Planiram da kupim n70 (tj sad sve vise planiram n72, posto mi se gotovo jednom nedeljno desi da mi telefon ispadne sa vece ili manje visine, a 3g me uopste ne interesuje(mozda i nisu neki izgovori ali mislim da bi mi n72 vise lezao, uz duzno postovanje nokii n 70 koja je sad vec institucija))
Elem, posto trenutno imam k750i zanimaju me par uporednih pitanja za ova 2 fona (k750i VS n72)
1. da li su fotke i video zapis kada se prebace na komp bolje rezolucije i kvaliteta od k750i ili n72. (posto je mgpixelaza ista) ?
2. Audio stereo signal na sluskama je jaci na k750i ili n 72 ?
3. Nacuo sam da n72 ima nekakvu fabricku gresku u softwear-u pa da se taj telefon povukao iz zvanicne prodaje, da li je to istina, posto mi to rece lik iz eminentnije prodavnice mob telefona u NS-u ?
4. Da li ono "Svetlo" kod objektiva kamere radi po sistemu blica (kao npr kod SE K800i) ili je to "Light ili torch"koji ne blica (kao sto ima k750i) ?
5. Da li kod n72 postoji mogucnost installiranja programa preko card readera a bez usb komunikacije sa kompom ?
U sustini to bi trebalo da je sve sto me zanima, Vama hvala na velikom razumevanju i strpljenju, a jos bi vam bio zahvalniji kada bi mi odgovorili na ova pitanja.
Puno poz od mwca