Koji telefon imate?
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
A ne mogu da verujem?koliko cenis taj fon?Dacu ti pare jer bih da uzmem neke delove od njega da popravim moj stari..koliko ti traje baterija na njemu?(prvi fon 1999 bombardovanje ekskurzija pre toga)plzzzzzmadness99 napisao:dao sam babi motorolu f3 a uzeo philips sawy
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
- nevidljivi
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
- :: LG Optimus L7 II
- :: Samsung GT-C3322
Ja sam imao telefone većine proizvođača i mogu da kažem sledeće: ipak su Nokia i SE dva najveća proizvođača mobilnih telefona, ja sam imao najviše SE telefona, a moj prvi telefon je bio Ericssson 2628 i radio je jako dobro. Drago mi je da je Nokia malo spustila cene svojih telefona. Trenutno imam SE W810i i prezadovoljan sam kako radi. U Samsung sam se totalno razočarao zato što su njihovi telefoni generalno preskupi za ono što nude, a ispostavilo se da nisu ni mnogo pouzdani što se tiče kvaliteta prijema i baterija, piše o tome na Samsung forumu ovog sajta, pozdrav.
Ghost
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
nevidljivi, pa je cinjenica mada motorola i samsung drze dobro parce trzista zato sto se prvenstveno zenski pol najvise odlucuje za ova dva proizvodjaca...motorola je vodeca u americi a samsung u aziji prvenstveno na onim njihovim mrezama jer tu su neprikosnoveni mnogi modeli i ne stignu na evropsko trziste....Nokia i dalje drzi cene iste svuda u svetu ali se kod nas formiraju takve spec cene neki su skuplji a u slucaju dobre prodaje neki pojeftine i tako...
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
Motorola je strava proizvodjac, sa mozda najkvalitetnijom zavrsnom obradom cak i na telefonima nize klase.
Kod mene izmjena, kupljen je w950, vrlo zadovoljan, displej velik i pregledan osim po danu,dobar organajzer, tach screen dobar fazon i vrlo upotrebljiv za sms posto mu je tastatura losa,jedino mu je plejer tih, cist je zvuk ali to nije to, a posto imam vrlo dobar creative plejer, a nevolim dupliranje, fon ce nakon kraceg degustiranja ice na dobos.
Posto vidim da je na forumu opsti trend prelaza sa smart na dumb telefone, a sve radi dizajna, mozda i ja porazmislim o tim fashion telefonima.
Kod mene izmjena, kupljen je w950, vrlo zadovoljan, displej velik i pregledan osim po danu,dobar organajzer, tach screen dobar fazon i vrlo upotrebljiv za sms posto mu je tastatura losa,jedino mu je plejer tih, cist je zvuk ali to nije to, a posto imam vrlo dobar creative plejer, a nevolim dupliranje, fon ce nakon kraceg degustiranja ice na dobos.
Posto vidim da je na forumu opsti trend prelaza sa smart na dumb telefone, a sve radi dizajna, mozda i ja porazmislim o tim fashion telefonima.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
nasta mislis kljalja?Pa sada sam na nokii 1112 i na njoj cu ostati a cim rasprodam sve iidem u neki dobar striptiz bar pa cemo da vidimo
Sala naravno nista cekacu ili iPhone ili W960 ako budu do 500 eura pa ce mozda biti kakva kupovina.A cak cu sutra da nosim Philips Sawwy pa da vidim dal neko sme da me iznervira 

iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D