisam cuo za to . Ne verujem da i pomisljaju na to jer bi morali da stave pretplatu od 100 000 dinara , da bi zadrzali svoju zaradu na koju su navikli . 8)

Cak ni za jako jeftin gprs nisam cuo ( na to mislim nesto sto bi se moglo porediti sa danas kablovskim ili adsl flat paketima )
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

ja sam uzeo na Telenoru paket Surf koji je samo napravljen samo za gprs i mozes da saljes sms ja sam prezadovoljan paketom :D
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

blade_bre, da čekamo da se ponovo pojavi mobtel na tržištu pa da pusti dž gprs i mms u promotivnom periodu :D
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Misliš na ovako nešto :P

Sve može samo je konkurencija potrebna. Tamo je konkurencija žešće rasprostranjemi WiFi koji je džabe, a sa tim je teško boriti se. A ovde deri dok može.

:)

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Pa dobro i dalje smo u regionu gde monopolima telekom i gde je net najskuplji a da ne pricamo o ceni minuta koja je najvisa u evropi...cak i albanija ima jeftiniji i brszi net od nas provereno na njihovom sajtu...
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

kljaja za albance si u pravu.pričajući sa jednim tipom koji je bio tamo, rekao mi je da imaju net od nekih 4mbs.lepo sa njihove strane.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

Sta dalje da vam pricam o inostranom netu i o brzinama , koje mi pominju moji poznanici od preko . Mi smo jos u blatu sto se tice toga . Ja kod Vektora placam 1457 dinara flat ratu 256 kbps a pogledajte samo koliku brzinu jedan Australijanac postize kod sebe sa adsl2 netom :

Slika

Znam coveka vec godinu dana i od pre par meseci su mu uveli taj adsl2 .

A pogledajte od danas moju brzinu :

Slika

Vidite li vi razliku mozda ? :oops:

Ako je neko zainteresovan , moze ovde gde smo i mi da proveri brzinu :

http://resources.broadbandguide.com.au/speedtest

8)

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Ne vidim uopste svrhe da se uporedjujemo sa bilo kim, osim mozda sa nekim africkim zemljama, po razvijenosti. Svima je jasno da je ova zemlja propala do dna. I ja sam se u pocetku nervirao oko tih stvari ali stvarno nema svrhe jer tu nemoze nista da se uradi.

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

ok, ja sam trenutno u usa, i vidim kako i sta se ovde desava. imaju dz net na telefonima (uglavnom).

bdw uzeo sam iPhone, i otkljucao ga juce... pa mi je jadan bez neta, i zato pitam. Nista, juricu wi-fi gde god da krenem :)

Poz
...shit happens... keep d smile!

misternobg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
Kontakt:

Post od misternobg »

Kod SBB-a je na pre paid paketima garantovana brzina od 2 mbps a na ovom meracu je pokazalo 1071 kbps sto je malo vise od 1 mega bit. Hahahaha koja prevara a vidim ja da da nije bas tako brz kako bi trebalo. Izgleda da je stvarna brzina pola od one koju napisu. A njma kad bi se zalio rekli bi: kakav vam je to neoficijelni merac, to nije precizan merac ili to je mozda u tom trenutku opala brzina, zar vi mislite da vas mi varamo? Ali sta cu kad nemam drugi, za moje potrebe je i ovo dobro.

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

misternobg, ja sam se u vezi toga raspitivao kod provajdera i rekose mi da u ugovoru lepo pise - tu brzinu koju placas , je maksimalna brzina koju tvoj paket distize a ne zagarantovana brzina i stalna - . tako da to objasnjava sve .

Meni isto opada brzina od trenutka do trenutka i nekada isoadne kad merim da sam na 128 kbps a ne na 256 kbps . 8)

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

Kakve sad ima veze ADSL sa GPRS-om?
Dakle da se vratim na temu nijedan od nasih operatera nema flat data paket, nesto delimicno slicno imaju (valjda i jedan i drugi) kod mt:s sa su ti to 3GNet paketi ali ti je tu omogucen samo DATA i SMS i kolicina ide do Giga mesecno e sad to je znacajno jeftinije od standardne cene ali pitanje sta je za tebe jeftino (ja sam odavno rekaa da bih bio prvi u redu po ceni koju su neki ovde navodili kao visoku cifru) a i nemas mogucnost voice komunikacije :dry: Sve u svemu verovatno ce neko povuci nogu i dati flat data uz neki paket videcemo ko ce biti prvi.
A sto se tice ovih sto kukaju na ADSL pa ja eto i dalje gulim dial-up oce neko da se menja :angry: :x :angry:

mile500
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 14. Jul 2007. 20:24

Post od mile500 »

Danas sam gledao pro7 nemacku televiziju i video sam flat pakete za mobilni su 35 eura mesecno.....
Naravno kod nasih operatera kada postavis to pitanje dobijes sledece odgovore:
1.Nemoze sve preko noci
2.nezanamo
3.tu tu tu tu
i 4.bice jednog lepog dana........
Ja sam samo hteo da skinem 2 filmica od 5mb i skinuo mi je 367 dinara??????

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

U vezi aDSL,mozete nastaviti prichu OVDE...

A u vezi GPRS-a,imash surf paket kod Telenora a i mozesh da kupish MB za skidanje takodje...

Tarifni dodatak - Dodaj Internet

5 MB - 160,00 din.
10 MB - 250,00 din.
50 MB - 720,00 din.

Odgovori