Izdrzljivost

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Izdrzljivost

Post od madness99 »

Jutros zakasnim ja sa ustajanjem i u brzini zaboravim sat itd i greskom ponesem K800 umesto 1112 i iPod.U putu do skole slusao sam muziku par minuta i posto je bilo vlazno meni su patike bile vlazne.Ulazim u skoli 2 minuta do pocetka casa i zurim penjem se stepenicama i bum na 7-8 stepeniku posto je bio vlazan mermer jos moje patike okliznem se jos pospan+10kg torba padnem i udarim koleno,ruku i posto je u levoj ruci bio iPod mlatnem snjim svom snagom od mermer i to je tako puklo + mi ispadne i padne skroz do zemlje.I na brzinu ustanem nekako se spustim do zemlje uzmem iPod(Penjem se i drzim za gelender i reko sad je mrtav).I prvi cas matematika (nema sta lepo poceo dan :D ) i ja ne smem da pogledam dal je sve ok i ajd nekako posle 30-tak minuta ga izvadim kad ono radi najnormalnije,nit se negde ulubio a nije mi jasno kako nije :? i ekran citav.Nisam se setio K800 posto je bio u dzepu od teksas jakne i na velikom da nesto pogledam kad ono pukla maska na delu gde je ekran i sa strane.Znaci K800 bio u jakni zastitcen i pukao a iPod leteo i jos ga ja svom snagom mlatno od mermer i radi odlicno i ne mogu da verujem od cega su ga napravili :blinky: .Meni koleno poplavelo i nateklo samo sam cekao da i on poplavi :P :D .Zamenio sam masku na K800 i ide na prodaju ,jadan onaj ko ga kupi.Pio je Coca Collu(Iako zna da mu je to zabranjeno ) i "malo" udaren.Moje Pitanje je kako su ovi napravili iPod da mu nista ne bude posle ovakvog pada to mi nikako nije jasno :S
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Igoritza
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 23. Mar 2007. 00:52

Post od Igoritza »

mene ovo jako buni - "Ulazim u skoli"

dalje, jesi mogo da napishesh ovako -

idem, nosim ipod i mobilni, padnem, ipod citav iako je pretrpeo jaci udarac, dok se maska od mobilnog izlomila.

trece - bilo je price o tome - kucishte ipod-a je jako kvalitetno. ali Apple ne igra na kartu izdrzljivosti, jer prodaje daleko naprednije plejere svake godine, pa korisnici zaboravljaju na svoje stare kada kupe novi, dok je sa mobilnim telefonima druga prica - velika konkurencija, pa je zato potrebno - bombardovati sa novitetima + prodavati slabo izdrzljive modele, kako bi bar 20 posto korisnika usled fizickog kvara kupilo novi. jerbo - nigde u svetu garancija ne pokriva kad ti mob ispadne iz dzepa il iz ruke.
There is no knowledge that is not power

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Ma to nije nista :D .Jednom sam trcao, a taman sam kupio bio ipod i naravno slusam muziku i pored jednog gradilista virila je neka zica-ona za armaturu i zakace mi se slusalice za tu zicu i kako sam trcao povuku ipod i on kao iz katapulta odleti i zvekne o zid zgrade-to je puklo kao bomba.Ja sam mislio da nista nije ostalo,a prvi dan samo sto sam ga kupio,kad ono jedna linija preko ekrana od nekog kreca,i samo sam je obrisao i ponovo kao nov :) ,ma nisam mogao da verujem.
Odlicno su oni uradjeni,mislim da im je prva serija bila losa kad su se pojavili i to su ispravili,tako da su odlicni.
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

Igoritze poenta je da se čovca pohvali sa nokijom 1112.tu je suština.
meni je p910 leteo u zid i padao na beton i opet nisšta nije puklo :disgust: :chytry:
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

pa sad VeNoM kako si pogodio :oops: :oops: Nego jednostavno jos uvek ne mogu da verujem,mada bilo bi extra kada bi proizvodjaci telefona izbacili takvu seriju telefona.Mada danas sam gledao 6610 koju je pregazio viljuskar i ulubio ekran i lik jos uvek prica najnormalnije a kada bi viljuskar presao preko w950 ne bi ostalo ni w a kamoli ekran hehe.A VeNoM kako nije pukao ekran na P910 nije mi jasno kada je TS osetljiv kao :?

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

to su se svi čudili.čak sam imao i publiku.beše to pre više od pola godine kada pade tek će svi a popravka 200€ a možda i 300€itd...lepota živa
ugasim ga upalim i on radi.to je bio pad sa 1.5m na beton.u zid je leteo drugom prilikom tj bio je na jakni a nisam primetio pa sam uzeo jaknu koja je bila na krevetu povukao jako i ovaj kao raketa....upalim ga ja displej pokazuje neke mrlje...fuck...ugasim upalim isto.nekoliko puta.sasvim slučajno ga stavim na punjač i ono kao nov...nema problmea
zanimljiv mi je ovaj p910 i zato on nema cenu.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

meni je drugarica kolima presla preko malopre pomenute 6610 i eno je i dalje je ziva, kuoljena je u martu 2003. ne koristim je, ali cesto ubacim neku od sporednih kartica.. tako obican a tako izdrzljiv fon
::luv phonez::

djape48
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 05. Jun 2007. 13:19

Post od djape48 »

Andriano sreca sto ta zica nije tebe zakacila, tesko da bi se samo obrisao od kreca i bio kao nov :lol: Dok sam imao Samsung e710, bio sam ubedjen da ce se raspasti prvi put kad padne otvoren na zemlju, medjutim, jednom mi je pao na plocice i prosao samo sa par ogrebotina, a nije se cak ni zatvorio :|
w810 + 8GB

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Ha,ha koja avantura madness99, :D ,da si ti nama ziv i zdrav a ko hebe telefon i Ipod. :lol:
Kad smo vec kod izdrzljivosti,kada sam imao simens c55,sedimo svi u kuci, cela porodica i meni sestra trazi phone za poruku,i ja kao imitiram bacanje bejzbol lopte i kazem: "Hvataj" i da je trznem ali posto je bio jak zamah,telefon mi isklizne iz ruku za dlaku promasim sestrinu glavu,i slupam staklo od regala.Telefon se sav raspao,ja mislio gotovo a tek ga kupio,kad ono nista,samo ga satavio isve OK.Kad me stari nije sahranio,ali sto je najludje ni ja nisam shvatio u prvih sekundu dva sta mi se desilo. :o :lol:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

VladaII
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Jan 2007. 09:20

Post od VladaII »

Igoritza napisao:mene ovo jako buni - "Ulazim u skoli"

tzar
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

cebzab
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 18. Jun 2007. 17:06

Post od cebzab »

Ipodovi su uradjeni do "kindera", osim onog click wheel-a ili kako ga jos neki zovu, scroll wheel-a.
Cuo sam da kada se kvari da se to cudo kvari u 80-90% slucajeva.

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

veceras na vasaru na onim "gadnim spravama" tura posle moje (iako ne volim te stvari ne smem da pustim drugarice same :D ) stojimo ispred i pred kraj samo nesto leti i zavrsava se i onaj lik na mikrofonu kaze moli vas jedna devojka ako neko nadje telefon da joj da bice jako zahvalna.Ja kad nisam pao od smeha :lol: Taj telefon sigurno nije izdrzao jer je pao sa visine oko 20 m

Odgovori