llulle nije hard baš toliko težak, odnosno glavni razlog težine N91, al dobro. Činjenica je i da ipak ima mehaničkih delova, što ipak nije najzgodnije za aktivnu populaciju. A i nije baš pola puta od N95, jedino je lošiji po tome što nema GPS, ali je zato muzički što N95 bez obzira na izvučene prečice nije. E sad to "muzički" ćemo videti da je na nivou N91 ili je samo šminka, ali nadajmo se da je još jedan ozbiljan model ovog tipa. Tim pre što je namerno pokupio preklopnik za zaključavanje, i kompletne komande koje su primarne u odnosu na tastaturu.
TS naravno da nije, to su samo nečije puste želje, jer su tu potrebna tolika prepravljanja OSa da je Nokia, na žalost izgleda odustala od toga, nadajmo se privremeno. On i po ugrađenom hardveru i softveru i na kraju izboru boja, cilja na mlađu populaciju.
Mislim da će biti dobar konkurent W960, koji ima malu prednost u TSu i kameri, ali neće biti baš tolika razlika. A ti
madness99 momče, nemoj da se naljutiš, ali prilično si nedosledan u izjavama. Pročitaj samo svoj poslednji post (parafraziram): ovaj je bolji i njega sigurno kupujem, ali možda uzmem i ovaj drugi. To je ono ako ne bude kiše biće sunčano. Ma nemoj! Sine niko od tebe nikakvo obećenje ne traži. Ono iskuliraj. OK W960 je malo bolij. OK. Cool
I jeste videli na kraju koliko je sličan, a ipak bitno drugačiji od najava (dobro sam ja rekao da je eriksonolik). I naravno još jednom su smislili recept za ubacivanje novih stvari i napravili dobar telefon, ali na kašičicu.