Najlepsi dizajn LG Shine vs Samsung U 600 vs Samsung U 700 ?
Najlepsi dizajn LG Shine vs Samsung U 600 vs Samsung U 700 ?
Zelim da cujem vasa misljenja, naravno da se ukusi razlikuju, i zato samo napred...
slusam 
- kljaja
- Mobil stručnjak

- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
Video sam u600 i koristio ga 10tak minuta nemam sta da kazem osim da bih ga uzeo odma kao ukras koliko je lep...a pored toga devojke se loze na takve fonove...(inace mrzim i proklinjem svaki samsung koji sam imao)ali za ovaj to ne mogu da kazem...sto se lg-a tice nisam ga koristio i osim slika da je lep ne mogu nista da kazem drugo...U600 moj glas
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
- Andrijano
- Mobil stručnjak

- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Po meni sva tri su ok,nezna covek koji je lepsi.Lg shine je ok,dobar displej,posebno sta mi se svidja je slicnost sa nokiom,kad pises poruku sve je isto,mislim tacka zarez odvajanje..mana je po meni,posto je slajder,normalno je da se malo klima,a posto je od aluminijuma,cuje se pucketanje -lim o lim...,za samsung mogu da kazem da su lepi i kao svaki drugi samsung 
ako imas mogucnosti skokni do telenor prodavnica oni imaju shine i u600 pa mozes i licno da vidis,probas...
ako imas mogucnosti skokni do telenor prodavnica oni imaju shine i u600 pa mozes i licno da vidis,probas...
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
ne mogu da skoknem do Telenora...u Americi sam trenutno
, nego samo razmisljam koji da mi bude sekundarni telefon, posto za primarni planiram neki tipa Qtek 9100 ili neki HP, PDA sve u svemu, a sekundarni sa bude eleganci
ali i cena da mu bude optimalna, znaci u tom rangu do 250 e,
Dopada mi se shine, ali mi se zini da je malo vise namenjen za zensku populaciju, beli U 600 stvarno izgleda zmajski , ali i metalik U 700 isto... sto se tice funkcija, kamera je u drugom planu, imam canon fotoaparat jedino mp3 bi mogao da koristim na telefonu, ali o5 samsung baterija...hm..
ovo je troumljenje..

Dopada mi se shine, ali mi se zini da je malo vise namenjen za zensku populaciju, beli U 600 stvarno izgleda zmajski , ali i metalik U 700 isto... sto se tice funkcija, kamera je u drugom planu, imam canon fotoaparat jedino mp3 bi mogao da koristim na telefonu, ali o5 samsung baterija...hm..
Apple Iphone 4S, Nexus S 16gb, Nokia E71, Nokia 7110
- Wicker Man
- Expert

- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Wicker Man napisao: mada video sam dosta muskaraca koji ga poseduju i lepo im stoji.
shala ...no hard feelings
Da li su kod LG gornja dva tastera sa leve i desne strane touch pad tasteri?I tockic , da li je stabilan, pretpostavljam da se ce sigurno rasklimati kao i vecina dzojstika kod ostalih aparata posle duzeg koriscenja? Nijedan od ova 3 modela nisam cackao pa ne znam kakva im je plastika, da li krckaju i slicno... ili su od aluminijuma LG i U 700?
- Wicker Man
- Expert

- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Lg shine, je ubedljivo najlepsi.
Deluje kao da su ga dizajnirali marsovci...kao da je radjen za svemir.
Softver mu je isto mnogo lep i ukomponovan sa dizajnom telefona, a i onaj "valjak" za navigaciju mu je skroz dobra fora.
Jedina mana, osim sto je slajder, koju ja znam je sto se mnogo slabo cuje zvono, ali mnogo

Deluje kao da su ga dizajnirali marsovci...kao da je radjen za svemir.
Softver mu je isto mnogo lep i ukomponovan sa dizajnom telefona, a i onaj "valjak" za navigaciju mu je skroz dobra fora.
Jedina mana, osim sto je slajder, koju ja znam je sto se mnogo slabo cuje zvono, ali mnogo