Samsung u700...par pitanja
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Samsung u700...par pitanja
1) U kojim sve bojama ima ovaj telefon?
2) Da li je bluetooth kompatibilan sa ostalim proizvodjacima mobilnih telefona?
3) Koje su mane ovog telefona?
Hvala svima na odgovorima
2) Da li je bluetooth kompatibilan sa ostalim proizvodjacima mobilnih telefona?
3) Koje su mane ovog telefona?
Hvala svima na odgovorima
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
celawi, sto pitas za te sitnice, kupi telefon ako ti se svidja pa ces videti.
Kad kucas poruku prvo slovo je veliko a ostala mala ako ti ne namestis drugcije.
Kad kucas poruku prvo slovo je veliko a ostala mala ako ti ne namestis drugcije.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Ljudi, ja imam problem sa povezivanjem telefona preko usb-a... tacnije, povezem ga i Samsung PC Studio 3 ga prepozna ali kada hocu da udjem u bilo koju opciju (Manage Files, Manage Messages...) bukvalno me iskulira... Pojavi se umesto kursora pescani sat i posle 2sec kao da nista nije bilo.... MOZE LI MI NEKO POMOCI? pls... 

sada vidim i ja da nesto ne funkcionise, ali ne znam sta da ti kazem... nisam ga ja ni pronasla, nego peca1985 i postavio na forum... kada sam menjala software radio je... sacekaj malo, mozda neko postavi neki drugi sajt, mora da ih ima i na drugim mestima... ili pokusaj sam da pronadjes... pored sw-a treba ti programcic - fastmultiloader 5.21 kao i uputstva (flashing instructions) za samsung sgh-u700 naravno... eto toliko ja mogu da ti pomognem, nazalost ne znam link na kome bi mogao to da skines, probaj da potrazis preko google-a... e,da iskoristim priliku sad i ponovo izlozim moj problem
!ne mogu da pokrenem samsung pc studio nikako! sve sam pokusavala... komp prepozna telefon i poveze ga ali ne mogu da udjem u manage files ili bilo koju drugu opciju u pc studiu..
povezujem telefon preko bluetootha vec neko vreme zbog toga ... da li moze neko da mi pomogne? ja nisam vise pametna, nemam pojma u cemu je problem... imala sam ranije d600 i bez problema je sve funkcionisalo! 

- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
kale, ja imam na kompu XP Service Pack 2 i moguce je povezivanje preko USB-a.
E900 sam prikacio na komp preko USB-a i sve sljaka normalno.
E900 sam prikacio na komp preko USB-a i sve sljaka normalno.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Juce sam odradio Flash (usudio sam se da to odradim sam), ubacio sam U700XXGF2 sw!
I ...
i očekivao sam više od samsung OS-a. Čak mi izgleda da je na D900 bolje odradjen!
Na vodafonu je sve bilo preciznije odradjeno (što se grafike tiče), primetio sam da je i ekran malo mutniji, nema oštrine, poruke ne mogu da se čitaju u modu ispisivanja (kao kod D900), zvuk je dosta tiši, nema mogućnost promene veličine fonta menija (opet D900 može) i da ne nabrajam dalje spisak je stvarno dug..
P.S. dogadja li se nekom da ne možete da otvorite pojedine wap stranice (npr. B92), na D600 to mogu a na U700 ne mogu?
I ...

Na vodafonu je sve bilo preciznije odradjeno (što se grafike tiče), primetio sam da je i ekran malo mutniji, nema oštrine, poruke ne mogu da se čitaju u modu ispisivanja (kao kod D900), zvuk je dosta tiši, nema mogućnost promene veličine fonta menija (opet D900 može) i da ne nabrajam dalje spisak je stvarno dug..

P.S. dogadja li se nekom da ne možete da otvorite pojedine wap stranice (npr. B92), na D600 to mogu a na U700 ne mogu?