Drugar nabavio crnu 7500 Prism ja sam se odusevio izgledom al jostik mi je previse tvrd za onako lagan telefon.Telefon mi se mnogo svidja a interesuje me jel imate neki predlog za telefon do nekih 250 e posto verovatno prodajem P990 caletu
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
7500 jeste lep i izgleda kao da kosta mnogo vise... Sad koliko sam ja tebe razumeo ti hoces da kupis neki fensi telefon, jel tako? Za te pare (do 250) mi se jedino svidjaju LG Shine i U700
Lele madness99, odlican ti je ovaj Prism,sad si i mene nalozio Idem sutra da ga dobro pogledam u radnji i malo procackam pa cu preneti svoje utiske.Jel zna neko da li taj Prism podrzava A2DP?
meni je Prism perfektan drugar ga prodaje za 210 e i ide kartica od 512 mb sto je odlicno i u fullu je nije sa mreze,sutra cu i ja da se malo igram na njemu.
Uuuu bogami KE970 Shine je prelep,po meni je lepsi od Nokie 7500 prism...7500 ima jojstik a za sad kolko sam primetio se niko ne zali...ja bi najpre izabrao KE970 Shine mnogo lepsi fon on 7500
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob
pa i na 3250 je dosta tvrd jojstik i na motoroli E398(sto znaci da ce ti duze trajati) ali to su ipak malo masovniji telefoni... KE970 Shine tesko da ces naci crnu verziju,i ova je super(presijava se)
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob
Sharp 903 momentalno ! kakav crni prism pored sharpa. Inace i meni se svidja prism, zanimljiv dizajn, ali pored sharpa 903 nista ne bih stavio.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Joj prism je lep na oko,ali kad sam ga uzeo u ruku i malo opipao,deluje mi nekako bas bezveze i jeftino,nikako mi se ne dopada..ko neka decija igracka sa pijace,takav utisak je ostavio na mene...ali vratih ga u vitrinu u prodavnici,i gle cuda!iz daljine opet izgleda fenomenalno
LG shine je zilion puta bolji,a svakako su mu materijali za izradu kvalitetniji,barem se meni tako cini
odluka je pala uzima se crni Sharp 903 posto je redak malo ko ce ga imati A samim tim bice raritet evo igrao sam se malopre,ja bih prism izgubio lagano jer je lagan ko.... dok Sharp cvrst,kamera vrh,ekran najbolji i i dobar "flert" kabal.Nasao sam ga u Nemackoj novog za 340 eura sa 1gb .Sta mislite jel puno to?E da ako neko zna gde ima da se uzme kod nas nov naravno neka se javi na pm.
madness99, Zaista lepo izgleda ovaj sharp 903,nisam imao prilike da ga cackam ali po specifikacijama i izgledu je stvarno lep + opticki zum koji vec navede araphel, ...
Ako slucajno ne kupis sharp obavezno pogledaj lg shine.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
gledao ga danas u Telenoru i ruzan mi ovaj silver ako nadjem black kupujem odmah,al ipak cim rasprodam sve uzimam Sharpa malo je deblji al zato ga malo ima
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.